KESKERAKONNA ESIMEHE MIHHAIL KÕLVARTI PÖÖRDUMINE

Keskerakonna valimispidu 09.06.2024

Euroopa Parlamendi valimised on selleks korraks läbi saanud ja me täitsime oma eesmärgi – Keskerakond sai ühe mandaadi. Palju õnne meile kõigile!

Ajal, mil erakond vajas oma liikmete tuge ja aktiivsust, olite just teie need, kes selle tulemuse saavutamise võimalikuks tegid. Samuti olid tublid kõik meie nimekirja kandidaadid, kes osalesid aktiivselt debattides, suhtlesid tänavatel ja sotsiaalmeedias inimestega, jagasid ajalehti ja muud valimismaterjali.

Iga kohtumine ja kontakt andis erakonnale juurde mitte ainult hääli, vaid ka tugevdas meie positsiooni poliitilisel maastikul. Need valimised näitasid Eesti erakondade tegelikku toetust rahva hulgas ning peegeldavad inimeste arvamust koalitsioonierakondade tehtud otsuste ja poliitika kohta.

Viimased pool aastat oleme erakonnana pidanud vastamisi seisma mitmete kriisidega. Oleme vaatamata sellele olnud poliitikas aktiivsed ja seisnud oma valijate huvide eest. Nii mitme kriisiga toimetulek on tugeva erakonna tunnus ja seda Keskerakond ka on. Enne Euroopa Parlamendi valimisi ja ka valimiste ajal oleme pidanud pidevalt kuulama, kuidas Keskerakond on lagunemas ja erakonna tulevik on otsustatud. Sel keerulisel ajal olite just teie need, kes näitasid, et eelpool mainitud ennustused on asjatundmatud ja lihtsalt pahatahtlikud. Olen teile usu ja kindlameelsuse eest väga tänulik!

Me oleme üheskoos tugevad, me oleme ühtehoidev meeskond. Meeskond, mida kannab usk Eestisse ja meie ideede elluviimise vajalikkusesse, see on meeskond, mida Eesti vajab nüüd ja tulevikus.

Täna teid igaühte, et panustasite erakonna edusse, soovin teile kõigile ilusat päikeselist suve ja kohtume juba peatselt erakonna suvepäevadel 17.-18. augustini Madsa Spordikeskuses Valgamaal.

1 Kommentaar
  1. Aga 1 kuu ago
    Reply

    seda ei öelnud, kas läheb Brüsselisse ise koos Nastja ja võrriga või küüditab sinna tagasi Jaana? Selles on küsimus!
    Kuigi võin soovitada et see lendamine Brüsseli vahet pole mingi meelakkumine. Lükatakse lende edasi, siis vahi nagu tukunui lennukas, vahel kukuvad lennukid alla, siis …, vahel tõmbab mõni ahvkaan püstoli välja ja nõuab et enne tuleb lennata tema vanaema sünnipäevale, nii et probleeme paksult.
    Siin on omad ümberringi, kõik teada ja tunda. Elu rahulikum, seal vahi et neegrid nurga taga kaikaga kolba kõvaduste ei katseta. Olen Brüsselis 2 korda käinud, turistina elab üle aga pidevalt seal pesitseda – no netu!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.