Ratas: kellelgi ei ole õigust õhutada vägivalda ühiskonnas

Foto: Riigikogu Kantselei

Peaminister Jüri Ratas toonitas riigikogu liikmete küsimustele vastates, et kellelgi ole õigust ühitada vägivalda ühiskonnas ning siseminister Mart Helme on välja öelnud sõnu, mis annavad “selgelt teistsuguse tunnetuse”.

“Kellelgi ei ole õigust õhutada vägivalda ühiskonnas,” ütles Ratas kolmapäeval riigikogu liikmete küsimustele vastates. Peaminister toonitas, et põhiseaduses sätestatu kehtib kõigile. “Põhiseadus on ülim ja sellest peab lähtuma.”

“See on väga suur probleem, kui kedagi diskrimineerituakse või õhutatakse vägivalda,” ütles Ratas.

Vastates küsimusele, et tema arvates on siseminister Mart Helme õhutanud vaenu või vägivalda, sõnas Ratas, et tema jaoks on tegemist probleemiga. “Intervjuu kontekstis ütles ta [Mart Helme] välja sõnu, mis andsid väga selgelt teistsuguse tunnetuse,” ütles Ratas. “Siseminister on mulle öelnud seda, mida ta on ka avalikult öelnud: et teada on valesti mõistetud.”

“Kui sõnadel poleks kaalu, siis poleks kriisi valitsuskoalitsioonis tekkinud,” ütles Ratas. “Sõnadel kindlasti on kaal.”

“Igasuguna lõhestav retoorika, igasuguste vähemuste vastu diskrimineeriv retoorika ühiskonnas tuleb maha võtta,” ütles Ratas. “Eesti peab olema ühiskond, kus kõigil on turvaline olla.”

Samas sõnas Ratas, et hinnates siseminister Mart Helme pädevust tema kui ministri valitsemisala, siis selles osas tal Helmele etteheiteid ei ole.

19 kommentaari
  1. Küsin? 4 aastat ago
    Reply

    Tasub ainult sopameedial köhatada ja Ratas juba tõmbleb.Ühelgi tugeval ja väärikal riigimehel ei tekita sopameedias üleskistud kisa taolist reageeringut nagu KE ja Ratasel. Oled hädine, nõrk poliitik ja inimene. Küsin: millist vägivalda õhutas Mart kui ta ütles,et talle ei meeldi homod?

  2. ruudi 4 aastat ago
    Reply

    Jüri pole vist eriti tugev eesti keele tundja Tunnetus mingit teksti lugedes on igaühele omane individuaalselt Mardi lause ei sunni kedagi lahkuma See on fakt Ja kui Jürike oma libekeelsete pugejate pundiga paneb keskerakonnale põõna siis ongi see tasu Savisaare reetmise eest Sellest vene sovinistist mammist tuleks hoiduda nii kaugele kui võimalik ja abielureferendumit kaitsta kõigi vahenditega Brüsseli rahapaja nimel põhimõtetest loobumine on surmapatt

  3. Jane 4 aastat ago
    Reply

    Vägivalda õhutavad reformierakondlased ja mitte ainult ei õhuta vaid ka vägivallatsevad. kõib üks vale ja laim, valesüüdistuste leiutamine töö asemel. Peavoolumeedia toetab ja vaem toetas ka õigusmõistmine. Meelega tehtud intervjuus võeti vahele Helme eesmärgiga laiali ajada koalitsioon.Helme ütelus oli lapsekingades võrreldes reformierakondlasre laimule mis võis olla ka eluohtlik ja oligi.

  4. Jane 4 aastat ago
    Reply

    Paradan vead–peab olema–Käib, varem.

  5. Toomas 4 aastat ago
    Reply

    Või ,et Ratasel on ” Selgelt teistsugune tunnetus” . Alatu ja moraalitu inimene ja rohkem polegi midagi öelda.

  6. Samasoolisi ei eksisteeri sest puuduvad samasooliste genitaalid.
    On olemas mees-, ja naissuguelundid aga homosuguelundeid pole olemas.
    Pärasool ei ole suguelund.

    Homoseksualism on nakkushaigus. Mittehomo peenisesse kraatsivad bakterid ja siis 48 tundi hiljem mittehomost saab homoseksualist.
    Homoseksualismi sümptomid on lillad huuled ja madal lihaste toonus jpms
    Milline on homo käepigistus ?
    Homo käepigistus on vedel, vastik,tülgastav, masendav.

    Homoseksualism on ravitav ravimtaimede abil millised parandavad immuunsust. Toore Võilille juurika abil .

