Tapa osakond esitab Mihhail Kõlvart-i erakonna esimehe kandidaadiks!

Mihhail Kõlvart

„See otsus on igati loogiline – tunneme Mihhaili ammu ja näeme tema järjekindlust, tarkust ja valmisolekut juhtida Eesti parimat erakonda. Keskerakond on olnud alati ühiskonna ühendaja ja selle eesotsas saab olla inimene, kes tunneb seda vastutust ja on kursis kõigi meie riigis elavate inimeste muredega” – sõnas keskerakonna Tapa osakonna esimees Maksim Butšenkov.

15. augustil toimus Tapa osakonna aasta üldkoosolekul Mihhail Kõlvarti ja Tanel Kiige debatt. Seejärel tuli arutusele küsimus, keda esitada tulevasel kongressil erakonna esimehe kohale. Laekus ainult üks ettepanek, mis sai ka üksmeelse toetuse.

2 kommentaari
  1. Jane 12 kuud ago
    Reply

    Kõlvart on väga tubli inimene ja sobib hästi Keskerakonna esimeheks. Tallinn on heades kätes. Kõlvart on näide sellest milline peab olema tõeliselt hea poliitik. Valitsuses pole mitte ühtegi sellist.

  2. robert 12 kuud ago
    Reply

    Keskerakonna ees on tõesti raske ülesanne Kas üles haibitud lapseohtu Kiik või kogenud tasakaalukas poliitik Kõlvart Kas jätkata allakäiguteed või üritada taastada erakonna Savisaare aegne hiilgus

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.