Kaja Kallase meditsiin

Kaja Kallas Foto: Scanpix

Pole vist ühtegi viimase aja hanget, mida ei üritata vaidlustada. Nii läks ka selleaastaste tervishoiuhangetega. Kaja Kallase arvates on tekkinud segadus ja tema käsib võtta selle eest poliitiline vastutus. Noh, mis seal ikka, tüüpiline opositsionääri lähenemine.

„Kuidagi on sellesse süsteemi siginenud aga plaanimajandus ehk see, et mitte patsient ei vali arsti, kuhu ta läheb, vaid haigekassa valib tervishoiuteenuse osutajad, kellega ta sõlmib lepinguid.”

Stopp, punapõskne parteijuht! Tuletage meelde, kes on tänase, teie poolt kirutud süsteemi looja!

See on ju oma partei armsa Toomas Vilosiuse poolt tehtu, kui ta sotsiaalminister oli kolmes valitsuses. Lisaks veel  Eesti Geenivaramu Nõukogu esimees sel ajal, kui geenivaramu seiskus rahaliste raskuste tõttu. Kus olid siis Reformierakonna silmad?

Ja nüüd  süüdistate, et tervishoiulepingute hanke ajal on Haigekassa nõukogu juhtinud terviseministrid Jevgeni Ossinovski  ja Riina Sikkut.

Ei, Kaja Kallas, avage palun silmad ja vaadake, millega tegeleb Teie kirjutise avaldanud Õhtulehe kirjastus! Tegelikult tänapäeva petturmeditsiini  propageerimisel. Miks te nendega ei riidle? Üle-eelmine Teleleht (kuulub Õhtulehe kirjastusele) nr 38 avaldas tervet lehekülge katva petuloo teemal:

  Eemaldad ühe ööga kehas olevad kahjulikud toksiinid

  Eemaldad kroonilise valu: liigestes, peas, kõhus, lihastes ja seljas

  Võimendad ainevahetust ja kaotad üleliigsed kilod

  Saad sileda naha ning tugevad ja läikivad juuksed

  Vähendad stressi ja kõrvaldad unehäired jne

Ja selleks pead ostma karbikese imeravimit Detox, osalema nende klubis ja siis tuleb juba tavaline petuhinna alandamine: 130€ mahatõmmatuna ja uus hind 39€!

Seega, Kaja Kallas, vaadake ikka enne, millist ajalehte usaldate ning kelle kaudu hakkate tänast valitsust ja tema toiminguid reenama.

Kn

10 kommentaari
  1. uimane ommik 6 aastat ago
    Reply

    Läks ikka aega
    Kõik lehed pasundavad Kaja Kallase sõimu Kesikute vastu aga teie magate ikka oma Brežnevliku
    propaganda raamides. Teie kongress ei otsustanud midagi! Vaid tühi lobisemine.
    Leht on täis rattajyrka pilte.
    Kaja annab säru ja nii kaua läks aega, et plikuskale koht kätte näidata!
    Oh teid uimaseid küll…
    Tahate veel valimised võita?

    • vaena laps 6 aastat ago

      Reformierakonna esimehe Kaja Kallase valimiseelne mure Eestis kehtiva maksusüsteemi kohta paneb küsima, et kuidas sai ta küll Brüsselis hakkama. Teatavasti Vana-Euroopa vaid astmelist tulumaksusüsteemi tunnistabki. Inimene, kes suutis varasemalt oma brutopalgast netopalga välja arvutada, suudab seda ka täna teha. Tuletan siinkohal meelde, et ega ka ühtlase tulumaksusüsteemi ajal ei piisanud vaid ühest korrutustehtest, vaid tuli arvestada kogumispensioni- ja töötuskindlustusemakset ning teada, et kuidas nad suhestuvad maksustatavasse tulusse.