    • Almar Glustsenko 4 aastat ago

      Kustkohast selle toore v6ilille juurika suhtes kirjutatud allikaid leida v6ib?
      Mitte, et ma tahaksin vaita, et su jutt ei ole padev ja et ma ei arvaks, et 470 aastat tagasi kaiski siinmail kogu teadmus ja ravitsemine suulise parimuse kaudu edasiantava kogemuse kaudu, vaid, et siin ma lihtsalt ei saa sult otse seda kusida ja veenduda seejuures, ka kehakeelt lugedes, et see t6esti nii on.

  7. Lihtne inimene. 4 aastat ago
    Reply

    Kas oma arvamuse avaldamine on siis nüüd tavalisele inimesele vaenu õhutamine? Oma arvamust võivad avaldada ja eestlasi tohivad solvata : President,Re KE, Sotsid, eesti 200, li
    berid ,peded,lesbid, migrandid, mittekodanikud, sopameedia ja muu jälkus. Neile on see siis lubatud aga rahvarämps ja ekre olgu vait.Lgp keskerakondlased,kas Teie Ratas on lolliks läinud?

  8. Kohe 4 aastat ago
    Reply

    näha, kuivõrd müüdav-ostetav on Jurka. Milles oli Mardi usutluses vägivallale õhutamine? Et talle ei meeldi persenikkujad? Mulle samuti ei meeldi! Kas ma olen sellepärast vägivallale õhutaja? Ja kui peded meeldivad Jurkale, siis kas kogu rahvale? Tehke rahvahääletus ja saate selge vastuse ning iga selle otsuse vastane on hoopis ise vägivallale õhutaja. Ning Jurka enam ei kobise ega võimenda KaKa ja pedesotside väljamõeldisi.

  9. Almar Glustsenko, 4 aastat ago
    Reply

    Need viited selgitavad ehk veidi, miks v66ragentidest poliitikute poolt sisseostetud LGBT-pedofiilia Eestis uha enam lokkab:
    https://www.liveinternet.ru/users/5010089/post233047090/
    https://doclecture.net/1-54009.html
    http://birthofanewearthblog.com/adl-president-abraham-foxman-speech-about-destruction-of-white-race-jewish-world-domination/

    https://www.ohtuleht.ee/681096/kommentaarid 9. juuni 2015, 22:25
    PS Olen kull ametialaseltki padev neid tekste eesti keelde t6lkima, kuid kui suudate, siis parem lugege neid esitaja alguparases keeles, sest osa teksti eriparasid v6ib avalduda teile siis paremini. V6i lugege igas keeles labi.

    • Almar Glustsenko, 4 aastat ago

      21.10.2020. kirjutab 6htulehes (lk.2, Palju on Eestis homosid) ehk H.H.Luigelaulu poliitilises sopalehes (v6i kes meist teab kuimitmetesse v66roligarhide konglomeraatidesse puramiidis alluvas lehes?) end ajakirjanikuks nimetav Nils Niitra uut statistilist ideoloogiat, mida ta isegi ei urita mingi m6istusparase sotsiaalstatistilise loogika reeglite kohaselt objektiivselt esitada

      (Peegel kull seda nii Tartu Ulikoolis nii ei 6petanud, aga et Lauristin seda nii teeb, selles ma enam ei kahtle, vaadates, et niisugune ajakirjandusmoonutus on tanapaeva Eestis valdav):

      Niitra toob valja Tervise Arengu Instituudi (TAI), Statistikaameti, Tartu Ulikooli ja LGBT uhingu arvamuse, mis arvamused kinnitavat, et homode hulka Eestis pole keegi uurinudki.

      Seejuures on TAI mitmeid aastaid olnud mehitatud naiteks IRL-i narkoariga poliitilises kuritegelikus grupis oleva seltskonnaga (Kristina Tauts, samas siseministrikohal Ken-Martti Vaher, samas Kiisleri narkoboss ja tanavanaaber, Raigo “Sent” Sentifolie, kes on pistnud oma naise Kalmistu tee politseikoertekasvandusest, labi ajalehe “Esmaspaev” sujuvalt juba ammu “Arpaeva” ajudeta seelikmehe juurde vastavat Eesti uhiskonna sionistlikku laastamist tegema ja selle k6rval pidanud selle naise kasuisa, Mait Eelranda, “toetanud” BNS-i juhi koha peal, kuni j6udis katte hetk, mil oli poliitilis-kuritegelikult kasulikum Mait 5 aastaks oma narkolastiga Soome vangi saata, et tema ja ta poja Nurme tanava maja maha muua ja kasum oma seltskonna vahel ara jagada).

