Mihhail Kõlvarti toetuseks kandideerib juhatusse üheksa erakonnakaaslast

Mihhail Kõlvart

Kolmapäeval, 16. augustil avaldas üheksa Keskerakonna juhatuse liikme kandidaati toetust Mihhail Kõlvartile, kelle juhtimisel on võimalik viia erakond uuele tõusule ning seista jõulisemalt Reformierakonna juhitava valitsuse ja selle rahvale tehtavate kahjulike otsuste vastu.

Eesti Keskerakonna juhatusse kandideerivad Mihhail Kõlvarti toetuseks Marika Tuus-Laul, Andrei Korobeinik, Lauri Laats, Anneli Ott, Vladimir Svet, Mihkel Undrest, Yana Toom, Jaan Toots ja Vadim Belobrovtsev. Aukohtu esimehe kandidaadiks esitati Kalle Klandorf.

Kandidaadid märkisid, et erakonnale tuleb valida juht, kes suudab muuta Keskerakonna taas rahva poolt usaldatavaks ja enim toetatud poliitiliseks jõuks. „Mihhail Kõlvartiga on meil võimalus keerata erakond uuele tõusule,“ teatasid üheksa kandidaati.

„Linnade ja Valdade Liidu juhina on Mihhail Kõlvart kursis olukorraga maapiirkondades. Toetame Mihhail Kõlvarti tegevust erakonna regionaalpoliitika elluviimisel ning sidemete ja toetuse tugevdamisel maakondades. Keskerakonna edu on võimalik siis ja ainult siis, kui erakond teeb tõhusat koostööd nii rohujuure tasandil, kohalikes omavalitsustes kui ka riigitasandil,“ märkisid kandidaadid oma toetusavalduses. „Kandideerime Mihhail Kõlvarti toetuseks, sest suurima omavalitsuse juhina on ta end  tõestanud nõudliku ja võimeka eestvedajana, kes tegutseb eesmärgipäraselt ja sihikindlalt ning luua selleks tugev meeskond, keda edukalt liidrina juhtida.“ Kandidaadid leiavad, et Mihhail Kõlvart on võimeline motiveerima oma isikliku eeskujuga erakonna liikmeid, elavdama koostööd osakondades ja taastama erakonna koha suures poliitikas. Juba praegu on ilmnenud, et tema kampaaniaga tulevad kaasa ka need erakonna liikmed, kes olid juba aktiivsest poliitikast ja erakonna elust taandunud.

„Erakond on neil keerulistel aegadel kippunud varju jääma,  kuid Mihhail Kõlvarti meeskonnana panustame tugeva organisatsiooni arengusse ja tegutseme erakonna toetuse taastamise ja suurendamise heaks maakondades,“ lõpetavad kandidaadid oma toetusavalduse.

Täna toimus Eesti Keskerakonna esimehe kandidaadi Mihhail Kõlvarti toetuseks Fotografiskas kohtumine, kus ta esines tänuavaldusega toetajatele ja tutvustas erakonna juhatusse kandideerijaid.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle 1000 delegaadi.

2 kommentaari
  1. Tähelepanelik Tööline 12 kuud ago
    Reply

    Üsna üllatav on leida sellest nimekirjast lp. Anneli Ott´i nime!? Mäletan , õndsa Edgari aa lõpupäevil sai temast( rahvaliidust sotsdemmi ning lõpuks Keskerakonda infiltreerunud rohesilmsest poliitkameeleonist-kaunitarist) üks tulisemaid edgarofoobe e. Edgarit Mittesalliv Roheline Sall ning KadriJüriJaagu bändi veendunud ? lojalist.
    Ajad muutuvad ja inimesed ühes nendega. Kõlvartil ,Toomil ja co-l tasub olla aga üsna tähelepanelik… Danaoslasi tuleb karta ka siis kui nad kinke toovad.

  2. robert 12 kuud ago
    Reply

    Ainuke mees kes suudab vastu seista oravakamba meeletule bandiiditsemisele on Kõlvart Poisike Kiik kelle kogu headus seisneb vaid teatud juhtkujude isalikus abis viib erakonna needki riismed põhja Olen elus mõndagi näinud ja kuulnud Ratas ja Reps peaks olema ammu erakonnast lahkunud nagu pussuhais Nende lõõdud haavu peab erakond veel kaua lakkuma Just tänu sellistele tegelastele saab oravapesakond laamendada nagu tahab

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.