SINA saad kaasa aidata eriolukorra kiiremale lahendamisele

Et Eestis valitsev eriolukord võimalikult kiirelt lõppeks, tuleb järgida valitsuse antud korraldusi ja soovitusi.

Oma panuse saad anda ka Sina, hea erakonnakaaslane. Selleks tarbeks on valminud mitmed sotsiaalmeedia visuaalid, mida saad kasutada Facebooki postitustes ja päises ning Instagramis. Materjalid on nii eesti kui ka vene keeles. Vajuta  all olevale lingile ja vali enda jaoks sobivamad materjalid välja.

Tugevat tervist!

https://www.dropbox.com/sh/2ps7dt9r9mi6i45/AAACfCd3KRtdPQ_99eZAu8Sia?dl=0

11 kommentaari
  1. Mitte 4 aastat ago
    Reply

    inimesi pole vaja lollitada mõttetute otsustega, vaid jahumütside valitsus peab vastu võtma kindlad otsused:
    1) Piir kinni! Et ükski laev, lennuk, rong, buss ega eraauto ei pääseks üle piiri Eestisse. Erandiks on sõiduvahendid, mis läbivad Eestit siin ringi hulkumata ja siinsete elanikega kokku puutumata. Nt laevad sadamates ja lennukid lennuväljadel. Eestist välja võib liikuda, sisse mitte ükski, ka Toonäld ja Voova mitte.
    2) Siseliiklus kinni! Et mitte keegi satikat ei levitaks. Erandiks ainult teenistusautod. Nende jaoks eraldada piirkonniti üksikud tanklad.
    3) Nakkuskolletes piirata ning sulgeda nakkuspiirkonnad, sealt võib nakkus veelgi levida.
    4) KÕIK nakatunud paigutada kindlasse kohta kindla valve alla ning mitte lasta neil suhelda omavahel ega lähedastel.
    5) Nakkuspiirkondadest väljajäänud aladel lubada taastada tavaline elukorraldus. Lõpetada sunniviisiline klounimängimine valitsue otsustamatuse tõttu.
    6) Kõikide surnute matused korraldada otsustusvõimetu valitsuse isiklikul kulul.

  2. psühhiaaier 4 aastat ago
    Reply

    Mis mõtet on rääkida hügieenist, kui SIIANI POLE MILLEGAGI DESINFITS. TOIDUPAKENDEID. Need lasevad vedelikke läbi. Seepärast vaja PIIRITUST!!! KUST MA SEDA SAAN??? Kas mul sel ajal ongi seda raha, kui pensionist maksud makstud. Viin on 80% kõik ära ostetud ja te RÄÄGITE, ET ÄRGE KÄIGE KODUST VÄLJAS.
    KÄISIN KODUST VÄLJAS, sest TERVISEAMETIL ON LOLLID ARUSAAMAD JA EESKIRJAD ! Trankvillisaatorit loetakse vaat et peaaegu narkotsiks, mida ta pole! Mis sesr,et psühhotroopne aine. Viin on ka psühhotroopne ,aga lõhub isiksuse, teeb mõistusele liiga ja füüs.tervisele ja mõne asotsiaalseks + sõltuvus.
    Trankvillisaatorite ainus süü selles, et võib tekitada sõltuvust. VÕIB kui ei osata tarvitada. Ja see OSKUS just VASTUPIDINE sellele, mis apteek pakile kirjutab.Sõltuvad oleme kõigest .vererõhurohust jm.rohtudest, rahast,
    toidust,õhust jne. KUI EI VÕTA VERERÕHUROHULE ,mida pidevalt ei tarvita, JUURDE TRANKVILLISAATORIT, SIIS EI MÕJU ROHI. KAELA JA TURJALIHASED TÕMBUVAD MILLESTKI PINGESSE, SURUVAD KINNI VERESOONED,
    PEA JA KAELA VEREVARUSTUS HÄIRUB, SÜDA PÜÜAB OLUKORDA LAHENDADA AGA EI SAA HAKKAMA.
    SURVE SUURENEB JA PIKAAJALISUS ÄRRITAB UITNÄRVI, TEKIB OKSENDAMINE VÕI/JA PEARINGLUS, RÕHK TÕUSEB JA TÕUSEB. ÜHE HOO AJAL VÕIB KULUDA MITU TABLETTI, KUID NEED AITAVAD!!! OLEKS PAREM INSULT VÕI INFARKT?! AGA TERVISEAMET VAATAB PEREARSTILE NÄPPUDELE, PALJU TA TOHIB NEID KIRJUTADA “.HOOLITSEB” .NII JUHTUBKI, ET KUU LÕPUS, MÕNIKORD POLE TAZEPAMI VÕTTA. PEAN SIIS PALUMA RETSEPTI, KUI ON LAUP. PÜHAP. SIIS JU EI SAA JA MINEMA ISE LINNA TOOMA. LÄHEN TÜKKIS RÕHUGA, MIS SUURENENUD 40% !!! SEE VÄGA OHTLIK. SÕIDAN BUSSIS TERVE TUNN, OKSENDAN, TÄNAVAL IGA PÕÕDSA TAGA OKSENDAN VEEL, KÕHUKRAMPIDENI, KUNI AVATAKSE APTEEK EKSLEN VIHMAS JA LUMES, PÕLVILI OKSENDADES TERVE TUNNI VÕI 2 KUNI APTEEGID AVATAKSE. JA SIIS HAKKAB PAREM.
    KUIGI TOIDUTOOJA VÕIKS JU SELLE TUUA, OLNUKS MUL KODUS MINGIGI TABLETVARU. ONGI PÕHJUS, MIKS
    KÄISIN JA SEE POLE ESIMENE KORD, LINNAS, KITSEVAHENDITETA BUSSIS = KOKKU 2 t SÕITU, APTEEGIS KÄIMINE Jne. “HOOLIVATE ” AMETNIKE LOLLUSE TÕTTU. MUL ON KODUS FARMAKOLOOGIA KOGUMIK JA TEAN TÄPSELT, KUIDAS MISKI MÕJUB.