      Tartu Ulikoolis kujundavad Eesti sotsiaalstatistikat ilmselgelt v66ragendid, Andres Kasekamp ja ta partnerist rahvusvahelise (inim?)6iguse professor, kes Reinsalu Ma(a)rjamae Kommuahvrite malestise avamise konverentsi inglise keeles korraldasid ja seal peaesinejena Venest ara p6genenud navaln6isugust kodumaareeturit peaesinejana v66rustasid, kellega ma raakisin ja kes ei evinud tegelikkuses mingit huvi Eesti sotsiaalsete probleemide vastu, kuigi on nuudseks aastaid mingi Euroopa teadusliku uurimisinstituudi palgal.

      Niitra nimetab LGBT v66rstatistikast oma otsitutena Prantsusmaad ja USA’d, milles juutide protsent v6imul on juba pikki sajandeid parismaalaste suhtes ebarahvuslikult ulik6rge ja seega ei saa kajastada mingit objektiivsust.

      Algul toob Niitra Eesti homoarvuna lagedale 10 kordse laev Victoria mahutavuse 2500 reisijat, kokku siis 25 000, mille kohta hiljem selgub et see on tema statistiline keskmine 13 000 – 39 000 homost.

      Tartu Ulikoolis seksuaalkaitumise loenguid pidava sotsiaalpsuhholoogiaosakonna juhataja Toivo Aaviku puhul toob Niitra valja, mitte need momendid, et kas Aavik samuti p6histab oma loengutes raagitu nende 6 allika alusel, mida artiklis Niitra meile esitleb ja kellest 5/6 on kahtlemata Eesti ugri parismaaluse seisukohalt valdavas statistilises maaras v66ragendid,

      vaid ainult selle vaikese v6imalusliku osa kaitumuskujunemise skeemisdest, et inimese seksuaalkaitumine v6ivat elu jooksul muutuda

      (naiteks jarelikult siis ka k6igil tudengitel, kes Aaviku loengutest seda kuulevad ja teadusliku teadmusena endas paratamatult vaaralt kinnistvad ning tedlaseks diplomeerununa ule Eesti oma eakaaslastele, vanematele, lastele ja oma proff arvamusena hiljem seda arvamust ule Eesti susteemselt, jarjekindlalt ja alatasa pasundavatele m6tlemisv6ime kaotanud ajakirjanikele edasi kannavad),

      kuid kui ta endale teadvustab et on homo, siis olevat ta sattumus selgelt paigas,

      tapsustamata, et psuhhiaatrilisi suuri k6rvalekaldeid mitteevivatel inimestel ongi k6ik sattumused igal konkreetsel ajahetkel selged ja seega ka tema sotsiaalses vaartustaristus paigas, mis ei tahenda, et need ei muutu taiesti objektiivsete jargnevalt saadud teadmuste m6jul, milleks v6ib naiteks olla arusaamine, et:

      Uleilmaruumiline juutla LGBT-stab ja covid’istab, maskislauljastab, vanavanematatapu palliatiiv6hutab, loob selleks ebarahvustavandilisi peremudeleid, milles iga vald ei hoolitse enam ise oma santide eest, vaid lapsed paevad minema Soome orjama, et jaksata vanavanemate arveid Eesti esijuudierakonna rosimannuste palliatiivsurnukhooldekodudes maksta.

      Sellele ajakirjandus-hariduslikule susteemsele ja pikaajalisele meelsusmuutmisele eelneb piki aastaid Tallinna TV havitust ja niisgiste kanalite loomist, milles naidatakse ulemaaraselt USA sajandeid paritolurahvuslikult vaarastatud uhiskonnas alles viimastel aastakumnetel juutidel labiluua 6nnestunud totaalset seadusmuslikku sotshomostamist.

