Tallinn viib töötajate omavahelised kontaktid miinimumile

Mihhail Kõlvart

Tallinn pakub jätkuvalt kõiki teenuseid, kuid viib sisemine töökorraldusega töötajate omavahelised kontaktid miinimumile. 

Alates esmaspäevast kuni märtsi lõpuni töötavad linna asutused COVID-19 leviku piiramise eesmärgil punase sisemise töökorralduse stsenaariumi järgi, teatas linnavalitsuse pressiesindaja neljapäeval. See tähendab, et linn osutab klientidele jätkuvalt kõiki teenuseid, kuid töötajate omavahelised kokkupuuted minimeeritakse.

Linnapea Mihhail Kõlvarti sõnul kehtestab linn punase stsenaariumi nõuded koroonaviirusesse nakatumise ohu vähendamiseks töökohtadel. „Vaatamata koroonaviiruse laialdasele levikule peame tagama linlastele teenuste kättesaadavuse, jätkama teenuste osutamist ja hoidma selleks lahti teenindussaalid. Nende teenuste puhul, mida saab osutada elektrooniliste kanalite kaudu, soovitame teenuse kasutajatel neid aktiivselt kasutada,“ ütles Kõlvart.

Punane stsenaarium töökorralduses tähendab ennekõike kaugtöö tegemist töökohtadel, kus ei ole ülesannete täitmine vältimatult vajalik asutuses või töökohal. Vahetud kontaktid töökohtadel viiakse miinimumini. Füüsilistel kohtumistel linnakodanikega või kolleegidega linnaorganisatsioonis tuleb kõigil osalejatel kasutada isikukaitsevahendeid.

Haridus-ja sotsiaalvaldkonna asutuste töökorralduses juhindutakse riigi kehtestatud reeglitest ning valdkonna ametite poolt väljatöötatud juhistest.

Tallinna e-teenuste kasutamiseks saab kasutada e-teenuste keskkonda https://taotlen.tallinn.ee/ .

5 kommentaari
  1. Takova Žizn 3 aastat ago
    Reply

    Полезность нашу судят по делам
    во Времени, что есть в Пространстве.
    Однажды, мудрый, удивишься сам,
    сколь коротки дорожки странствий.

    Уютен твой приют, когда в дому
    с часами в унисон – биенья
    родных сердец, жены, детей, кому
    отдал души своей мгновенья.

    Тогда, пожив, поймёшь ты, почему
    готов спокойно без оглядки
    уйти, ещё оставив на кону
    стихи в потрёпанной тетрадке.

  2. Jane 3 aastat ago
    Reply

    Kõik on õige. Tuleb tegutseda. Hea et meil rahvas tänaval ei mülla nagu mitmetes riikides ja peamiseks põhjuseks on välissekkumine riikide siseasjadesse aga pärast tuntakse kaasa just tänavarahutuste organiseerijatele.

  3. Nojah 3 aastat ago
    Reply

    Tallinnas tehakse kõik õigesti sest Keskerakond on võimul, ei raisata aega valesüüdistuste leiutamiseks ega laimuksNaeruväärne oli poolehoid Navalnõile kes saadeti Venemaad lähestama ja kes kutsus lapsed tänavale möllama ilma maskideta.venemaal on väga hea koroonavastame seerum aga näe me pole oma otsustes vabad, oleme liidus ja ei saa seda sisse osta.

  4. to takova 3 aastat ago
    Reply

    KRACIVO PISES. KOGO CTIHI ?

  5. 23. märsil suri Mart Umelas. 3 aastat ago
    Reply

    Ratta tulekuga sai ta vapustuse ja suri. Ratas süüdistas teda vargustes. Umelasest ja Lengist oli vaja lahti saada kuna ta oli Ratta tegemistel nagu kivi ees. Tuli välja. et siiski mingit vargust ei olnud. Lenk ja Ratas pidevalt tõid välja pettused sundüürnikega võltsimises. Saadet vedas kolm inimest ja ikka nõuti sundüürnikele õigusi. Seda nad ei ole siiani saanud. Nüüd Võrk ütles, et need sots majad ongi sundüürnikele. Valetab ja vingerdab see Ratase suuvooder.
    Selleks, et Umelas M. Lengist lahti saada kaotati skandaali tekitamise varjus TTV. Ratas, Reps, Simson on tegelikult kurjategijad ja reeturid. TTV oli suuresti erakonna rahadega ülal peetud. Tuletage meelde nende kolme lubadusi rahvale ja nüüd mõelge, missugune on siis täidetud? Tegelikult ei ühtegi.
    TTV kaotamisest on juttu olnud ja viimati hiljuti Riisalu telerid ütles, et ega see saade ole kadunud. Tuleb uuesti peatselt tagasi. Vale. See TTV endisel kujul tagasi ei tule ja kui – siis Rata näoga. Õiglust sealt oodata ei ole.
    Sulid ja reeturid ajavad selles omi asju ja puhas ajupesu.
    Nüüd me oleme näinud kuidas sulidest ladvik viskus varga. Repsi, kaitseks välja. Nüüd seda suurt vargust tahab KAPO pisendada kohvikannu varguseks. Teenijate ülalpidamine, autode jamad, meie raha eest perega puhkused Horvaatias jne. See ei ole siis mitte midagi. KAPO on enda margi täis teinud. Oravate võimule tulekuga süüdistati kanslerit alusetult. KAPO maine ei ole kunagi üllas, rahva kaitsmise rolli omanud vaid poliitiline kirves ja kilp. Hävitame need, kes on töötasu maksjate vastu.
    Vabandan KAPO ees kui veidikene milleski mööda lasin. Mina võin eksida kuid Teie oma tööd tehes peate jääme õiglaseks ja töötama nii, et ei tekiks umbusk. Teil praegu tegemist palju kui uuriksite miks inimene lasti Ministeeriumist töölt lahi? Tuleb välja, et varjati ja ka pragu varjab nii Keskerakond kui oravad olukoda. Vaktsiini jamast teatati rahvale ja valitsejas astusid süüdlaste kaitseks välja. On ju tõde, et kriis just tuli nende inimeste süül. Vaktsiini ju ei ole. Ettevalmistus kriisiks puudus jne. Teie poolt tegematajätmised ja valed süüdistused õõnestavad meie riiki.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.