Hea erakonna liige!

E- ja eelvalimised on alanud. Igaühe panusest sõltub täna, milline saab olema Eesti olevik ja tulevik ning kuivõrd saab tulevasi otsuseid mõjutama Keskerakond, meie seisukohad ja ideed.

Oleme väga lühikese aja jooksul näidanud, milliseid põhimõttelisi muutusi Eesti elanike toimetuleku parandamiseks saab ette võtta kui selleks on poliitiline tahe. Niisamuti oleme näinud, millised on otsused siis, kui võim koondub ühe erakonna kätte. Keskerakond on täna selge alternatiiv nii Reformierakonnale kui ka EKREle. Me ei paku kukepoksi, vaid lahendusi, mis aitavad Eesti inimesi ja ettevõtteid. Oleme seda tõestanud.

Hea sõber! Palun mine kindlasti valima ning kutsu kaasa ka oma pere, sõbrad, lähedased. Palume teil helistada iga päev tuttavatele kogu Eestis ja soovitada valida Keskerakonda ja me kandidaate kõikjal ringkondades. Meil on väga tugev meeskond ja valimisplatvorm.

Palju tervist ja jaksu kõigile kandidaatidele, nende perekondadele ja abilistele! Aitäh teile kõigile, kes te toetate meie kandidaate ja teete tööd tugeva valimistulemuse nimel.

Jõudu Eestile, jõudu Keskerakonnale!

Jüri Ratas, Eesti Keskerakonna esimees
Andre Hanimägi, Eesti Keskerakonna peasekretär

20 kommentaari
  1. Eve 1 aasta ago
    Reply

    Keskerakond on parim erakond ja keskerakondlasi valivad Eestimma parimad inimesed kes tahavad et kõigil meil oleks inimväärne elu.Reformierakondlased on näidanud et nad pole sutnud meie heaks midagi teha ja nende valitsemisajal on alati veerenud meie elu allamäge. Riigikogus on olnud reformierakondlaste panus nullilähedane. Kaja Kallas ei sobi üldse peaministriks aga ega Ansip parem polnud. Kuidas küll on sattunud Riigikokkusellised inimesed nagu Vilja Savisaar ja E.N.Kross. Kas ainult sellepärast et laimasid Eestimaa parimat poliitikut Edgar Savisaart. üks reformierakondlane sattus sinna sellepärast et käis enne valimisi lollusi televisioonis rääkimas jne, No eks E-valimised aitasid ka. Käidi neel hooldekodus vanakestelt hääli saamas jne.VALIDES REFORMIERAKONDLASI VALID HÄDA JA VILETSUSE.

    • Oh teid küll 1 aasta ago

      Ikka ja jälle samad trollid siin!

    • Tagant trukkimine pole mitte mingi inimõigus 1 aasta ago

      Kui mõni ikka ei oska veel kasutada suurepäraseid reformierakonna valimiskondoome, mida jagatakse ka lastele üleskutsega grupiseksile, siis ei pea tagajärgede kõrvaldamise eest maksma teised.

    • Vähemusi tuleb kaitsta 1 aasta ago

      Delfi kasutatav meediaallikas: juut Lotman on neljakordne prostituut ja kasutagu gaasikamberautot

    • Almar Glustsenko 1 aasta ago

      Ratas ja Hanimägi. Edgar Savisaar ja Keskerakond ei toetanud e-valimisi. Ja see oli ka 1 põhjus, miks Eesti ADL-666-satanistlikud poliitikaga manipuleerijad ta kõrvaldasid ja tapsid. ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….Siin artiklis teie allakirjutatut vaadataes on meie jaoks küsimus ainult selles, et kas teie 2 olete ka otseselt need ADL-666-satanistid, kes tahavad Eesti riiki ja selle alusrahvust kiirelt poliitiliselt hävitada, kutsudes sh üles e-võlts-valima. Või olete lihtsalt eksiteel (näiteks Rockefeller2010-“covid-satanismi üleelamiste tõttu) ja ei ole veel tähele pannud, et enamus on teise poole peal ja nõus vankumatult ja meie võiduni teid poliitiliselt toetama, kui te vaid end kokku võtate ja meie poole selgelt üle tulete.

  2. Nii 1 aasta ago
    Reply

    Valid reformierakondlast valid viletsuse, vaesuse ja ebaõigluse. Nad on vahest harva nidagi head ka lubanud kuid mitte kunagi täitnud ja elu veereb alati nende valitsemise ajal allamäge.

  3. Vaagija 1 aasta ago
    Reply

    Õiged sõnad – valigem täna Keskerakond valitsusse, et lõpetada lõpuks see üle 30 aasta kestnud Eesti rahva alavääristamine!