      Eestis on erakonnaladvikute kaudu alates EL-i ja NATO-sse astumisest maarustatud ja oma vastavalt politseist Riigikohtuni vastavate v66ragentidega mehitatud kurjategijate taristu, mida toetavad sajad vastavad MTU-d ja LGBT-kiriku6petajad ning Repsi lastele 2 mullikast isaga raamatuid kirjastav osakonnajuhataja, Tea Varrak ning suupuhas Urmas Vaino, tuues arvamusliidrina esile poliitiliselt Soome pagendamise t6ttu vaimselt debiilivaarituslikuks degradeerunud vanaemaaelise Eesti paritolu lastaiaseksi 6petaja (juriidiliselt maaratluselt seega pedofiilistaja).
      /……………………………………………………………………………………………………./
      Siseministrid Anvelt 8.07.2017. ja Helme 18.01.2020. (millele eelnevalt oli suur homoparaad ka 2020 Tartus, mida 2017 veel polnud) v6inuksid need homoparaadid hetkega need paraaadid oma vastavate maarusega ara keelata, kas enne nende toimumist teada saades
      (sest iga avaliku koosoleku korraldaja on kohustatud, sellest ette teades, politsei kodulehel selle registreerima, politseile vajadusel lisaargumente selle uhiskonnale mittehavitavuse kohta esitama ja siseminister ning peaminister teab ALATI niisugustest ohtlikeimate koosolekute kohta ette ja v6ib need l6petada ka jooksvalt nende toimumise ajal)

      tuues argumendiks, et sinna Reformierakonna ja SDE v66ragentide poolt ESM-i varastatud poliitrahaga ostetud alaealised tudrukud langetatakse sellega sisuliselt taiskasvanud poliitlesbistajate ohvriks (sotsialselt ja juriidiliselt). Politsei allunuks sellel maarusele koheselt ning ajanuks homod kumminuiade ja veekahuritega koju habenema, kui vaid Anvelt ei saaks selle mitte tegemiseks raha URO-st ja Helme poleks tahtnud panna Vaherile selle mittetegemiseks juurde 3000 eurot kuus kindralinspektori palka (mida ta lisas Vaherile vaidetavalt niigi tavaparase martsis 2010 piiri sulgemise too eest).

      Niitra manipuleerib suvaliselt nii Eesti tegelikuks LGBT-%-ks 2% (ilmselt vaarastatud USA statistika p6hjal) kui ka poliitsotsiaalse Eesti LGBT juhi vaidetut 10% uhiskonnast, tuues ka esile, et justkui see 2% homosid toodavad 562 000 000 eurot aastas Eesti SKP-d, aga jattes maaratlemata, mis liiki toodete v6i teenustena.

    • Almar Glustsenko, 4 aastat ago

      Kui K6lvart lubab Hollywoodil (mis on alguse pandud Odessast New Yorki Brighton Beachile jooksnud sionistlike juutide poolt, kuna Stalin otsustas neile Krimmi alal esimese kaasaaegse juudiriigi tegemise ara keelata ja Ukraina juudiv6imustati p6hjalikult alles peale seda, selle tagajaljel) Lasnamae venelaste ukrainlastega slaavliku homogeensuse ja slaavlaste erilise perevaartustep6hise homovastasuse m6nituseks filmida Teneti filmi Laagna teel ja endisest Lenini palest Linnahallil, teeb selleks pikalt ajalehtede intriigide abil reklaami, kuid pareguseks ukski laane kommertskino seda filmi ei soovi, siis on ilmne, et see film on tehtud 2020 covid-homostatud Oscari uute vaartusetuste kandjana Hollywoodi Odessa sionistidelt vaid auhinda saama, nagu ka Eesti multi-kulti-esihomo seksuaalvaarastustega eesti 900 000 valjasuretatavale ugrile nakku sulitama m6eldud seriaalid (kuhu meelitati metsavendade juhti mangima ja k6iki eesti vapse m6nitama ka Europarlamentaari palga nimelise altkaemaksuga araostetud ja aarmiselt ses suhtes hariduslkult vaegnagijaks osutunud Jaak Madison, kes ei kavatsegi selle eest me ees vabandada) .

      Aga filmitegemine on kallis ja k6lvatu L6una-Korea jankistunud kultuuri ilmne evija kantis sellesse veel mitu miljonit meie eurot koos Valitsusega.

      Samamoodi on kallis Telliskivi Loomelinnakus hiljuti avatud WC-vahede-tuupi punkerfirma, mille “ari” naeb ette mittetavaparast sugulist labikaimist toolt l6unavaheajal, mitte oma abielulise partneriga ja kes meist teab, kas ka SDE-homostajate poolt alaealiste tudrukute lesbistamiseks sinna tassimise teel. Maletatavsti tegi EER-i Pealtnagija tegi suvel sellele tasuta reklaami seda mahaarivatele tuupidele, kes on selle ilmselgelt v66ragentidena eesti ugriluse loodusliku omakultuuri havitamise eesmargil sisse ostnud. Need on k6ik niisugune seltskond, kes normaalses rahvusriigis, kohalike seaduste alusel juba ammu sunnitool oleksid, koos omale katust pakkuvate poliitikutega.

