Keskerakond nimetas aseesimehed

Eesti Keskerakonna juhatus kinnitas esmaspäeval erakonna esimehe Mihhail Kõlvarti ettepanekul aseesimeesteks Lauri Laatsi, Jaak Aabi, Yana Toomi ja Jaan Tootsi.

Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart sõnas, et Keskerakonna juhatusse kuulub inimesi Eestimaa eri paigust ning ka erakonna aseesimeeste valikul oli oluline laiapindne kaasatus ja kogemus

“Keskerakonda on praegusel keerulisel ajal väga vaja, sest meie prioriteediks on Eesti inimeste toimetulek. Peame inimesi kõnetama samaaegselt nii linnades kui ka maapiirkondades. Usun, et valitud aseesimehed suudavad seda rolli täita ja anda endast parima, et erakond areneks, oleks tugev ning ühtne,” rääkis Kõlvart.

Ta lisas, et loomulikult oleks ta soovinud ka Tanel Kiige jätkamist erakonna aseesimehena, kuid tulenevalt erakonna põhikirjast ei saanud Kõlvart aseesimehe kohta Kiigele pakkuda. Nimelt ütleb Keskerakonna põhikiri, et aseesimeheks saab valida vaid juhatusse kongressil kandideerinud ja valituks osutunud juhatuse liiget. Tanel Kiik on juhatuse liige tulenevalt tema ametikohast Keskerakonna Riigikogu fraktsiooni esimehena.

“Küll aga võin kinnitada, et hindan Tanel Kiige teadmisi ning loomulikult kaasan teda olulisematesse otsustesse nii, nagu ka kinnitatud aseesimehi,” kinnitas Kõlvart.

2 kommentaari
  1. Eve 11 kuud ago
    Reply

    Lauri Laats on minu lemmikpoliitik. Teised on ka asjalikud ja õiglased. Keskerakonnas on palju tublisid poliitikuid.

  2. m.k. 11 kuud ago
    Reply

    Keserakond peaks europarlamendis liberaalide fraktsioonist ruttu välja astuma.
    Kuidas saab olla üldse samas fraktsioonis…Reformierakonnaga.
    Keskerakond on ainuke alternatiiv reformile.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.