  4. Jane 1 aasta ago
    Reply

    Ma ei kujta ette et ma valiksin Reformierakonda ja ka mitte arvulise ülekaalu võimaldajaid sotse ja Isamaa nime kandvaid isamaalasi kes jah räägivad ilusaid sõnu aga sõnadeks nad jäävadki. Kuulasin täna seda laulu mida kunagi laulis Edgar Savisaar ja see oli nii südamlik laul meie kaunist maast.Ta mitte ainult ei laulnud vaid tegutses ka selle nimel et meil oleks hea elada. Kõik keskerakondlased tegutsevad selle nimel ja kahtlemata on Keskerakond parim erakond.

  5. Miia 1 aasta ago
    Reply

    Elagu EESTI

    OOO KÕIKSUSE LOOJA, Eluandev Kõikehõlmav Jõu Energia Vägi, päästame EESTI Konservatiivne Erakond 534-658 RIIGIKOGU valimistel 85%
    OOO KÕIKSUSE LOOJA, Eluandev Kõikehõlmav Jõu Energia Vägi, päästame EESTI Rahvuslik Erakond 534-658 RIIGIKOGU valimistel 85%
    OOO KÕIKSUSE LOOJA, Eluandev Kõikehõlmav Jõu Energia Vägi, päästame EESTI Konservatiivne Rahvaerakond 534-658 RIIGIKOGU valimistel 85%

  6. Nojah 1 aasta ago
    Reply

    Muidugi võib uskuda keskerakondlaste lubadusi sest nad täidavad neid alati.Reformierakondlased kui lubavadmi midagi head siis pole seda kunagi teinud ega ellu viinud. Isamaa erakondlased räägivad ilusaid sõnu aga sellest ei muutu midagi. Suure töö teevad ära vene koolide eesti keele õpetajad. Nad õpetavad eesti keelt ja sisendavad armastust Eestimaa vastu. Paljud vene lapsed on sündinud Eestis ja armastavad Eestimaad sest see on ka nende kodumaa. KESKERAKONDLASED TÕSTSID ÕPETAJATE PALKU, REFORMIERAKON POLE SEDA KORDAGI TEINUD. Meie arstid sõidavad välismaale tööle et rohkem teenida. Kus on nende isamaaarmastus ja tahe ravida oma kaasmaalasi kodumaal. Meile on tulnud põgenikud, muidugi on neist kahju aga USA ja Euroopa riigid kes annavad surmarelvi inimeste tapmiseka peaksid põgenike eest hoolitsema.Aga mida on teinud isamaalased meie riigi heaks ma ei tea.

  7. Ohoo 1 aasta ago
    Reply

    Aga ega meie poliitikud pole rumalad aga teevad näo et mitte Biden pole süüdi et Ukrainas on sõda. Igaüks peaks ju aru saama et kui poleks väljaspoolt ässitatud ja surmarelvi antud poleks ka sõda. Kõik oleks jäänud nagu oli.oleks mõni normaalne president olnud ukrainas või poleks toimunud verist riigipööret Kiievis poleks ka sõda ja ukrainas elavatesse inimestesse oleks suhtutud inimlikult. Biden kasutab sõda Ukrainas venemaa-vastaseks tegevuseks.USA on pommitanud mitmeid riike aga Venemaast peab Bideni arvates teisiti jagu saama. Süda oleks ammu lõppenud või poleks alanudki kui poleks hakatud andma relvi väljaspoolt. Meie välisminister käib müüda maailma vihavaenu ässitamas Venemaa vastu ehkki sellest maailmas midagi ei muutu aga meile võib halba teha küll. Kas ta ei peaks hoopis sõlmima meie riigile kasulikke majanduslikke kokkuleppeid.Meie praegine valitsus on vilets.

    • Almar Glustsenko 1 aasta ago

      Missugused on sinu arust need kasulikud majanduskokkulepped, mida ka välisminister saab Eesti kasuks sõlmida? …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….Minu arust on majandusest laiemale avalikkusele kirjutanud professoritest kaks niisugused, kes eesti asja eest väljas on: Jaan Leetsaar ja (Kanadas) Olev Träss (kes paljastas, et nüüdseks on Eesti Riigikogu varastanud ESMi 20 000 000 000 eurot ; avalikeesti.ee, nr 3, lk 6 lõpus), kuid isegi viimane reklaamib vankumatult välisinvesteeringuid, mille tegemise mõte ju ongi, et nende vastu tahetakse midagi Eesti majandusest odavalt vastu saada. …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….Kas päris-Maalastena ei oleks meil juba aeg aru saada, et kui meil ei ole kõrb ja on metsa veel õnneks (muuseas sellesama igati Eesti-vastase Sotsiaaldemokraatliku erakonna poolt keskonnaministriks pandud Madis Kallase hea töö tõttu) palju, siis me ei pea näljaste rahanägudega Eestist väljapoole vaatama, et kellele midagi maha parseldada. Me võime rahulikult ise oma ressursiga hakkama saada. Tuleb lihtsalt see ADL-sionistlike poliitikute-oligarhide kõige väljaparseldamise 70% majanduse ekspordist elatumise surmatants ära lõpetada. Eriti, kui arvestada, et dollar ja euro ei ole midagi väärt, kui enamik selle valdajaid, sealhulgas enamikus ilmselt e-valdajaid, tahaksid selle raha vastu vahetada ka midagi reaalset ning endile kasulikku .

