Keskhommik 05.06.2024

Keskhommik 05.06.2024

Saates: 

– Hetkel, mil meedia tähelepanu on EP valimistel, on Riigikogus hääletusel uute maksude ja maksutõusudega seotud eelnõud, mis peagi meie elu ja pikaajalist perspektiivi mõjutavad, jõuab alles pärast valimisi meie reaalsusesse.

– Tagasivaade kohtumistelt valijatega

Stuudios Keskerakonna juht Mihhail Kõlvart ja Janek Mäggi.

3 kommentaari
 1. Jaak 2 nädalat ago
  Reply

  Mida küll me oleme halba teinud et meid on karistatud sellise jubeda valitsusega. Vaesus aina kasvab ja nüüd hirmutab meid ka sõjaoht.

 2. Eve 2 nädalat ago
  Reply

  Kui vaadata Keskerakonna kandidaate siis on need parimad poliitikud. Oleks ka selliseid Brüsselis oleks meie elu palju parem ja õiglasem. Valitsevates erakondades selliseid pole ja sellepärast meil vaesus aina kasvab. on palju ebaõiglust, ässitamist ja sellega kaasnevat suurt ohtu julgeolekule.

 3. Ohoo 2 nädalat ago
  Reply

  Sõjaprintsess Kallas Kaja-meil pole sellist peaministrit vaja.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.