      Niitra viitab artiklis selgelt niisuguste SKT tootmise vaartuste omapoolsele 6hutamisele.

      Kui arvestada, mis rahad on IRL Pakosta v6rdse kohtlemise (ilmselgelt LGBT ja BLM kasuks viimase 16 aastaga ja eriti 3 aastaga maaramatult rohkem, kui ugri rahvustavandiliselt on varem olnud), 6iguskantsleri (mitteparisrahvusliku) inim6iguste ekspertide komisjoni jms pajudes ministeeriumites tootavate Glagio-B Mossadi homoagentide (Terroritegusid panevad toima v6imud ise, Rahvuslik Teataja 1-7/ 2017, lk. 10-11) kaudu Anvelti ja Kiisleri vahendusel URO, Euroopa Komisjoni fondide jms rahvusvastase saasta kaudu Eesti poliitikasse tulemas, siis pole ka ime, et sealt jagub ka Telliskivi Loomelinnakule, Narva Kadriorgia Buratiino Vabale Lavale (Edgari prokurori ja ta s6bra, Nolliwoodi Kevade lavastaja, Ken Saani ) ning P6hjala havitatud kummikutehases 2021 Valitsuse avatavatele tulnukamagala kulaliskorterite Ausidele.

      (ulaltoodud viites olev roiskumise tunnus oli selgelt tuntav ka septembris 2020 kummikutehase Reet Ausi “Kultfestil” esimese saali p6randal madanevast ja selleks nimme niisutatud multshist, kuhu ruumi olid kohvikusse lesima ja tervisegeneetiliselt tapetavaks koondatud ka enamus sinna meelitatud ebateadlikest ugri pagalikest hipidest, remmelga all see vahemalt neil ei 6nnestunud, aga RMK-oravla suvistes Liivimaa hipilaagrites toimuvatest sarnastest biogenotsiididest mul andmed puuduvad, sest Odini juht ei tahtnud millegiparast minuga sinna selles veenduma minna ja nagu Navaln6i poliit-“klouniks” hakanud Popovi 6htulehes esiatust v6ib aru saada, siis pole valistatud Terviseametiski Gladio-B Mossadi agentide olemasolu, saati siis politseis )

      Politsei on juba aastaid tagasi havitanud niisugused moraalitustavad pordumajad, nagu Linnukulas, Tataris Luli, Leesikas, Vaike-Parnu mnt kandis, Pirita-Kosel olnud. Ajakirjandus ei ole kahjuks enam s6na v6tnud teemal, kas Kolde Politseimaja kulje all ja Paljassaares olevatest on nuud kujunenud Anvelti ja Kiisleri URO homo-pedostamise rahaga poliittoidetavad korterite, sotsiaalmaja uhikatubade ja keldrite kohad, milles ule-Eestiliste Ratase-Helme vastava avaliku vaitluse aja homo”revolutsioonide” korras luukase koolitudrukute lesbilist sotsiaalgeneetikat

      (miks ka mitte meditsiiniliselt, kui arvestada juulis 2017 tehtud “Kuu-uurija” erisaates avaldatut, homostatu kogemusest kinnitust leidnud, teaduslikku teaooriat, et homolus on fuusilismentaalselt nakkav)

      , kelle vanemad on selleks eelnevalt poliitiliselt Soome orjadeks pagendatud ja kelle vaarastajaid selles tegevuses politsei kaitseb, olles havitanud Odini ja sionistliku kapikuna kriminaliseerides Lasnamae mustades riietes vene noorukeid, kes (paremal v6i halvemal?) juhul tahaksid ise nende tudrukutega valgenahalisi jarglasi saada, enne need pedoks-lesbistamist.

      NIISUGUSE POLIIT-LGBT-STAMISE AVALIKU POLIITHEAKSKIIDU JUURES, NAGU HOMODE AVALIKU ETENDUSE LUBAMISTE PUHUL TANASEL PEAVAL ILMNEB, SAAB JARELDADA SEDA, ET:

      K6IKIDES RIIGIKOGU ERAKONDADE LADVIKUTES (LISAKS KA ROHELISTES ja EESTI 200-S) DIKTEERIVAD POLIITIKAT JUUDID JA NAD ON KA SIONISTLIKUD NING TAHAVAD EESTI UGRI MAARAHVUSLIKKU PAGANAKULTUURI SIITMAALT ARA GENOTSIIDIDA, SEALHULGAS KA SELLEGA, ET NAD POLIITILISELT KEELDUVAD TEGELIKKUSES LGBT-SATMISE VASTU V6ITLEMAST JA SEDA VALJA JUURIMAST.