    • Vana naise nooruslikkus 6 aastat ago

      Kallas arvab, et on hirmus paha, kui 400000 inimest saavad riigilt arvestava summa tagasi kevadel tuludeklaratsiooni tehes. Tegelikult on kindlasti mõned inimesed valinud selle tee, et säästa raha mõneks suuremaks ostuks või puhkusereisiks. Igasuguste digikassade ja muude pankade poolt pakutud teenuste asemel on kõige lihtsam koguda raha just läbi tulumaksusüsteemi ning seejuures on säästumäär võimalik igal inimesel ise valida. Samuti on süsteem pannud inimesed rohkem oma rahaasju planeerima ning see on ainult positiivne.

    • Parteipoliitika 6 aastat ago

      Keski hääletorud on saanud lakkamatult luulutada mingist 64 eurost ja see ongi teie “astmeline tulumaks”! Tegelikkuses olete ära võtnud raha neilt, kes oma tubliduse tulemusena teenivad kasvõi veidi enam kui 1200€ brutopalka ja jaganud seda loodritele! Ja siis Ratas tuleb viibutama näppu teiste erakondade suunas, et need teevad kõike populismist ja häälte püüdmise nimel! Keskerakond muidugi hoolib:D. Isamaa on ju algusest peale seda kritiseerinud, aga see puder keedeti kokku, et koalitsioon püsiks.

  2. Kaja ajab jura 6 aastat ago
    Reply

    Kaja Kallas nimetab Jüri Ratase valitsuse kaheks ainsaks saavutuseks keerulist maksureformi ja untsu läinud aktsiisipoliitikat, kuid oma erakonna maksuprogramm on peegelpildis veelgi õnnetum.

  3. Oi kui raske elu 6 aastat ago
    Reply

    Tulumaksuvaba miinimumi hüppeline tõus tõi kaasa olukorra, kus kuni alampalgani pole põhjust inimesel üldse ümbrikupalka eelistada. Ka sealt edasi on töötaja maksukoormus oluliselt langenud kuni keskmise palgani. Tõeliseks probleemiks on Eestis hoopis oü-tamine, kus ootaks Reformierakonna esimehelt värskeid lahendusi. Praegu jääb aga mulje, et „kindlalt edasi“-erakonnast on saanud Kallase juhtimisel „kindlalt tagasi“-erakond, mis põhjustab ka paljudes erakonna liikmetes frustratsiooni ning lahkumist.

  4. Nobody knows 6 aastat ago
    Reply

    Võta üks ja viska teist !

  5. Olen raviarst 6 aastat ago
    Reply

    Minule meeldib ravimine kallase pildiga.
    See on parem Õhtulehe jamaravimitest!
    Vaid vaatan ja kohe paremaks läheb.
    Ikka paremaks.

  6. Ainukne põhjus muredsemiseks 6 aastat ago
    Reply

    Tunnistada endale, eriti aga partnerile, et seksiisu on nullis, on mehele raske ja võib tema identiteedile laastavalt mõjuda. Sugutung on mehele hädavajalik, et end mehena tunda. Tõuseb või ei tõuse — selles on küsimus! Sa saad aga turgutada mehe tervist, turvatunnet ja enesekindlust, mis on olulised, et tekiks soov seksida.

  7. uskmatu. 6 aastat ago
    Reply

    Kutsusime rootslased,maksime miljonid ja saime endale meditsiini ! Kui vene ajal oli nendes neetud poliliinikutes suhtus arst kui ravija haigesse siis nüüd arst on kasumit tootev klienditeenindaja ja patsient lihtlabane klient.
    Tehakse sadasid dubleerivaid analüüse,perearst ei tahagi patsiendiga tegeleda sest see on kahjulik tema rahakotile.Patsiendid suunatakse kas EMO`sse või eriarsti juurde jne.jne.
    Enne kui ei muudeta tänapäeva meditsiini alustalasid st.inimese ravimine peab kasumeid tootma,ei muutu meil
    midagi !

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.