  8. 01.03.23 valimisdebatt ETV 1 aasta ago
    Reply

    ERR ja Õhtuleht hindasid parimaks esinejaks 10 milj. dollari tütre., Õhtuleht tegi ka Perlingist tugeva kuju :).

    Mul tekib ainult 1 küsimus kogu selle jandi kohta :
    Millise õigusega need hindajad- leelotajad , võtsid õiguse omale minu eest hinnata-arvata? Kujundavad seisukohta oma piiratud(kinnimakstud?) mõistusega ?
    Need hindajad, päevagi pole valitsemise juures olnud ja teavad kõike täpselt ?
    Kui nii lihtsalt saab peaministrit valida, see on nagu presidendi valimine – et valijamehed teevad oma töö ja mitte rahvas, praegusel juhul tekitatakse e-hääletuse perioodil emotsionaalne lähenemine, kujund ?
    Oleks see olnud kuskil valimised.ee lehel – kõigile hääletus , et ainult saad id kaardiga 1* arvata mingi x aja jooksul , kuidas debatti hinnati- aga see praegune lugu , on JAMA!
    Võib olla mingid üleriigilised meediad veel hindasid ja tulevad oma tabelitega välja…
    See on praegu ju erakondade esinumbrite üle tegelikkuses naermine mingite suvakate poolt.

  9. Soo 1 aasta ago
    Reply

    Pole vaja mõeldagi keda valida, loomulikult keskerakondlast. Kõne alla võib tulla ka ekrelane. Muud võimalust ju polegi.Kes hoolib meie heaolust teisi erakondlasi ei vali. Elagu Keskerakond-Eestimaa parim erakond ja edu valimistel.

  10. parteikestele 1 aasta ago
    Reply

    OLI miul lemmikloom. Heasoovlik minu vastu ,nagu nad kõik on olnud, ravis mind kui vererõhk tõusis, magada ei saanud – valvas mu üle kui ma isegi ei teadnud, et mul on oht. Näitas, et igati väljas mu eest. TÕELINE SÕBER. Aga haigeks jäi. 2 a. maadlesime mitmete probl. ja käisime 4 kliinikus. RAHA, raha, raha!!! Kõigepealt selgitatakse välja see, palju seda on.PEAMINE. Seejärel tuleb looma nn.ravi. Ühe kliiniku diagnoosis võin vaid
    enam-vähem kindel olla. Iga kord kui käisin, tuli arve 180-200 eur. ,minemata jätta ei saanud ju! Iga kord tegin pangalaenu. Pension oli 440.- nüüd on 460.- aprillis ehk 510.-? Raske oli. Aga siis tuli haigus kus vaja kontrollida 3 nädala, 3 kuu, järel ,igakord vähemalt 180.-euri ja siis 2 x aastas. Seda arvasin et enam ei jaksa.
    Kui ütlete, et arstid olid targad, siis eksite. Arvan, tegid palju ja suuri vigu. Sealt kitsalt rajalt tuli iudagi elus püsida ja tervena, Saime hakkama kuidagigi. Eks ma ise tegin ka vigu. Paljutki ei selgitatud mulle, miks miski oluline. Ja toad kütmata ! V.a. üks ruum, mida kütsin päeval ,öösel ka kütta oleks liiga kulukas. Muidugi tohtis ta selles toas olla niipalju kui tahtis, aga õues ka külm, tubades käis minuga kasas toimetamas, käpakesed külmetasid, joogivesi külm. Lõpuks jäi nii haigeks, arst andis mõista, et vana ka juba ,oli nagu 70 a inimene,
    tegus, tundis huvi elu vastu.raha l pole -eutaneerida. Ta ei öelnud seda otse, vaid ta suhtumine oli kõrk, ükskõikne, huvitu. Mulle näidati terviseolukorda lootusetuna. TEma hirmud igakordse arstilkäigu ajal-eel, tema haigusest viletsus,häda .Lasin eutaneerida. Tean, et olnuks mul raha jalaga segada, saanuks rohkem tähelepanu. Ja ka loom poleks ehk pidanud niipalju hirmu tundma õpilaste oskamatuse käes. Trauma oli see loomale, hirmus stress. Sõitsin ju K-Eestist Tallinna. Autot pole. Tõusine kl.4.
    Külm, märg.Süda raske ja deprekas põhjalik. Otsin endas süüd. Mõtlen isegi, et kas ta Hing sai vabaks kui oli narkoosi all ju jns.Süüdistan ennast,
    Mulle sai selgeks, et KERJUSEL EI TOHIGI LOOMA OLLA. ÜKSILDUS ON TEMA OSA. JA EESTI PENSIONÄR ON KERJUS. KEL POLE TIHTI ISEGI ÕIGET KODU.
    TE KÕIK OLETE TRÜGINUD “TROONIKESELE”, NÜGINUD JA KÜGELENUD ÜKSTEISEGA. JA OLEME 30 a. JÕUDNUD SINNA, ET ISEGI LOOMA KÄPAD KÜLMETAVAD. Minul on ju saapad jalas.
    Maa lähen valima, aga rikun sedeli- see on kõik, mida mult loota saate.

