KENA (Eesti Keskerakonna Naiskogu) ootab neljapäeval, 23. novembril kell 16 Riigikokku

Arutelu teemal „Naistevastane vägivald“

25. novembri on ÜRO nimetanud rahvusvaheliseks naiste vastu suunatud vägivalla lõpetamise päevaks (International Day for the Elimination of Violence against Women). Päeva eesmärk on teadvustada naiste vastu suunatud vägivalda, millel on mitmeid vorme – füüsiline, seksuaalne, psühholoogiline ja majanduslik. Naistevastane vägivald on ebavõrdsete võimusuhete ilming ning selle negatiivne mõju ei avaldu mitte üksnes naistele, vaid ka perekondadele ja ka tervele ühiskonnale.

Kas me tunneme ära vägivalda? Milline on enim levinud vägivalla liik? Kuidas sellest teavitada? Miks ei suudeta vägivaldsest suhtest välja astuda?

Kõik need küsimused saavad vastuse  Riigikogus toimuval KENA üritusel, kus külaliseks on Sotsiaalministeeriumi ohvriabi poliitika juht Kristiina Luht. Kindlasti kuuleme ka, milline on olukord Eestis ning kuidas on võimalik abistada vägivalla ohvreid.

Ootame rohket osavõttu, arusaam, mis on vägivald aitab meil märgata ja aidata hädasolevaid sookaaslasi.

Oma osavõtust anna teada hiljemalt teisipäeval, 21. novembriks eha.vork@tallinn.ee; FB aadressil eha võrk sõnumitesse, telefonil 5242979.

Eesti kuulub kõrgema vägivalla tasemega riikide gruppi.

1 Kommentaar
  1. kas arutleti 9 kuud ago
    Reply

    naiste vägivallast meestele ?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.