Keskerakonna Narva linnapeakandidaat on Mihhail Stalnuhhin ja volikogu esimehe kandidaat Tatjana Stolfat

Mihhail Stalnuhhin ja Tatjana Stolfat

Keskerakonna Narva piirkonna juhatus tegi valiku 2021. aasta kohalike omavalitsuste valimiste esinumbrite suhtes ning linnapeakandidaadiks on Riigikogu saadik Mihhail Stalnuhhin ja linnavolikogu esimehe kandidaadiks Tatjana Stolfat.

Mihhail Stalnuhhin on olnud Narva Linnavolikogu liige aastatel 1994–1995 ja 1999–2003 ning 2003–2011 oli ta volikogu esimees. Ta on olnud mitme Riigikogu koosseisu liige, praegu on ta majanduskomisjoni liige. Mihhail Stalnuhhin ütleb, et Narva arengule tuleb kasuks stabiilne linnavõim, mida on suutnud pakkuda ainult Keskerakond.

“Meenutage, milline oli Narva üheksakümnendatel. Keskerakonna juhtimisel muutsime linna paremaks ja koos läheme arenguteel ka edasi,” sõnab Mihhail Stalnuhhin. “Mul on tugev tahtmine aidata kaasa kodulinna arengule praegusel keerulisel ajal. Narval on ees mitmeid väljakutseid, neist peab ära mainima näiteks Kreenholmi kultuurikvartali rajamise või siis vajaduse säilitada linnaelanikele praegused soodsad kommunaalkulud. Koostöös riigiga tühistame lasteaia kohatasu, kindlustame kõigile kooliõpilastele kvaliteetse tasuta toitlustamise ning nelja aasta jooksul tõstame munitsipaalasutuste töötajate palkasid 30 protsenti. Kõikidesse elurajoonides rajame koerte jalutusplatsid, avame uue pulmapalee, ehitame jalgpallihalli ning jätkame korteri- ja aiandusühistute toetamise poliitikat.”

Praegu Narva linnavolikogu esimehe ametit pidav Tatjana Stolfat lausub, et Keskerakond paneb Narvas välja tugeva nimekirja, kus on nii eelmistest valimistest tuntuid tegijaid kui ka uusi inimesi, kes soovivad linna tugevamaks ja atraktiivsemaks muuta. “Narva on olnud tööstuslinn, kuid uus aeg vajab uusi väljakutseid. Oleme avatud innovatiivseid lahendusi pakkuvatele ettevõtetele ja teeme omaltpoolt kõik selleks, et luua atraktiivne majanduskeskkond. Samuti on oluline, et erinevad kõrgkoolid leiaksid tee Narva. Piirilinna unikaalsus pakub palju võimalusi ja linnavõimu kohus on soodustada siin tegutsemist kõigi valdkondade asjatundjatel,” räägib Tatjana Stolfat.

Mihhail Stalnuhhin lisab, et Keskerakonda võib usaldada, sest erakond viib oma lubadused ka ellu. “Keskerakonna valitsuses olemise ajal on vanaduspension kerkinud keskmiselt 160 euro võrra, tunduvalt on suurenenud toetus paljulapselistele peredele ning kolmandiku võrra on kasvanud õpetajate palk ja kohalike omavalitsuste tulubaas, mis annab enam võimalust remontida tänavaid ja ehitada linnale vajalikke objekte. Keskerakond peab oma lubadusi!” kinnitab Mihhail Stalnuhhin.

4 kommentaari
  1. Petmine jätkub 3 aastat ago
    Reply

    Kuhu jäid EKRE omad?
    Kas häbenete neid avaldamast?

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      EKRE omad võivad ju nüüd ka Narva linnapeaks kandideerida (ilmselt nad oleksid ka liba-sots Raikist etemad), kuid neil on vaja ikka arvestada, et kas nad suudaksid ikka Narva reaalpoliitikas midagi konstruktiivset kohalike mitte-eestlaste kontingendiga kokkuleppel ära teha.

      Liiatigi, et nad ca 6 aastat tagasi ei vaadanud Narva poolegi, kui nende üks ka juhtivam liige nende kõige juhtivamaid seda tegema ärgitas.