    • Kuidas 4 aastat ago

      sa ülds elus oled, kui nii palju haigusi turjal?

  3. Jah 4 aastat ago
    Reply

    Paistab et mitte kõik ei järgi valitsuse korraldusi sest viirus aina levib. valitsus teeb kõik mis võimalik. Meie maailmarändurid peaksid nüüd kodus istuma. Eks nemad tõid meile koroonaviiruse.

    • Valitsus 4 aastat ago

      ei tee mingeid korraldusi, valitsus luuletab ainult. Mitte mingit liikumist pole kini pandud. Laevadki sõidavad Helsingisse ja lennukid lendavad. Bussid sõidavad Tallinnast mujale ning need jäävad ära vaid ärihuvi kadumisel omanike enda poolt. Valitsuse osa on seles 0. Ainus, millega ta on hakkama saanud, on kuuajalise hilinemisega vene lennukiga sissetood praakmaskid. Ometi ütlesid naised kohe, et lõikavad oma vanad rinnahoidjad pooleks ja ongi mask valmis. Kuna meil naised rinnahoidjat ei kanna, siis ei leitud ka lahendust.

  4. to kuidas 4 aastat ago
    Reply

    Sinul on SEE HAIGUS, ET KUNA SUL MÕISTUST JA MÕISTMISVÕIMET POLE, SÜDAMETUNNET AMMUGI, SIIS SA ILGUD, ET ÜLDSE MIDAGI ÖELDA, AGA ÜTLEMA SUNNIB SIND SINU TIGEDUS, PAKUN ET BAASIKS KADEDUS, MIS MUUTUB KAHJURÕÕMUKS SU MÕTTE JA TUNDELAGEDAS SÜDAMES.
    KUI ON RÄÄGITUD PROBLEEMIST, SIIS AMETNIK PEAKS SEDA TEADVUSTAMA JA KATSUMA LAHENDADA POSITIIVSELT. PROBLEEMI ALL KANNATAJA JAOKS.
    MÕTTETUID AMETNIKKE, KES ENDALE TEGEVUST OTSIVAD, ET NEID IKKA KOHAL PEETAKS, AGA ON LIIGA PEALISKAUDSED JA VÄHESTE TEADMISTEGA, ET LEIDA HEAD RAKENDUST, SIIS TEEVAD KURJA OMA LOLLUSEGA. VAAT NEID AMETNIKKE POLE MEILE TÕESTI VAJA JA SELLISTE PALK TULEKS RIIGIL PAREMATE ALGATUSTE JAOKS HOIDA.
    MINA KIRJELDASIN PROBLEEMI, ET SEE JÕUAKS VALITSUSENI JA NÄEKS KITSASKOHTA.
    SINA ARVAD, ET KIRJUTASIN, SULLE ILKUMISEKS?

  5. to jah 4 aastat ago
    Reply

    Tulevikku vaadates, kas meile turismisektorit üldse vaja ongi nii väga, et seda laenurahadega elus hoida ?
    Viirus on suur hoiatus ! Ja epideemiaid võib tulla ja tuleb veel ja veel. Praegu on Eurooopa praktiliselt põlvili, veel üks viirus ja pikali. MÕELGE sellele.
    Selle asemel ARENDADA näit. NANOFIIBERtootmist ja sellest esemete valmistamist – AINULT NANOFIIBER KAITSEB VIIRUSE EEST kui on maski sees. TEGELIKULT.
    KÕIK HÄDAVAJALIK KODUMAAL, peaks olema deviis EDASPIDISEKS.
    Ja seda TARGASTI ja HOOLIVALT, mitte suurpõllundus,metsaraie ja mitte loomakasvatuse suurendamine.
    Välisturg ALLES SIIS kui oma rahvas söödetud.,rõivastatud, ravitud, katus peakohal kasvõi minimajadedena.