      KEEGI EI KEELA TEHA JA UTELDA HELMEL, ET TA ON ASUTANUD MTU, MILLE KAUDU EKRE RAHASTAB SEDA ET, POLIITILISELT HOMOSTATAVAD NOORED LAHEVAD USUKULTUURI LAAGRISSE TSHETSHEENIASSE, TAPSELT SAMAMOODI, NAGU SIONISTLIKUD VABAMUURLASTE IDA-EUROOPAS TEGUSTEVAD POLIITJ6UGUD KUTSUSID NAITEKS GRUUSIAST NEIU UTOYALE (niisugust reklaamdokki Utoyst naitas Eesti telekanal peale seal massimva toimumist) JA ROOTSI POLITSIESSE NENDE POOLT IMMUTATUD MOSSADI GLADIO-B-LASED TAGASID SIIS NEIST 77 NOORE M6RVAMISE OMA TEISTE LIIKMETE POOLT, KELLEST ENAMUSE LASKE TEGID MUUD, MITTE BREIVIK. KUI SIONISTLIKUD JUUDID TOHIVAD OMA MAAILMA P6LISRAHVASTE HAVITUSE IDEOLOOGIAT NIIMODI PEALE SURUDA, SIIS MIKS HELME EI V6IKS NIIMODI KAITUDES OMA SEISUKOHTI TEOSTADA JA NIISUGUSEL MEETODIL 900 000 EESTI UGRI KESTLIKKUST TAGADA, 46 000 000 MAAILMA SIONISTLIKU JUUDI POOLT MEIE LGBT-GENOTSIIDIMISE VASTU? KAS ON OHT, ET KAD6ROV TAPAB NEED NOORED SEAL LAAGRIS ARA? EI OLE JU. MIKS RATAS EI SAA SEDA LAAGRIT SIIS OMALTPOOLT SOOVITADA, KUI TA IGAL SAMMUL VAIDAB, ET EESTIS PEAVAD OLEMA K6IGIL V6RDSED SOTS6IGUSED (KA NEIL LASTEL JA TEISMELISTEL, KEDA TEMA VALITSUSE AJAL EESTISSE POLIITILISELT MALIST, PAKISTANIST, BANGLADESHIST, LADINA-AMEERIKAST, UKRAINAST JA VALGEVENEST SISSE OSTETAKSE, SELLEKS, ET NAD SIIN LGBT-PEDOFIILISTADA JA UKRAINA IDARINDELE SUREMA SAATA?

      SEEDER ERITI LGBT-TEEMALISES VAIDLUSES AVALIKULT S6NA EI V6TA. SAMAS ON KAHTLEMATA EESTIS MULKIDE (KES ON KA SEEDER), V6ROKESTE JA SETODE HULGAS JUUDI VERE MAAR KESKMISELT PALJU K6RGEM, KUI MUUDE EESTI RAHVUSH6IMUDE SEAS. JA SEET6TTU ON SEAL V66RPOLIITILISELT PAREM PINNAS SIONISEERIMISEKS JA LGBT-STAMISEKS, KUI NEED H6IMUD EI HAKKA END SOTSIAALTARISTULISELT JARJEPIDEVALT V66RJUUTIDEST ERISTAMA JA TEADLIKULT SIONISTLIKUST LGBT-STAMISEST HOIDUMA. KUIGI KIISLER ON SEEDRIL ILMSELT POLIITV6IMUSLIKULT KUKIL, SIIS
      SIIANI EI PAISTA VALJA SEDAMOODI, ET SEEDER ASTUKS LGBT TEEMAL SAMASE SUURDE AMBRISSE NAGU 2 TA KAASVALITSUSPARTEIDE JUHTI.

      HELME JA ARATAS,

      MITTEMIDAGI SISULIST POLIITHOMOSTAMISE LOKKAMISE VASTU TEGELIKKUSES ENNETUSLIKULT TEGEMATA, AGA KES ON KAINUD (ESIMENE) EELMISEL SUVEL NAISEGA JERUUSALEMMAS S6PRU OTSIMAS (nagu uueduudesed.ee seda vaitis) ja (TEINE) 2-L AASTAL SIONISTIDE (BILDERB)ORGIA KLUBI KOKKUTULEKULT, MILLE KOHTA POLE AVALIKKUSELE TEADA, ET SEE POLE SISULT KUULSUSETUSTAMISE VASTASE LIIGA (ADL-i) SIONISTLIK SABAT (NAGU OLI ITAALIASSE EUROTUNNELI AVAMISE PIDU (MILLEST K6IK KOHALOLNUD EURORIIKIDE AMETNIKUD KUULEKALT KAASA TEGID, VAATA YOUTUBEST, JA MIS SISULT ANNUSTAS ETENDUSES COVID-MASSIM6RVA, NAGU KA KOREA OLUMPIA AVAPIDU OTSESELT) ja POLE EELNEVALT SELLEKS K6RGEMALT EESTI V6IMULT (RAHVALT) MANDAATI SAANUD EGA HILJEM ARU ANDNUD, ET MIKS TA TEOSTAB COVID-MAJANDUSLIKE ARASTAMISE-LAENU HIIGELVARGUSTE JUURES KA LGBT-S EESTI NOORTE GENOTSIIDI.

