Keskerakonna kandidaat Euroopa Parlamendi valimistel: Janek Mäggi

Janek Mäggi

Olen olnud Eesti Keskerakonna liige alates aprillist 2018 ja olen olnud riigihalduse ministri ametis aastatel 2018-2019.

Keskerakond on pikki aastaid hästi valitsenud nii riigis kui kohalikes omavalitsustes. Eesti ja Euroopa Liidu jaoks on lähiaastate võtmeküsimus, kuidas taastada majanduslik stabiilsus ja mõistlik areng – see on eeltingimus, et inimeste elu võiks minna paremaks. Ettevõtlik ja innukas Eesti suudab korda saata palju, kuid selleks on vaja Euroopa Liidu tuge. Seepärast peavad Eestit Euroopas esindama kogenud ja rahvusvahelise töökogemusega isikud. Olen juhtinud Euroopa Kabeföderatsiooni ja Maailma Kabeföderatsiooni ning usun, et see kogemus aitab mul Euroopa Liidus edukalt tegutseda. Tahan, et Keskerakond oleks valimistel edukas ning pingutan selle nimel, et saada võimalikult palju toetust. Iga antud hääl kinnitab, et mu töö on oluline Eesti poliitika kujundamisel.

Selg sirgu, Eesti!

1 Kommentaar
  1. Andke hääled Janekile 3 nädalat ago
    Reply

    ülejäänud on tossikesed . Janekil on vähemasti kaalutletud mõtlemine , teades teda.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.