Koguteose “Eesti Vabadussõja ajalugu” eripakkumine ja kutse esitlusele

Eesti Sõjamuuseumi ja kirjastus Varraku koostöös on ilmunud uus ülevaateteos „Eesti Vabadussõja ajalugu”.

Teose esimene köide annab ülevaate Vabadussõja eeloost ja olukorrast sõja eel, taganemisest ja vastupealetungist ning kevadistest lahingutest, mida võiks nimetada sõjaks Eesti pärast. Teine käsitleb sõda rahu nimel – võitlusi väljaspool Eesti piire. Omaette peatüki moodustab võitlus Landeswehriga, samuti käsitletakse Tartu rahuläbirääkimisi. Lisaks sõjakirjeldustele antakse ülevaade ka tagalast, samuti vaenlase poolel ja mujal Ida-Euroopas ning rahvusvahelises elus toimunu kohta, lisaks käsitletakse Vabadussõja pärandit.

Raamatu on kokku pannud ja toimetanud Lauri Vahtre, teksti kirjutanud Peeter Kaasik, Lauri Vahtre, Urmas Salo, Ago Pajur, Tõnu Tannberg, Hellar Lill, Toomas Hiio, Toe Nõmm ja Taavi Minnik. Kaardid on koostanud Reigo Rosenthal.

Komplekti erihind on Varraku e-poes 38 eurot (tavahind 48 eurot)!

Vaata lähemalt: https://varrak.sendsmaily.net/browser/4j1RnJVZf1UnWbuOrJFWnhFGiZulWP78n-tVaCfmQkiOe87XlBFi8PaR_rLy9_5wCo7U4i4r63IE7jgNQIwQEFc-5WBlxOKYDARYhjvfPcHVM_qpgFCkz_1GmBVJIqS3XFnNaZVoHew,/

Koguteose “Eesti Vabadussõja ajalugu” Tallinna esitlus 5. veebruaril kell 18 Solarise Apollos.

1 Kommentaar
  1. Kujutan 5 aastat ago
    Reply

    juba ette, kuidas sinna kogunevad ka need, kes täna on valmis Venemaale kohe reetma Narvataguse, petserimaa ja lisaks ligi 200 ruutkilti veeala.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.