Tee Yana Toomi trammi taustal selfi ja võida reis Brüsselisse!

Foto: Svetlana Aleksejeva

Euroopa Parlamendi liikme Yana Toomi Eesti büroo õnnitleb Yana Toomi trammi taustal selfi teinud noorukit, kes läheb koos oma vanematega Brüsselisse tutvuma Euroopa Parlamendiga.

Sel nädalal ootame veel Yana Toomi trammi taustal tehtud selfisid ning 7 õnnelikku liituvad esimeste võitjatega reisil Brüsselisse. Yana Toomi trammi taustal tehtud selfid tuleb laadida üles Facebooki hashtag’iga #YanaToom kuni 8. detsembri õhtuni ja saata ka aadressile reis@yanatoom.ee

2 kommentaari
  1. Oli 5 aastat ago
    Reply

    Oli aeg-siis, kui esimees oli Savisaar-kui J.Toom oli tubli keskerakondlane ja lihtsama/vaesema rahva õiguste eest võitleja.Kes ta nüüd on?Tubli brüsseli ametnik, eurohuvide kaitsja ja eelkõige venelaste mingi müstilise diskrimineerimise vastu võitleja.Eestlastest kui selle maa rahvast pole tal sooja ega külma.Selle kinnituseks vaadake kordusest ETV+ pühapäevaõhtust saadet (nime ei mäleta) PBK saatejuhtidega, kellest üks oli neegrinaine.Saatekülalisteks olid kutsutud Keeleinspektsiooni ülem I.Tomusk ja veel üks eesti mees.Seda vaest Tomuskit ikka parajalt rünnati ja muidugi eesotsas neegrist PBK vihakõnelejaga ning muidugi J.Toomiga.Toomil oli kogu aeg ees põlastav ja tige nägu, nagu oleks tal tegemist mingite kahjurite või parasiitidega-eestlastega muidugi.Kui isegi neeger pillas fraasi, et eestlased tahavad end tunda komfortselt, siis Toom kähvas selle peale, et kõik tahavad end tunda komfortselt, unustades, et eestlased elavad oma maal ja tahavad siin rääkida eesti keeles.
    Kui Tomusk rääkis saates eesti keeles, siis see külalistele ei meeldinud, nad sulasid vaid siis, kui Tomusk viskas paar repliiki vene keeles ning tsiteeris ka Pushkinit.
    Muide, tean, et venelased ei pea neegritest eriti palju.Küsin: miks siis PBK saatejuht on neeger?Kas J.Toomil oli saates see neeger liitlane.Kas see neeger püüab teha kõik, et teda ikka venelaseks peetakse ja seepärast ründab teisi?Tema saate lõpplause oli: Eesti Keeleinspektsioon kasutab piitsa ja präänikut, kuid rohkem ikka piitsa.Mis on see tema asi, mida siin Eestis tehakse, tegelegu oma vene vaeste probleemidega, mida on seal tohutult-vaadake vaid PBK probleemsaateid..
    Muide saatekülaline Boroditsh ründas ka tugevasti Keeleinspektsiooni.Mis parteisse ta kuulub, ei tea.Kui ta on keskerakondlane, siis koos Toomiga on nad “tõelised” Eesti maa ja rahva eest võitlejad.

  2. Ja 5 aastat ago
    Reply

    kui eneka teed, kanna ka Jaana arvele 100€, sest tema tramm läheb samuti maksma, Jaanal endal aga sahkerdamise kõrvalt raha üle ei jää.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.