Tallinnas Mustamäel peetakse laupäeval retropäev

TALLINN, 12. september, BNS – Tallinnas Mustamäel Männi pargis peetakse laupäeval retropäev, kus saab näha vanu autosid ja uunikumbusse, peetakse vanavara- ja sügislaata ning avatakse ajaloonäitus.

“Igasügisene Mustamäe päev on linnaosas juba pika traditsiooniga vabaõhupidu ja sealt vist hakkaski hargnema mõte, et kui teeks seekord retropäeva,” ütles linnaosa vanem Lauri Laats pressiesindaja teatel.

“Vaataks ajas tagasi, meenutaks 60–70-ndaid ja varasemaidki aegu. Idee tuli ilmselt õigel ajal ja oli teostumiseks küps, sest väga hästi hakkasid asjad arenema – kohe haakusid vanade autode klubi Muhuauto ja Timeless oma retrobussidega, koostöös Linnamuuseumiga toome kohale ajaloonäituse „Elu unistuste Mustamäel“, mis pakub vaatajatele kindlasti nii äratundmisrõõmu kui ka üllatusi. No ja omaaegsed multikad, ETV lastesaated – neist on tänaseks päevaks saanud ju puhas klassika. Tegevust ja vaatamist jätkub kõigile, lisaks toimub ju ka suur vanavara- ja sügislaat, kirglikud ostlejadki ei pea retropäevas pettuma,” rääkis Laats.

Mustamäe retropäeva avab Kaitseväe Tallinna Maleva orkester, toimuvad erinevad võistlused, osalejaid ootavad auhinnad ja üllatused.

Retropäeva lõpetab 17.30 algav kontsert, kus lavale tulevad ansambli Laine säravad daamid.

1 Kommentaar
  1. Kena 5 aastat ago
    Reply

    lugeda, et nõukogude aeg tuleb tagasi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.