Viljandi rahvakohtumisel sõnastati riigi arengu vajadused ja ideed

23. oktoobri õhtul toimunud Keskerakonna rahvakohtumisele Viljandi linnas kogunes Sakala Keskuse sammassaali mõtteid vahetama ja meie riigi arengu järgmise perioodi vajadusi ja ideid sõnastama enam kui poolsada viljandlast. Rahvaga kohtusid Viljandi- ja Järvamaalt valitud Riigikogu liikmed, Keskerakonna fraktsiooni esimees Kersti Sarapuu ja liige Helmut Hallemaa, endine sotsiaal- ja riigihaldusminister Jaak Aab ning kohalikud liidrid. See üle Eesti veerev erakonna mõtete ja ideede korje oli Viljandis kindlasti viljakas. Inimesed said koos seada tuleviku­plaane.

Töötati kuues temaatilises laudkonnas. Arutati pensionipoliitika, tervishoiu ja arstiabi, regionaalpoliitika, riigireformi, kodanikuühiskonna ning haridus- ja kultuuripoliitika teemadel. Sõnastati valdkondades ära tegemise vajadused ja võimalused selleks, et Eesti oleks elamiseks parem ja parim paik.

Viljandi linnavolikogu liige Hallemaa sõnas, et oli meeldiv, aga ka kasulik nii suure arvu aktiivsete ja positiivsust kandvate kohalike inimeste osalemine. Arutelud olid tulemuslikud, sündis hulk tulevikku vaatavaid ideid ja plaane. „Võimalus arutada otse Riigikogu liikmete, eksministri ja kohalike juhtidega Eesti elu murekohti ja lahendusi ei ole kindlasti tavapärane. Mul on hea meel, et Viljandi inimeste hääl kõlas tugevalt ja jääb kõlama ka meie riigi järgmistel olulistel sammudel,“ ütles ta.

Vaata ka galeriid!

Kesknädal

3 kommentaari
  1. Nüüd 6 aastat ago
    Reply

    hakatakse Eestit juhtima siis Viljandist! Ma juba mõtlesin, miks Sarapuu, Aab ja Hallemaa nii sageli endale reklaami teevad. Jurka, ole valvas! Su troon kõigub!

  2. ???????????? 6 aastat ago
    Reply

    “Töötati …” “Arutati…” “Sõnastati…” “…oli meeldiv, aga ka kasulik…” “Arutelud olid tulemuslikud…” “Viljandi inimeste hääl kõlas tugevalt …”…………..

    • Seda 6 aastat ago

      nad oskavad.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.