Eesti Keskerakond peab nädalavahetusel suvepäevi

Madsa Spordi ja Puhkekeskus

Eesti suurim ja vanim erakond Eesti Keskerakond peab nädalavahetusel Madsa Spordi- ja Puhkekeskuses suvepäevi, mille üheks tipphetkeks on poliitiline debatt, millest võtavad osa LHV panga majandusekspert Heido Vitsur, Bigbanki peaökonomist Raul Eamets, Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart ja Riigikogu fraktsiooni esimees Lauri Laats.

“Tõsiasi on see, et Eesti majandus on langenud üheksa kvartalit järjest ja tänasel valitsusel puudub kandev idee, kuidas majandus tõusule pöörata,” lausus Mihhail Kõlvart. “Suvepäevadel pakume osalejatele võimalust saada osa tunnustatud majandusekspertide arutelust. Peame oluliseks, et kõik erakonnaliikmed oleksid kursis Eesti majanduse kitsaskohtadega ja saaksid lahenduste pakkumisel kaasa rääkida. Lisaks saavad suvepäevadel erinevate piirkondade liikmed omavahel vabas õhkkonnas suhelda.”

Suvepäevade avamine toimub laupäeval kell 12 ning pärast poliitilist arutelu toimuvad erinevad võistlusmängud ja naiskogu KENA eestvõttel Balti keti 35. aastapäevale pühendatud tortide kaunistamine. Õhtu lõpetab meelelahutusprogramm, kus poliitiliste sketšidega astub üles Vinni valla Pajusti Klubi Huumori– ja Satiiritrupp ning peaesinejaks on Tauri Anni.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.