  2. Almar Glustsenko 3 aastat ago
    Reply

    Pole ise kahjuks Stalnuhhiniga rääkinud. Kuid ta näostki on näha, et ta on heas mõttes ehtne sots, isegi palju sotsim, kui praegune Venemaa Kompartei juht Zjuganov (kellega ilmus muuseas hiljuti Vemenaa kõige juudimas juudi TV-s RTVI VÄGA HUVITAV INTERVJUU, SOOVITAN JÄRELVAADATA).

    Arvestades praeguse, siiani säilinud, Narva töölishingega sotsiaalse kontingendiga, keda Ka-Ka-Ratta suurerakonna-tandem kavatseb nüüd sundida laulma kiidulaulu nende erakonnaladvikute kasumisse Euro-tasandustoetustest alustuseks enamikku ca 300 000 000 eurost välja pesema,

    siis Stalnuhhin saaks KOV üld-otsevalimiste korral kindlasti linnapeaks suure hu-Ra-ga (tema, kui päikese kummardamisega), kui ta selmet selle 300 000 000 euro partei-pesu kavandamisega kuulutaks esmalt avalikult, et ta looks oma erifondi ja korjaks oma poliitskontrolli alla sinna alustuseks kasvõi 10 000 000 000 eurot, tingimusega, et narvakad nõuavad Maa-Ametilt 70-90% oma maakonnas olevate vijeldavate maade renilepingute enneaegset tühistamist (kui need maad on mittekohalike kasutuses)

    Ja tema seisab poliitiliselt selle eest, et kohalikud saaksid neil mail GMO-vaba lina ja tööstuskanepit kasvatada ning et THI-Kadriorgia Buratiina LGBT-BLM (aju)Vaba Lava asemel saaks taas Kallakumäel (Rootsi anastajate keeli Kreenholmis) huugama frotee-ketrusmasinad, tingimusel.

    et 99% narvakaid hakkavad kasutama vaid seal toodetud rätikuid.

    Nagu TallinnaTV Ühistegevuse pooltund enne, kui Ratasla poliitmüüs Tallinna Ühistupanga rahvusetule Coop-juutlale, koos ilmselt suurema osa sinna paigutatud tallinnlaste 5 000 000 eurosest sissemaksest ja koos ühistulise lootusega klientidega.

    Nüüd on Tartu Hoiu-Laenu ühistu esimees, Andro Roos, 2021 algusest Rataslas ja tema on juba varem oma nö enne poliitikavälisena esitletud raha-Ratsla Narvasse laiendanud. Ei tea, kas Stlnuhhini valijaist narvakad on palju rublasid sinna kotti kokku tassinud. Loodetavasti ei juhtu Tartu HLÜ narvalaste ühiskassaga Stalnuhhi poliitalluvuses nii, nagu läks Ühistupangaga ja nagu täna kuulutas AK-juutla rõõmuga, et Eesti 300 000 000 eurose aastakäibe ja 50 000 000 eurose aastakasumiga pelletitehas oli Ka-Ka-Ratta (Bilderb)orgia-pandeemiliselt ka juba sunnitud interjuutla vabamüürkastele kinkuma (sest müügihinda ei avaldatud, loogiline ju, kui Riigikogus on kõik erakonnad peremeesrahvusvastaste juutlate poolt kaaperdatud või kaaperdatamas).

    Muuseas Edgar hääletas AINUKESENA TA(ANI)LINNA VOLIKOGUS nii TTV (rahvusluse avaliku lipulaevana) hävitamise kui Ühistupanga Coopile sisult kinkimise VASTU ja imestas, et kogu see volikogu RSR-Keski seltskond, kes oli kunagi Keskina hääletanud nende loomise poolt, on nii silmakirjalikud OMA VALIJATE REETJAD (minu sõnastus lõpus).

    RUI-RUI, MOBIILSE VAKTSIINIDEGA PÕLETUSJAAMA KANDIDAADID TALLINNA VOLIKOGUST.

    https://www.youtube.com/watch?v=XY9XTQ5dcmY

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      Parandus:

      …kui Stalnuhhin kuulutaks, et koguks oma poliitkontrolli all olevasse fondi 10 000 000 eurot…

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.