Keskerakonna kandidaat Euroopa Parlamendi valimistel: Monika Haukanõmm

Monika Haukanõmm

Euroopas on vaja oluliselt tugevamalt seista Eesti inimeste huvide eest, mitte pailapsena kaasa joosta. Ka need algatused mis justkui parandavad Eesti inimeste heaolu, on vaja vastu võtta ainult koos rahastusega, vastasel juhul saame kasu asemel kahju. Näiteks eluruumide energiatõhususe parandamine andis Eestile kohustuse, aga mitte rahastust!

Olen terve elu tegelenud sotsiaal- ja tervishoiuküsimustega ning seisan ka Euroopas nende inimeste eest, kelle hääl ikka ja jälle valjemate varju jääb. Seisan miinimumsissetuleku raamistiku väljatöötamise eest, sest palgavaesusel ei ole kohta Eestis. Ellu tuleb viia puuetega inimeste tegevuskava, ligipääsetavusnõuete rakendamine, sotsiaalõiguste sammas.

Võrdsus ei tähenda kõlavaid loosungeid, vaid saab alguse hoopis väärikast eluasemest, ravimite võrdsest kättesaadavusest ning õigusest vägivallavabale elule. Iga inimene väärib seda! Suudan oma teadmistega siin Euroopat kindlasti edasi aidata.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.