      KAS NAD ON SIONISTLIKUD JUUDID?

      NIISUGUSE PILDI JARGI OTSUSTADES MA EI LEIA OMA KAALUTSUSTES MIDAGI NIISUGUST, MIS LUBAKS SELLE UMBER LUKATA. K6IK SAADAOLEVAD FAKTID KAALUVAD ULES SELLE POOLE, ET NAD ON.

      Kui nad ei ole ise paritolum6tlemislikult (geneetilismentaalselt), perekondlik-sotsiaalselt, hariduslikult, seadumuslikult ja poliitiliselt isegi teadlikult v6i alateadlikult ara juudistunud, siis ikkagi ma ei oska tapselt arvata, kas nad loodavad uleilmaruumilise juutla vastu oma kaputaie erakonnaladvikutes olevate parismaalaste abil hakkama saada, ilma, 800 aastat tagasi araorjastatud, 900 000 paregust, ugri paganlikku maalahedast kutuuri sisult kandvat liiget selle protsessi edukuse tagamiseks kaasamata ja seelabi oma identiteedi taastamist riiklikult tagamata.

  10. Stakan K.Butõlkin 4 aastat ago
    Reply

    Juhtum näitab selgelt kui oluline on tähelepanelikult jälgida teksti ning konteksti, samuti emotsionaalset temperatuuri-kui on videointervjuuu.. Mina isiklikult ei lugenud mitte mingit vihaõhutamist Helme vastusest Eggertile välja, ei sõnade seadmisest ega ka olekust -kehakeelest mitte. Üldiselt heatujuline j muhe vastamine oli ju? Seal oli ehk kübeke macholikku arrogantsi või maavillast maamatsi ebasõbralikkust aga viha on ju mitu kraadi kõvem emotsioon. Ju lp. Peaminister sai ka hiljem aru, et ta reageeris pisut üle.
    Opositsioon … loomulikult teeb ka sääsest elevandi või sitavaresest kotka. Jüri Ratas väärib kokkuvõttes kiitust, Nobeli rahupreemia vääriline asjaajamine, deklaratsioon on suurepärane ja väärikas, saadab muuseas opositsiooni elegantselt Orissaarde seenele p.s. jään huviga ootama millal e-hääletamine põhisedusevastaseks kuulutatakse, siis , tavahääletuses pakun saab praegune koalitsioon kambapeale 70% nigu naksti ja Sotsid ja Re jäävad 5–15 % erakonnaks-just sinna kus ongi nende poliitiliste agendade reaalne toetus.

  11. talunik 4 aastat ago
    Reply

    Kunagi oli Kesknädal Urmi ajal huvitav probleeme lahkav ajaleht Nüüd on ta allakäigul keskerakonna bülletään Ikka need igavad sabloonsed plakatid Eesmaalt Repsilt Mustalt Rahva poliitikaleheks seda nimetada on küll kurjast Ja keskerakond ise on muutunud endisest oma ideede eest võitlejast kaasajooksjaks No pole Jürist võitlejat oma erakonna eest Vaid arusaamatu poliitpomin Nii ei saa iial oma populaarsust tõsta kui loetakse vaid Brüsseli arulagedaid dadzi baosid Uued uudised kõnetavad juba enam kui Kesknädal Jüri vaata homode loosungit kus traditsiooniline perekond maha kriipsutatud Ja pärast seda kukud seda seltskonda kiitma koos valvekutsade Paeti Ansipi jt seenelistega Ole mees ja vaata rahva poole kes Sind toetab Ära salli pugejaid

