Kiik: Keskerakond otsustas alustada võimukõnelusi EKRE ja Isamaaga

Tanel Kiik

Keskerakonna juhatus otsustas reedel alustada valitsuse moodustamiseks poliitilisi konsultatsioone EKRE ja Isamaaga, ütles ametist vabastatud tervise- ja tööminister Tanel Kiik, kirjutab Postimees.

“Seitse Keskerakonna ministrit on vabastatud päevapealt, mis on päris pretsedenditu,” rääkis Kiik “Aktuaalse kaamera” stuudiointervjuus.

“Kujunenud olukorras Keskerakonna juhatus otsustas konsensuslikult alustada poliitilisi konsultatsioone Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ja Isamaa erakonnaga,” kinnitas Kiik.

3 kommentaari
  1. Nojah 2 aastat ago
    Reply

    Õige, sest Reformierakonnaga koostöö pole võimalik kui tahetakse midagi meie rahva heaks teha. Neid ei huvita kuidas meil elatakse, neil on muud huvid. Nad ei tee ise midagi ja takistavad teuste tööd. Neil on muud huvid ja peavoolumeedia toetab neid, Eelmine valitsus oli palju parem ja koostöö EKRE-ga sujus hästi.

    • Nuga selga 2 aastat ago

      Enne riid ja siis palumine. Pole teps nõus.

  2. Eve 2 aastat ago
    Reply

    Tore on seda lugeda ja veel toredam oleks kui soov tõituks. Reformierakonnal tuleb siis tööd juurde sest tuleb taastada tagatoa tegevus ja alustada nullist võimule saamise protsessi mõeldes välja valesüüdistusi . Siiani oli süüdistuseks korruptsioon aga ehk nüüd mõtlevad välja midagi muud. Kui töötulemusi pole ja võimule saamise tahe on suur siis peab kuidagi teisiti tegutsema.Eelmine valitsus tegi sisepoliitikas palju head ja ehk naeratab meile õnn nüüdki. Palju edu.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.