Ida-Viru keskerakondlased tahavad Repinski parteist väljaviskamist

Martin Repinski FOTO: MIHKEL MARIPUU/SCANPIX

Keskerakonna Ida-Viru piirkonna juhatus otsustas teha partei juhtkonnale ettepaneku Martin Repinski väljaarvamiseks erakonnast ning nüüd peab seda hakkama arutama Keskerakonna juhatus, kirjutab Põhjarannik.

Reede õhtul kogunenud Keskerakonna Ida-Virumaa piirkonna juhatuse liikmete enamus pooldas salajasel hääletamisel Repinski väljaheitmist erakonnast.

11 juhatuse liikmest olid koosolekul kohal kaheksa ning neist kuus pooldas Repinski väljaviskamist, üks oli vastu ning üks sedel oli rikutud.

Ida-Viru keskerakondlased on pikemat aega süüdistanud Martin Repinskit erakonna maine kahjustamises ning ka põhikirja rikkumises.

Riigikogu liige Martin Repinski on teatanud kavatsusest novembris naasta Jõhvi volikokku ning septembris võimule saanud koalitsioon on talle lubanud volikogu esimehe koha.

BNS

4 kommentaari
  1. Kas 4 aastat ago
    Reply

    on siis raske Martini tegusid päevavalgele tuua ja otsustada, kas petab rahvast või ei. Ja kui on poetnud, siis tuleb välja visata ka tema kaitsjad!

  2. Keegi kardab koha kaotust. 4 aastat ago
    Reply

    Ei ole ta kuidagi erakonda häbistanud. Jätke mees rahule.

  3. Nojah 4 aastat ago
    Reply

    Mul on kurb meel et ta lahutas oma toredast naiset ja läks oma lapse juurest ära. aga ma ei arva et teda oeks vaja erakonnast välja arvata. Ega ta pole ju nii hulle asju teinud nagu mõned reformierakondlased kes käituvad alatult rikkudes inimeste tervist oma valesüüdistustega ja segades nende Aga neid ei arvata erakonnast välja. Repinski pole kindlastu selline ja las ta olla Keskerakonnas.

  4. Kui 4 aastat ago
    Reply

    Repinskij visatakse sõnnikuhunnikust välja, siis maanduda saab ta ainult sitahunnikus.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.