    • Almar Glustsenko 4 aastat ago

      Mis uutest uudistest sa siin raagid? Helmed jaksasid poolde septembrsse oma toimetajale seal palka
      maksta oma vahemalt 4-st lisamiljonist, mis nende poliitpunt on riigilt katte saanud viimase 1,5 aastaga, k6iki patrioote oma “mittevasakliberaalse” katuse alla koondades ja sellest ule 600 miljonist, mis sel ajal on nende vastutusalast poliitiliselt Eestist ESM-i roovitud, sealhulgas Eesti taielikuks geneetiliseks valjasuretamiseks ugri geenide v6imaluste seisukohalt, nagu siinsetest artiklitest nahtub.
      Nuud on Helmedel k6ik uute uudiste kommentaarid ara kustutatud ja meedia vaid idealistlik fassaad, 66nsalt k6lav loosung, sest nad toetavad igati ABIS (covdist tuletatud) k6kejalgiva elektroonilise taristu rakendamist Eestis. Ja vahemalt 8500 pundi liiget ei saa ilmselt uldsegi aru, kuhu neid tiritud on.
      Mis sa arvad kas teistes puntides see palju erineb?
      Jareldus: Enamus liikmeist ja valijaist on jaetud vaid fassaadiliseks ballastiks, et teisi samasuguseid ligi t6mmata, sest e-valimiste ajal pole absoluutselt oluline, kes keda tegelikult haaletab.
      Kas on muid p6histatud atvamusi selle kohta?
      Toimetajal?

    • Helmed 4 aastat ago

      on mandunud ehk ratastunud.

  12. Almar Glustsenko 4 aastat ago
    Reply

    Tere toimetaja. Mis on sinu nimi?

  13. Almar Glustsenko 4 aastat ago
    Reply

    Ratas: Igasugune l6hestav retoorika uhiskonnas on lubamatu.
    Selle lahtim6testamine: Jarelikult ka Pakosta poolt toodeldud uhiskonnas igasugune sugude erisus.
    Jareldus: Seda vaitvad poliitilised kesksoolised saavad ilma sootunnusteta hasti elatud ja sootunnustega
    rahvuse esindajad ohustavad neid.
    Seega, kes keda?
    Vastust, keda on vaja kesside poolt ara-kedatada, vaata 3 Valitsuserakonna juhi uhisavalduse artiklist siin lehel.

  14. Almar Glustsenko 4 aastat ago
    Reply

    Kui mulle ei meeldi, et te lubate homodel me pealinna keskvaljakul lallata ja noori koolitudrukuid lesbistada, siis loomulikult me tuleme ja lukkame need sotsiaalselt teie poliitika poolt vaarastada lastud niipalju kokku, kui saame,

    sest absoluutselt k6gi oma geneetika sotsiaalse edasikandmise loodusseaduslikest reeglitest aru saavate inimeste ootus on see.

    Kui k6rvalasuva kiriku isad seda ei tee, siis ma teen jarelduse, et neil on mingid muud eesmargid, mis ei lahtu meie looduslikust loomulikkusest. Rooma kiriku puhul on see valjendunud selgelt aastakumneid. Protestantliku luterluse puhul tunduvad selle viljelejad poorduvat tagasi oma maalahedase juurlooduslikkuse poole. Vahemalt teatud ajani. Ilmselt on see aeg mingite teie poliitjuhtimise isearasuste t6ttu hoogsalt kaivitunud protsesside ajal katte j6udmas.

    Kas see on ka vagivald, kui ma olen saatnud kohe 2016. aasta novembris te Kadriorgiasse lastud kapikule e-kirja ja palunud tagada tal kogukonnagruppidele regulaarseteks uhiskonnaasjade arutlusteks Jaakeldri v6tmed ja kohvi? Kas see on teie arust vagivald kui ma t6statan siin teie poolt tekkida lastud teravate uhiskondlike probleemide v6imalikke lahendusi ja pakun valja arutluseks allikaid, millest saadava info p6hjal saaksime teha reaalseid ja objektiivseid jareldusi, kes meist on uhiskonda lammutav patt ja kes selle hoidja?

    Olge m6istuslikud ja pange mu 3 kommentaari siia tagasi, kui te ei taha neid igalt v6imaikust kohast peagi ja pika aja valtel endale oma olemasolu meelde tuletamas naha.

    Kas me, patrioodid, peame hakkama arvama, et kuulute t6esti nende hulka, kes arvavad, et teie puuslik, Pats, lasi oma poliitkapikutel meie vaimse juhi, Artur Sirgu, Luksemburgis fuusiliselt havitada ja seet6ttu ei ole enam ka k6ki meid, sadu tuhandeid enam fuusiliselt olemas, kes me oleme vaimselt maailma parimad oma olelus6iguste eest v6itlejad. Puudke vahem haigutada, v6ite midagi maha magada.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.