Keskerakond nõuab eelhääletamise ja elektroonilise hääletamise tühistamist

Tallinna linnas rikutakse Euroopa Parlamendi valimiste kandidaadi õigust vabadele, üldistele, ühetaolistele ja otsestele valimistele ning seetõttu nõuab Eesti Keskerakond oma pöördumises Vabariigi Valimiskomisjonile eelhääletamise ja elektroonilise hääletamise tühistamist ning uue hääletuse korraldamist.

Keskerakonna aseesimees Lauri Laats ütles, et teisipäeval ilmunud tasuta ajalehes Pealinn oli valimistega seotud info edastatud puudulikult ning sealt puudus Keskerakonna kandidaatide nimekiri koos registreerimisnumbritega, Parempoolsete kandidaatide nimekiri koos registreerimisnumbritega ning üksikkandidaatide nimed koos registreerimisnumbritega.

“Pärast seda ei ole Tallinna linnavõim jätkuvalt kasutusele võtnud piisavaid meetmeid kandidaatide võrdse kohtlemise tagamiseks. Tallinnas on sattunud ohtu vabade, üldiste, ühetaoliste ja otseste valimiste korraldamine,” märkis Lauri Laats. “Teadaolevalt loeb Tallinna Linnakantselei poolt välja antavat tasuta ajalehte Pealinn ca 50 000 leibkonda, mistõttu jõudis puudulikult esitatud informatsioon otsepostitusena väga suure osa tallinlasteni vahetult enne Euroopa Parlamendi valimiste nädalat.”

4 kommentaari
  1. Eve 2 kuud ago
    Reply

    Mina enam Tallinna ajalehte ei loe ja tellimuse lõpetan.Olen alati valinud keskerakondlasi ja teen seda ka edaspidi. Praegune valitsusrikub kõike meie elus ja ei tee väljagi õiglusest.

    • Mina sind eve enem äi loe 2 kuud ago

      Vot tak tovarištš komunist!

  2. Alina 2 kuud ago
    Reply

    ) Kuumad tüdrukud ootavad teid – – – Top25.fun

  3. Ohoo 2 kuud ago
    Reply

    Kuumad tüdrukud võiksid psühhiaatri poole pöörduda.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.