Fotouudis: peaminister asetas pärja langenud Eesti kaitseväelaste mälestuseks

Foto: Riigikantselei

Stenbocki maja, 16. november 2020 – Tähistamaks kaitseväe 102. asutamisaastapäeva, asetas peaminister Jüri Ratas kaitseväe kalmistul pärja kõikide langenud Eesti kaitseväelaste mälestuseks.

Peaministri sõnul tagavad Eesti kaitseväelased igapäevaselt meie julgeolekut nii kodumaal kui rahvusvahelistel sõjalistel missioonidel. „Selle tänuväärse pühendumuse taga on missioonitunne ja valmisolek kõige ekstreemsemal juhul riskida oma eluga kõigi eestimaalaste hoidmiseks ning kaitsmiseks,“ sõnas ta.

„Tänan kõiki kaitseväelasi ja Kaitseväe ametnikke, samuti reservväelasi või vabatahtlikke kaitseliitlasi ning naiskodukaitsjaid selle pühendumuse eest. Teie raskuste kiuste tehtav töö ei jää märkamata,“ lausus peaminister.

Fotod kaitseväe kalmistul toimunud tseremooniast: https://flic.kr/s/aHsmSc8noy

4 kommentaari
  1. Täpsustagem 4 aastat ago
    Reply

    et tegemist on nn palgasõduritega, kes teenivad elatist võõraid rahvusi nende oma kodumaal maha surudes jänkipoliitärikate huvides. Vastutasuks on õhus lubadus, et kui Venemaa meid vallutab, siis enam kui Ida-Virumaa nad ei aita meilt ära röövida. Millegipärast just seda meil salastataksegi.

  2. 1) Eesti kingib Venemaale tuumarakette ja tuumaallveelaevu Venemaale igal aastal 10 miljardi euro väärtuses. Sellise summa Eesti kulutab vene bensiini ja diisli ning maagaasi peale. Selle asemel saab kasutada vesiniku mida saab tasuta piiramatus koguses HHO generatori abil mis on müügil internetis paarisaja euro eest.
    2) Eesti kinkis Venemaale Tallinna sadama terminali mille omanikuks sai Hodorkovski. Seega, Venemaa okupeeris jupikese Eestist.
    3)Samamoodi Tallinna vanalinnas Venemaa okupeeris kinnisvara.
    4 )Venemaa okupeeris Petserimaa ja Jaanilinna alad .
    5) Eesti julgeoleku omanikuks on Peterburi maffia. Peterburi maffia on PPA ja turvafirmade omanik.
    6) Eestil puudub Venemaaga riigipiir sest Eesti on vene maffia alluvuses.
    7) Sellest kuidas vene maffia organiseeris kuritegevuse Eestis on kirjas Politsei Menetluskoodeksis. Politsei bürokraatia raamatu Politsei Menetluskoodeksiga ja Karistusseadistikuga on reguleeritud kuritegevus.
    8) Kui PPA teeks tööd siis kuritegevust ei eksisteeriks.

  3. Kapo ametnikud arreteerisid Tiit Veeberi mil ta tahtis Tartu linna kütta kohaliku turbaga mis on odavam vene gaasist 9 korda.

  4. Alates Tartu rahulepingust need territooriumid kuuluvad Eestile.
    Kuna Putin kutsus vene elanikkonda tagasi Venemaale ja Eestile on tarvis Petserimaad ja Jaanilinna alasid siis oleks tore pakkuda Eestimaa vene elanikkonnale Petserimaale ja Jaanilinna alasid ümberasustamiseks.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.