Keskerakonna Kristiine piirkonna esimehena jätkab Riibe, aseesimehed Korb ja Tuus-Laul

Keskerakonna Kristiine piirkond

Eesti Keskerakonna Kristiine piirkonna aastakoosolekul valiti esimeheks tagasi Jaanus Riibe. Üle kuue aasta Kristiine linnaosa vanema ametis olnud ja täna end Tallinna linnavolikogu liikmena teostava Jaanus Riibe sõnul on linnaosas Keskerakonna juhtimise tulemusena käima lükatud mitmeid suuri projekte, mis muudavad elukeskkonda paremaks ja mille valmimist elanikud ootavad, kuid nüüd on tekkinud olukord, kus pole kindel, et uus linnavõim ka need ellu viib.

“Peame võitlust selle nimel, et paljud elanike poolt oodatud uued ja väga head projektid ka ellu viiakse, mitte ei kärbita eelarvekõnelustel uue linnavõimu poolt välja või lükata edasi. Nende hulgas on näiteks huvikeskus Kullo uue hoone projekteerimine ja ehitamine, kortermaja hoovide rekonstrueerimise projekt, samuti oluliste teede rekonstrueerimine nagu Tulika tänav, Linnu tee ja Rahumäe tee, mille projektid on tegelikult juba töös,” ütles Riibe. “Kristiine linnaosa on viimastel aastatel teinud suuri samme elukeskkonna parendamise nimel ning peame jätkama seda suunda.”

Kristiine piirkonna juhatuse liikmeteks valiti Marika Tuus-Laul, Sergei Orehhov, Roland A. Rand, Nikolai Korb, Svetlana Baltina, Oksana Jaakson, Peeter Vitsur, Lea Nõuakas ja Natalja Vegžanovskaja. Aseesimeesteks nimetati Marika Tuus-Laul ja Nikolai Korb. Lisaks kuulub juhatusse Keskerakonna noortekogu Kristiine klubi esimees Anna Lugenberg. Erakonna volikogu liikmeteks valiti lisaks piirkonna esimehele ka Oksana Jaakson, Svetlana Baltina ja Nikolai Korb.

“Meie uus juhatus teeb tööd Kristiine linnaosa arengu ja vajalike lahenduste nimel. Meie eesmärk on tagada, et linnaosa arendused ei jääks pidama ja Kristiine elanikud saaksid osa kaasaegsest, rohelisest ja turvalisest elukeskkonnast,” lisas Riibe.

Riibe toonitas ka vajadust tugevdada koostööd kogukonnaga ja kaasata elanikke rohkem linnaosa arendustegevusse. “Kristiine elanikel on palju häid ideid ja ettepanekuid, mida saame rakendada meie linnaosa paremaks muutmisel. Koos suudame rohkem,” kinnitas ta.

1 Kommentaar
  1. Eve 2 kuud ago
    Reply

    Kristiine piirkonnal on vedanud sest selle linnaosa valitsejad on suurepärased poliitikud. Aga kahjuks linnapea pole endine ja võib raskusi tekkida ja tõrkeid töös kuna linnavalitsus paneb veto peale headele tegudele. Keskerakond on parim erakond.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.