Tartumaale suvepäevad meeldisid

Udo Korb ja Jüri Ratas

Peeter Ernits, Riigikogu liige, Tartumaa piirkonna esimees

Tartumaa oli seekord  Keskerakonna suvepäevadel esindatud poolesaja inimesega. Meie rahvas kandis ühesugust rohelist särki, mille seljale oli kirjutatud TARTUMAA. Suvepäevadele tulla soovijaid oli meilt hulga rohkem, kuid paljusid peletas eemale liiga kõrge osavõtumaks.

Muidu poleks meil olnud probleemi suvepäevadele lausa kahe suure bussiga tulla.

Tartumaa piirkonna enda Alatskivil toimunud suvepäevadest võttis osa ligi sadakond inimest.

Kahjuks oli seekord Nelijärvel enamik piirkondi esindatud vaid mõne üksiku inimesega. Mitmed mu kolleegid, teiste piirkondade juhid põhjendasid nigelat osavõttu inimeste vähese huviga. Tartumaa rahval oli seda raske uskuda. Küllap on põhjuseks pigem  organiseerijate mugavus? Milleks sõidu organiseerimisega vaeva näha ja bussi üürimiseks raha kulutada, kui lihtsam on üksi oma autoga Nelijärvele tulla?

Tartumaa rahvas jäi Nelijärve suvepäevadega igatahes  väga rahule. Ilm oli ilus ja toit hea ning tantsumuusika kaasakiskuv. Paljudega sai rahulikult mõtteid vahetada. Viimased kümmekond aastat erinevates Euroopa riikides töötav Paavo Kõiv sättis oma töögraafiku varakult sedasi, et sai Soomest suvepäevadele tulla

Kaare Schultsi, Inge Leisi ja Kersti Ernitsa valmistatud hiiglaslik lõhetort maitses hästi ning seda jätkus rahvale ka siis, kui teiste maakondade lauad juba lagedaks olid söödud.

Tartumaa mees Udo Korb  krooniti käesurumise järel  juba teist korda  erakonna tugevaimaks meheks. Udo Korb on Kambja osakonna esimees.

 

1 Kommentaar
  1. Nii 6 aastat ago
    Reply

    et kui sajakonnale keskbandiidile kärakapanek meeldis, siis peab see meeldima ka tervele Tartumaale! See ongi vist innovatiivsus keskbande kliki järgi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.