  11. Ohoo. 1 aasta ago
    Reply

    Kui tahakski poleks Reformierakonnast kedagi valida, kohe mitte kedagi pole kes oleks meie rahva heaks midagi teinud. Erakonnast Isamaa valiks vaid Seedrit ja seda ka selle pärast et lles Jsamaa erakonna esimees ühines valitsuses Keskerakonnaga, Teistesed selle erakonna iikmed pole mitte midagi head teinud vaid hõljuvad ilvedes aga tegusid meie riigi heaks ole.Taevas tule appi Kelam tahab ka et teda valitaks ei tea kas raha jäi väheks või.Keskerakonnas on parimad inimesed ja igaüks sobiks valituks saada.

  12. Mine valima! 1 aasta ago
    Reply

    Minge valima! Kui sa ei lähe valima, saab hääled endale reformierakond ja kõik jätkub samamoodi! Ütle ka oma tuttavatele, et nad läheks valima!

  13. Eve 1 aasta ago
    Reply

    Olen Keskerakonna pooldaja aga EKRE on ka tubliä Neil on õgus et tuleb päästa Eestimaa sellisest viletsast valitsusest nagu on praegu. Riigikogu vajab vaid hoolivaid ja töökaid inimesi kes teevad kõik mis võimalik meie riigi heaks.Need kes valivad reformierakondlasi ei hooli meie inimeste heaolust

  14. 5.märtsi Harju Elu 1 aasta ago
    Reply

    Lehe müügihind on 1.99 , kuid reedest lehte levitatakse nt. COOP jmt. Harjumaa kauplustes tasuta. Nii ka seekord , ainuke vahe – ajalehe esikaas oli täis Reformierakonna esikandidaate , 4 lk. oli peatoimetaja Russak kogunisti teinud loo Kaja Kallas koos peaministri tooliga , pildil.
    Lehes oli ka teistest erakondadest , aga need olid üksikpildid.
    Nüüd tekibki küsimus – miks minu ja teie arvelt tehakse tasuta ajaleht ühe erakonna kiituseks ? Kui sooviti seda Harjumaa poolt teha , siis võinuks Russak anda välja eraldi Valimiste eri ja kinnimakstud reklaami eest andnud välja . Nüüd aga maksti kõigi arvelt(TM on ju proports.kõigilt KOV jagatud ja OVL samuti kükitab meie palgal ) , jäänb teadmata – palju siis seekord ei maksstud minu arvelt valimiste kulutuseks ja kuidas see nt. selle nimekirja , esilehel – MTA kuludesse näidatakse ? Huvitav, kuidas valimiste komisjonis sellesse suhtuti ?!
    Mölakad !

    Teine värk – Agu Laius kandideeris samuti Riigikokku ja enne seda pani ta idanema ennast Kuldse liini raames – ja +mingid Elutee Akadeemiad jne. , vanurite arvelt , lisaks soovitus tellige 60+ ajakirja edaspidi. Käis ringi siis selle MTÜ , kes ei maksa TM – pole kohuslane ja kasutab , saab toetust KÜSK , Tallinna Ülikoolilt jne.
    Seega, täielik sigadus – järjekordselt , kasutati otseselt minu , teie raha omavoliliselt …. Laius on oskuslik Isamaa kampaaniale aga Tallinna Ülikoolil jt. ülikoolidel on kräunumine oma SKP ja vähese palga eest teadusele —

  15. Ennj 1 aasta ago
    Reply

    E valimised on terves maailmas olematud aga meil on alles. Ei usu et meie inimesed on nii rumalad et massiliselt valivad reformierakondlasi kes pole meie riigi heaks midagi teinud ja ei tee ka edaspidi. Eks see ikka vale ja valskus on.ja

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.