Haaberstis algab uue nädalal peredele maskide jagamine

Tallinna Haabersti linnaosavalitsus hakkab järgmisel nädalal jagama linnaosa paljulapselistele peredele, vähekindlustatud üksikvanematele ja kõrge nakkusnäitajaga kortermajade elanikele meditsiinilisi maske.

Haabersti linnaosavanema asetäitja Oleg Siljanov sõnas, et paljulapselistele peredele ja vähekindlustatud üksikvanematele jagatakse maske järgmisest nädalast ning nendele on võimalik linnaosa valitsusse järele tulla kuni märtsi lõpuni. „Paljulapselistele peredele on ette nähtud kaks pakki ja vähekindlustatud üksikvanematele üks pakk maske, kus sees on 50 meditsiinilist maski,“ rääkis Siljanov.

„Valitsuse korraldusel tuleb avalikes siseruumides, sh poes ja ühistranspordis, kanda koroonaviiruse leviku peatamiseks maski. Samuti tuleb meeles pidada hajutatuse nõuet. Tallinna linn annab oma parima tagamaks meie elanike turvalisus ja tervis,“ ütles Siljanov ning kutsus üles maski kandma ning haigussümptomite korral püsima kodus. „Vaid meie ühine panus aitab meil püsida tervena,“ lisas Siljanov.

Haabersti linnaosa paljulapselised pered ja vähekindlustatud üksikvanemad saavad maskid kätte linnaosa valitsusest Ehitajate tee 109a/1 hoonest esmaspäevast reedeni linnaosa valitsuse tööpäeva jooksul ning nendele on võimalik järele tulla kuni 31. märtsini. Maske jagatakse kõiki ohutusmeetmeid järgides.

Viiruse leviku tõkestamiseks hakkab Tallinna linn tegema ka teavituskampaaniat neis kortermajades, kus on kõrge nakatumisnäitaja ehk vähemalt viis nakkusjuhtu. Neile elanikele jagatakse üks pakk maske korteri kohta ning maskid pannakse iga korteri postkasti.

3 kommentaari
  1. ,askid tuleb desinfitseerida enne ettepanekut, ka ühekordselt kasutatavad 3 aastat ago
    Reply

    ja mitmekordselt kasutatavad peale igat kastuskorda. Seepärast ongi õige kanda kaasas savrätti pandud mtut maski.
    Ühek.kasutat. maski saab desinf. VEDELA DESIF. vahendiga, MIS MÕELDUD MITMEKESTALISTELE VIIRUSTELE.
    VÕTATE PUHASTE LÄTE VAHELE MASKI, KALLATE TALLE VEDELIKKU, ÕRNALT HÕÕRUTE ET NSK MÄRGUKS KÕIKJALT! LISATE VEEL. PAELAD SAMUTI. Seejärel riputate üles 5 min et alkoholiaurud ära auruksid. Siis kAlorifeerile või föönile kuumale 2 min. VALMIS. UUDE SALVRÄTTI KA kaasa.
    AINULT SELLINE MASL ON KINDEL ET EI NAKATA TEID ISE!
    Korduvkasutatav keeta .VÕi pesta Fairyga kuumas vees ja loputada kuumas vees igakordse kasut. järel. Sest
    koroonaviirus pii olema rasvkestaga ja Fairy laustab rasva.
    Ma ei tea iks Terviseamet, Sots.minist. ja koroonakriisiabi 1247 telef. keelduvad i…. järjelindlusega teile seda teatamast, See on muidugi vaid ÜKS võimalus viirust saada ja ka levitada.
    Maskid saades ja koju tuues riputada välja tuulduma paariks päevaks kuhu vihm peale ei saja.
    NII LOLL EI SAA KA OLLA, TULEB ÕPPIDA MÕTLEMA UUESTI JA INFOT JAGAMA. Jagan seda teiega vaid nende lemmikloomade pärast ,kes nüüd vaeslapseks jäävd.

  2. Enn 3 aastat ago
    Reply

    Tallinnas tehakse kõik mis võimalik koroonaviiruse leviku takistamiseks aga mitte kõik inimesed ei tegutse vastavalt. ka süstimise järjekorras peab ootama, pole nii et kohe saad. See on juba liidus olemise viga. Ei saada hakkama seerumi jaotamisega aga ise osta ei tohi ehkki Venemaalt saaksimu külluses väga head seerumit millel pole ka tüsistusi. Mul tuttavad eestlased Peterburis lasid süstida ja on väga rahul.

  3. vanapagan kus on ants-kaval? 3 aastat ago
    Reply

    Tüsistused vivad tekkida ka 10 a pärast. Väga rasked Aga et Sputniku puhul kasutat. vana lollikindlat tehnikat
    pole as nii hull. ehk aga kajhuks ka ahvi neerukudet.. mis võib hull olla küll. (mitte alati ahvi)Tegelt tea me mitte midagi mitte millestki = täpset Tõde. Mis meiega tehakse. Nagu meie teeme ja lubame teha loomadega tehakse meiega. MENTALITEET SELLINE. Kes tegi, Ise tegin, röökis VAnapagan. Aint meie oleme kõij koos need Vanad paganad ,olenemata usutunnistusest või selle puudumisest. Ühed on juhtpaganad ja teised mää-paganad.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.