Keskerakond läheb Tartus valimistele vastu 52 kandidaadiga

Jaan Toots ja Andro Roos

Eile esitasid Keskerakonna Tartu piirkonna esimees Jaan Toots ja juhatuse liige Markus Meier Tartu linna valimiskomisjonile 52 kandidaadist koosneva Keskerakonna valimisnimekirja Tartus.

Nimekirjast leidub nii noori tulijaid kui ka vanu tegijaid. Eesmärk on meie meeskonnal üks – teha läbi aegade kõige parem tulemus Tartu linnas.

Nimekirja esiviisikusse kuuluvad linnapea kandidaat Jaan Toots, Tartu Hoiu-laenuühistu juhatuse esimees Andro Roos, Eesti Merekooli Tartu filiaali juhataja Indrek Särg, endine Tartu abilinnapea Artjom Suvorov ja Tartu Linnavolikogu nõunik Markus Meier.

Loe lähemalt: https://tartu.postimees.ee/…/keskerakond-esitas…

1 Kommentaar
  1. Almar Glustsenko 3 aastat ago
    Reply

    Jaan Toots oli see mees, kes jäi meile silma 31.08.2021 Riigikogu ees ilmselt mitmete eri erakondade liikmete, pika aja vältel (vähemalt sõnaliselt) moosimisega, mille tulemuseks on Riigikogus olevate nutuvabamüürlsate käpikute poolt vamüürlase Karise esialgu oma presidendiks määramine.

    Jaan Toots võib olla vabalt nii Eesti nutuvabamüürlaste kui Venemaa nutuvabamüürlaste esindaja. Mingit Eesti oma kogukondade kohaliku demokraatia poliitikat see mees küll ei aja. Õigupoolest pole see tegevus tal isegi näiliselt poliitika moodi.

    Tartus siis moosis see mees ära nii Põllumeeste Kogu erakonna liikmed, kui ka Indrek Särje, kes lubab oma vihal (2200 häälega Riigikogust väljajäämise tõttu, kui Ruuben Kaalep lubati Helmela poolt 660 häälega sisse) siiani kahjuks varjutada oma niisuguseid otsuseid, mis peaksid olema rahvuslaste trump võitluses liberastidega.

    Mingi orjalikkuse pandeemia oleks nagu nutuvabamüürlaste üliaktiivsest avalikust tegevusest hoogu juurde saanud, sest isegi Põliseestlaste erakonna üks leegioni verd liige ütles mulle 2.09.2021 Madissoni peiedel Lihuas, et niikuinii justkui on paratamatus, et Eestiski peaks USA-moodi vahelduma poliitmäng 2 suure erakonna vahel.

    Täiseti rahvusenesetapjalik jaburus (sealhulgas nähtus nimega poliit-Toots).

    Iseasi, mis nähtus on temaga siin fotol seisev Andro Roos, keda on nii mõnigi, vähemasti ta eelnevate aastate Ühistegevuse Konverentsidel peetud kõnede tõttu, hakanud karlmarxiliku retoorikaga pandeem-kommunistiks pidama.

    Kuna Roosilt pole peale 2021 aasta algul tema Keski (nüüdsesse RSR-i) astumist ilmunud teadupärast siiani ühtegi, laiema avalikuse ette jõudnud, selgitust selle kohta, et kas oma 50 000 000 eurot Tartu Hoiu-Laenu Ühistus hoiustavad ühistulised jäävad selle üle kontrollist nüüd samamoodi ilma, nagu Ratas-Kõlvart otsustasid ubes 3000 000 eurot tallinlaste ühiseelarve raha ja Edgari Tallinna Ühistupanga hoiustajate raha kogu täiega rahvusvahelisele juutlale, nimega Coop, kinkida,

    siis me võime ette kujutada, missugune poliitmäng tegelikult valimiste käigus selle suure rahapoti saatuse üle käib.

    Võiks isegi küsida, et kas Toots käis riigikogulaste juures järjekordset vabamüürlast presidendiks ostmas (vaid Rüütel pole, presidendi kohta Eestis täitnutest, olnud selle mõju all ilmselt) selle rahaga, mida ta omaarust teab valimiste järel poliitkindalalt Tartu H-LÜ´st samuti Coopi, LHV-sse, BIG´i või mingisse muuse Eesti pandeem-sionistla panka päädivat.

    Aga mõelge ikka Ratas-(Bilderb)orgialikult „positiivselt” ja vaadake mööda asjaolust, et sisult riigisonistla peab alates 20.03.2021 valimisliidu „Südamega Tartu”, mis on ainukesena ka tegelikult suunatud Tartu keskpargi ellujäämise eest võitlema, esikuju, Meelis Kaldalu, POLITSEI TAGAOTSIMISES, et kogu Tartu rahvusvaimu jaantootsilikult ikka lõplikult tasalülitada.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.