  6. Muidugi- 4 aastat ago
    Reply

    Tõepoolest meie tubli valitsus ja meie inimesed teevad kõik mis võimalik. Loodame et viiruse levik lõpeb lähemal ajal.Ehk leiutavad isegi teadlased selle haiguse vastu võitlemiseks, Kuigi jah siiani pole leitud ravimeid onkoloogiliste haiguste raviks ja vähki suremus on suur. Lausa uskumatuid asju on leiutatud teaduses aga paljud haigused on ravimatud.

  7. Nii 4 aastat ago
    Reply

    Muidugi me püüame teha kõik mis võimalik et viiruse levik kaoks. isegi Reformi tagatuba on vaiksemaks jäänud ja ei tooda valesüüdistusi tublidele inimestele. vähemalt tagasihoidlikumalt. Need süüdistused olid ka nagu viirus mis rikkusid inimeste tervist. Olgem kannatlikud ja sõbralikud. Ka see aitab üle saada raskustest.

  8. david muhammed 4 aastat ago
    Reply

    ma olen siin, et tunnistada maailmale david muhammedi headusest
    piitsutasin herpes1 ja 2 ja otsisin abi sellest
    aitab mind, tea ühte, kui mu sõber räägib mulle Davidist
    Muhammed ja ta edastas mulle oma meili ning ma võtsin temaga ühendust ja ütlen talle
    minu probleem, ütles ta mulle, et tal on herpese1 ja 2 i ravimtaim
    oli seda nii õnnelik kuulda ja ta viitas ka mulle paljude inimeste juurde
    ta aitab ka ravimtaimedest, ma olin nii õnnelik, et seda ravida saab
    see herpes1 ja 2, mida ma taotlesin toote saamiseks järgmise 4 päeva jooksul
    ravimtaim oli minu kohal USA-s, võtsin seda tema juhiste järgi
    pärast kõike ja läksin haiglasse kontrolli ja tulemust tegema
    oli negatiivne ja mul oli selle üle väga hea meel, saadan talle uuesti e-kirja ja tänan
    talle ja mulle taheti talle maksta, ütles ta, et peaksin oma raha võtma
    eemal ütles ta mulle, et ma peaksin maailmale tema kohta rääkima, nii et nüüd olen
    siin maailmale öelda, kuidas david muhammed päästis mu elu, ta on mees
    kus on oma sihtkoht, võid temasse uskuda nii oma elu kui ka temaga
    annab teile hea tulemuse, ta ka läbi igasuguseid haigusi nagu

     
     Raha loits
    Terviseosa loits
    Edendamine ettevõtluses
    Atraktsiooni loits
    Nõia kodu
    Ex loitsu
    Vaimne ravitseja loits
    Armuloits
    Loterii loitsu
    Raseduse loits
    Edendamise loits
    Voodoo
    Abielluge loitsuga
    Hingekaaslase loits
    Kaitse loits
    HIV / abivahendid
    Rasedaks jääma
    Ravige igat tüüpi kehahaigust
    JNE
    võtke temaga ühendust tema e-posti teel
    aadress: muhammedspellcast@gmail.com või võite temaga ühendust võtta ka saidil WhatsApp +2347059007941

    • rosesharon 4 aastat ago

      Herpes is a painful viral infection that can reside dormant on the nerve.I’m so exited to share my testimonies about the Good Work of Dr. Edidia who get me cured from herpes simplex virus (HSV1&2) with his herbs, I never thought that I will live on earth before the year runs out. I have been suffering from herpes, I had spent a lot of money going from one Hospital to another looking for way to get rid of this disease, the hospital have been my home everyday residence. Constant checks up have been my hobby not until this faithful day, I was searching
       through the internet, I saw a testimony on how Dr.Edidia helped someone in curing his herpes disease using his healing
       Herbs, quickly I copied his email just to give him a test I spoke to him, he told me that he is going to provide the herbal cure to me, which he 
      did, after i receive his herbs and i take it as instructed i was cure permanently from herpes my herpes disease was gone. so I decided to share my testimony, that nothing is impossible with God, God use a man to healed me. No matter what you are passing through, no matter how deadly the sickness is and no matter what the situation is God that did mine is still going to do yours, people suffering from herpes, brain tumor, kidney disease, pcos, AIDS, ALS,copd, asthma, athritis,herpes, Cancer,Hpv, any kind of disease, you can rich him now via ? Gmail address: dredidiaherbalhome@gmail.com or whatsapp +2349074505296.
      visit his website https://dredidiaherbalhome.wixsite.com/dredidiaherbalhome   I,m rosesharon and you can get intouch with me via rosesharon915@gmail.com  also view website to know him.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.