KESKNÄDAL

Ilmunud on ajaleht Kesknädal, mis on pühendatud kohalike omavalitsuste valimistele ja mida jagatakse Eestimaa piirkondades erinevatel üritustel. Olulisemad teemad:
Jüri Ratas: Keskerakond läheb valimisi võitma!
Jaanus Karilaid: rahva toetus presidendi otsevalimistele järjest kasvab
Jaak Aab: Keskerakond seisab kohaliku elu arengu eest
Tanel Kiik: vaktsineerimine on ainuke viis COVID-19 pandeemia ületamiseks
Tõnis Mölder: ootused riigimetsa majandamisele on muutunud
Mihhail Kõlvart: Tallinn on tugev ka kriisi ajal
2 kommentaari
  1. Keskbande 3 aastat ago
    Reply

    võib võita küll lahingu, kuid mitte sõda ehk valimist ennast. Enam sahkermahker võtetega üle 50% ei saa ja tuleb hakata võimu jagama. Kuid ka iga pisike liitlane paneb suured pidurid varastamisele ja petmisele peale. Kui ta just keskbande kaksikvend pole. Seega on Jurka peaülesanne leida just selline nõrguke liitlane, kes ahnusest kohe pugema hakkab. Hea näide on Jaak Juske, kes algul vihapunnina linna palgale saanuna kohe järgmisel päeval hakkas keskbandet kiitma. Või Sussu, kes asus kohe rahva raha eest rohelist värvi vikerkaareliseks muutma.

  2. Eve 3 aastat ago
    Reply

    Selles pole kahtlustki et Keskerakond on parim erakond ja keskerakondlaste sisepoliitiline tegevus on suurepärane. Tallinnal on vedanud et siin valitsevad keskerakondlased. Sotsidel poleks ju viga kui sinna poleks sattunud mõned keskerakondlasi halvustavad tegelased. Ekrelased olid valitsuses tublid koos keskerakondlastega. Nende mõnede ütelustega ei saanud rahule jääda eriti mõnede rahvuste halvustamise osas kuid nad ei teinud kellelegi halba. See et sunniti Mart Helme oma arvamust avaldama El-u ja veel mõne muu asja kohta sai arvustamise osaliseks. Aga kas ta pidi valetama või. ta on tegelikult tark mees. Isamaa erakond oli varem küllalti agressiivne aga tänu tublile esimehele on nad vaikseks jäänud ja olid võimelised isegi keskerakondlastega koostööd tegema. Aga nende välispoliitilised vaated jätavad soovida paremat. Laari valitsemise ajal oli elu Eestimaal vilets. Mulle meeldis see valitsus kui peaministriks sai Siim Kallas ja kutsus valitsusse Edgar Savisaare kes tõstis pensioni kohe 30 protsenti ja elu läks paremaks ka teistes valdkondades. kaks tarka meest suudavad palju. Aga omad laimasid S.Kallast ja vüimule sai Ansip kelle valitsemise ajal vaesus aina kasvas ja tehti üks vale otsus teise järgi. Kui võimu haarasid oma kätte keskerakondlased tehti sisepoliitikas ära palju head ja võeti vastu õigeid otsuseid.Aga ega reformierakondlased ei leppinud kaotusega ja järjest lükates kõrvale oma valesüüdistustega teelt segajaid said uuesti võimule kuna süüdistused jõudsid Rataseni väla ja eks tal oli valida kas Savisaare saatus või au ja kuulsus ning ta valis viimase ja ühines Reformierakonnaga.Keskerakondlased teevad ka praegu sispoliitikas tublit tööd kuid mõned on hakanud sekkuma teiste riikide siseasjadesse ehkki on selge et ühest väikeriigist ei olene midagi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.