Keskerakonna Saaremaa piirkond toetab esimehena Mihhail Kõlvartit

Mihhail Kõlvart

Keskerakonna Saaremaa piirkonna juhatus esitab septembris kogunevale erakonna kongressile esimehe kandidaadiks Mihhail Kõlvarti. Saaremaa piirkonna esimees Mihkel Undrest ütles, et Mihhail Kõlvart on end tõestanud võimeka ja tasakaaluka juhina.

Keskerakonna Saaremaa piirkonna juhatus otsustas üksmeelselt esitada Mihhail Kõlvarti esimehe kandidaadiks. Juhatuse liikmed peavad Kõlvarti tugevuseks eelkõige konservatiivset maailmavaadet ning soovi Keskerakonda taas ühtseks muuta.  „Kõlvart on välja pakkunud ideid, kuidas erakonda sisemiselt ühtsemaks muuta ja vältida edasist killustumist. Iga tema sõnavõtt ja samm on suunatud erakonna liitmisele. Meie ühine soov on olla taas tugev erakond, kes omab Eesti poliitilisel maastikul võtmepositsioone,” lisas Mihkel Undrest.

Keskerakonna erakorraline, XX kongress toimub 10. septembril Paides E-piima spordihallis, erakonna juhatuse kandidaate saab esitada 27. augustini.

3 kommentaari
  1. ei keegi 1 aasta ago
    Reply

    saarlased võitlesid vahvalt juba penirüütlitega, saavad aru, et ratas-simson-(repsi) brüsseli grupil ei tohi lasta oma esitatud kandidaadi kaudu edasi kesta

  2. ?! 1 aasta ago
    Reply

    Milles Simson süüdi on ? Tema tegi vähemalt kodumaal 1/3 inimestele väga HEA ja VAJALIKU REAALSE asja ära – TASUTA BUSSISÕIDU.
    Seda oli vaja ja seda on vaja eakatele ja puudega inimestele ja tradits. järgi ka lastele. Jah, ta tegi seda keskerak, tiiva all, kuid TEGI ÄRA.

    • ei keegi 1 aasta ago

      promos aktsiise, massilised ostureisid Lätti jätsid meid ilma kümnetest miljonitest

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.