Valitsuse kommunikatsioonibüroo loobus kaebusest Postimehe vastu

TALLINN, 10. juuli, BNS – Valitsuse kommunikatsioonibüroo otsustas mitte pöörduda laupäevases Postimehes ilmunud juhtkirja tõttu pressinõukokku, kuna väljaanne avaldas vabaduse ja täpsustuse.

“Juhtkirjas oli peaminister Jüri Ratasele ja rahandusminister Toomas Tõnistele omistatud mõte, et elektrihind on Eestis liiga odav. Postimees avaldas eile [esmaspäeval] oma võrguväljaandes ning tänases [teisipäevases] paberlehes vabanduse ja täpsustuse, et ministritele omistatud väide oli ebaõige. Seetõttu pressinõukokku pöördumiseks enam alust ei ole,” edastas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

“Põhimõtteliselt võiks peaminister Jüri Ratasele ja rahandusminister Toomas Tõnistele ära anda auhinna nädala parima mõttelennu eest valitsuse pressikonverentsil – nende sõnul on elekter Eestis liiga odav. See annab tõestust selle kohta, et valitsusliikmeid on haaranud reaalsuse vahetus mingite eluvõõraste ja väljamõeldud konstruktsioonide vastu,” seisis Postimehe laupäevases juhtkirjas.

Kommunikatsioonibüroo teatas laupäeval, et Ratas ja ka Tõniste ei ole midagi sellist öelnud.

Postimees märkis, et laupäevase juhtkirja kirjutaja lähtus mitmes väljaandes ilmunud pressikonverentsi kirjeldustest, mis juba olid hinnangutega täiendatud, ent ei süvenenud pressikonverentsi stenogrammi.

2 kommentaari
  1. Vello 6 aastat ago
    Reply

    Mannetu ja otsitud vabandus. Postimehele, nii nagu ka paljudele lihtsalt ei meeldi praegune valitsus ja selle mustamise nimel ei ole midagi liiga halb.

  2. Postimehe ajakirjanikud juhinduvad instinktidest ja sestap nende sulest ei olegi loota midagi hinge kosutavat.
    Eesti Siseministeeriumi andmeil Eesti energia vajaduse katab m6ne tuulepargiga. Kuna tuul puhub tasuta ja kaasaegsetel tuulikutel puuduvad hoolduskulud siis peale tasuvusaega saab elektrit tasuta.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.