Keskerakonna Valgamaa piirkond toetab erakonna uue esimehena Tanel Kiike

Valgamaa juhatus

Eesti Keskerakonna Valgamaa piirkond toetab erakonna järgmise esimehena Tanel Kiike. Piirkonna aseesimees Ester Karuse ütles, et Tanel Kiik on end tõestanud võimeka ja tasakaaluka juhina ning tal on potentsiaali tõsta Keskerakond tagasi poliitilisse tippliigasse.

“Tanel on riigimees, kellele läheb korda kõikide Eestimaa inimeste käekäik,” ütles Ester Karuse. “Ministriametis tegeles Tanel mitme samaaegse kriisi lahendamisega ja Riigikogu fraktsiooni esimehena on ta seisnud keskerakondlike väärtuste eest. Isikliku kogemuse põhjal saan kinnitada, et Tanel on juhina kaasav ja kolleegide seisukohti arvesse võttev. Et Keskerakond saaks taaskord kanda peaministri vastutust, peab erakonna esimehel olema laitmatu renomee.”

Juhatuse liikme kandidaatideks seatakse üles Keskerakonna esimees ja Riigikogu aseesimees Jüri Ratas, Läänemaa piirkonna esimees ja Riigikogu liige Jaanus Karilaid, Rakvere linnapea Triin Varek, Riigikogu liige Maria Jufereva-Skuratovski, Jõgeva vallavanem Taavi Aas, Viljandimaa piirkonna esimees ja Riigikogu liige Jaak Aab, Põlvamaa piirkonna esimees Ester Tuiksoo, Keskerakonna peasekretär ja Riigikogu liige Andre Hanimägi ning Mulgi Elamuskeskuse tegevjuht Ülle Juht.

“Valgamaa piirkonna liikmed seisavad selle eest, et Keskerakonna juhatusse kuuluksid tegusad ja lugupeetud inimesed Eestimaa eri paigust. Juhatus ei tohi olla Tallinna-keskne ja kaitstud peavad olema ka äärealade piirkondade huvid,” lausus Kagu-Eestist valitud saadik Ester Karuse.

Keskerakonna erakorraline kongress toimub 10. septembril Paides E-Piima spordihallis. Valitakse erakonna esimees, erakonna juhatuse liikmed, revisjonikomisjoni liikmed ning aukohtu esimees. Paidesse on oodata üle 1000 delegaadi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.