Keskfraktsioon algatas Narva volikogus umbusaldusmenetluse

Narva volikogu Keskfraktsioon algatas 24.03.2022. a Narva volikogu istungil umbusaldusmenetluse Narva volikogu esimehe ja aseesimehe suhtes.

Umbusaldusavaldused allkirjastasid nii Keskfraktsiooni liikmed kui ka fraktsiooni Narva Heaks liikmed, kokku on mõlemal avaldusel 12 allkirja. Sellega seoses tegid fraktsioonid ettepaneku kutsuda kokku ka erakorraline Narva volikogu istung, et viia läbi hääletamine selles küsimuses.

Narva volikogu esimees, Vladimir Zavoronkov, sai volikogusse valimisliidu “Katri Raigi nimekiri” 161 häälega, olles selle tulemusega nimekirjas kümnes. Narva volikogu aseesimees Natalja Umarova on erakonna Eesti 200 esindaja (464 häält), kes on koalitsioonis Katri Raiki fraktsiooniga Narva Tulevik.

Umbusalduse läbiminemiseks on vajalik 16 volikogu liikme hääl 31-st.

Märkimisväärne on fakt, et samal volikogu istungil ei läinud läbi Narva linnapea Katri Raiki plaan sulgeda Narva linnale kuuluvat sihtasutust Narva Linnaleht, sest vastava otsuse tegemiseks vähemalt 16-st häälest hääletas poolt vaid 11 volikogu saadikut, 8 oli vastu ja 4 erapooletut, 2 ei hääletanud. Volikogu istungilt puudus 6 inimest.

1 Kommentaar
  1. Vene kindral soovis Ukrainas jala kaotanud võitlejale „jalgadele tõusmist” 2 aastat ago
    Reply

    Sotsiaalmeediasse on pandud video selle kohta, kuidas Vene kindral Junus-Bek Jevkurov autasustas Ukraina sõjas jala kaotanud võitlejat haiglas medaliga ja soovis talle „jalgadele tõusmist”.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.