Riigikogu Keskfraktsioon külastab Lääne-Virumaad

VINNI VALLAVALITSUSE HOONE FOTO ARVET MÄGI / SCANPIX

Täna ja homme on Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liikmed Lääne-Virumaal, kus kohtuvad omavalitsustegelaste ning kohaliku rahvaga.

Kahepäevasel külaskäigul Lääne-Virumaale osalevad Riigikogu I aseesimees Enn Eesmaa, Keskfraktsiooni aseesimees Erki Savisaar ning liikmed Siret Kotka-Repinski, Toomas Väinaste ning Helmut Hallemaa.

Lääne-Virumaalt valitud Riigikogu liige Siret Kotka-Repinski sõnul on väljasõidul Lääne-Virumaale kesksel kohal kohtumised kohalike inimestega. „Ühtepidi tutvustame neile keskfraktsiooni tööd Riigikogus, kuid veelgi enam soovime kuulda inimeste muresid ja ettepanekuid, mida Toompeal jällegi tõstatada,“ ütles Siret Kotka-Repinski.

Fraktsiooni väljasõit algab Keskerakonna poolt korraldatava üle-eestilise ürituste sarjaga „101 Rahvakohtumist.“ Vinnis, Pajusti klubis kell 17.30 algaval kohtumisel vahetavad inimestega mõtteid keskerakondlased Toomas Väinaste, Siret Kotka-Repinski, Helmut Hallemaa, Enn Eesmaa ja Erki Savisaar.

Reedel, 16. novembril külastatakse Rakvere linnavalitsust ja Vinni vallavalitsust. Lisaks kohtutakse inimestega Rakvere sotsiaalkeskuses ja Vinni Päevakeskuses.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.