Ei midagi uut siin päikese all

Ja ongi käes see õige aeg hakata Tallinna mustama oletatava keskerakondliku propaganda pärast.

On valimiseelne kihutusaeg. Kelle vastu siis minna? Ikka kõigepealt nende kohalike lehtede vastu. No on ikka paha küll, kui seal kirjutatakse sellest, et Keskerakond tegi Tallinnas tasuta transpordi! Või siis sellest, et toetab vanemaid inimesi nii rahaliselt kui ka apteekides. Riigikontrollile meeldiks, et ei toodaks välja nimesid, kes sellega tegelevad. See on nende mõistes lauspropaganda!

„„Pealinn” on Pressinõukogu liige, allutatud selgetele reeglitele ning toodab Tallinna ja Eesti elu teemal palju üldhuvitavat materjali, mis suurendab selle väljaande loetavust ja populaarsust. Teha sellest kuiv ja värvitu infoleht, nagu Riigikontrolli soovitustest õhkub, pole põhjendatud,” ütles linnapea Taavi Aas. Tema sõnul annab Riigikontroll mõista, nagu peaks linn „Pealinna“ toimetuse tegevust rohkem kontrollima. „Ma arvan vastupidi, linnavalitsus peaks end toimetusetööst igapäevaselt eemal hoidma, et seda mitte sobimatult mõjutada.”

Raske on arvata, kes keda täpsemalt mõjutas, aga Eesti Ajalehtede Liidu  tegevdirektor Mart Raudsaar kurtis: „Mõnede munitsipaallehtede tegevus on toonud kaasa vääritu konkurentsi reklaamiturul. Kui lehes avaldatakse kuulutusi, siis solgitakse sellega reklaamiturgu.”

Järelikult kardetakse konkurentsi! Vaat’ kuhu koer on maetud!

Kõige paremini mõjub Tallinna Televisiooni vastandamine ETV-le. Rõhutatakse, et TTV töötab Tallinna rahaga, aga samas ei juleta mainida, et ETV on kogu meie rahva  rahaga ülal peetav kanal. Loetakse üles pealinna kulutused uudiste edastamisele, aga kohe mitte ei mainita neid piiramatuid lobasaateid, mida riigitelevisioonis pidevalt eetrisse paisatakse.

Rääkimata Eesti suurele juubelile  pühendatud „ülikvaliteetset” ja parajalt roppude sõnapruukidega vürtsitatud seriaali „Pank”. Aga „Pank“ on ju rikkurite rikastumise meeldiv meenutus eriti segastest Mart Laari valitsemise aegadest ja suuremate rahapesude algusest.

Ajast, kus samaaegselt tõsteti meie oma rahvuskaaslastest sundüürnikke julmalt tänavale.

ETV ülistab miljonäride teket lihtrahva arvel, aga jõhkrusi lihtrahva suhtes ei meenuta.

Igal juhul tekitab see raske ja (meie raha eest) tehtav „auditiks nimetatud teadustöö“ küsimuse Riigikontrolli audiitorite funktsionaalsest lugemisoskusest.

Kn

27 kommentaari
  1. Puhas kadedus 6 aastat ago
    Reply

    Tallinn on nii palju teinud oma rahva jaoks, et ajab oportuneedid tigedalt kadedaks.
    Siis kaevatakse ja vingutakse.
    Hea,et linnapea andis selgelt teada, mis on ajakirjanduse ülesanne.
    Tegu on Keskerakonna poolt pikemat aega juhitud omavalitsusega.
    Muidugi teeb kadedaks!

    • ajalehed näljas 6 aastat ago

      Muidugi ei maksta neile enam reklaamide eest.
      Inimesed on targaks saanud, kasutavad Block-kaitset.

    • lehed on tühjad 6 aastat ago

      Kogu häda on raha lõppemises.
      Vallandagu aga edasi !

  2. ekre on parim 6 aastat ago
    Reply

    EKRE on meediatootmises teistest erakondadest kaks sammu ees. Nende paberajalehe tiraaž on vähemalt 60 000 eksemplari, palju on panustatud ka veebis.
    Teadaolevalt suurimates lugejanumbrites õilmitseb Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna portaal Uued Uudised, mis saab oma liikluse suuremalt jaolt sotsiaalmeediast. Postimees on varemgi kirjutanud, et Facebookis pole EKRE-le võrdset: FBs on kõik teised EKRE kõrval kõik teised. EKRE loodav sisu levib arvukates gruppides ja saab taha tohutu võimenduse, millest teised erakonnad võivad ainult und näha.

    • brusselist 6 aastat ago

      EKRE ajab Eesti Asja. Ülejäänud Brüsseli afääre.

    • valimata 6 aastat ago

      Tegelikult näen ma peade eemaldamises positiivset nooti, sest lollid pead on alati palju kahju toonud. EKRE on õigel teel! Peale valimisi ununeb kõik, kõigil erakondadel. Erakondadel suht pohh valijast, peaasi on võimule ja rahakraani juurde saada. Ma arvan, et seda aega ma ei näe, kus erakonnad seaks prioriteediks rahva heaolu.
      Ekre on ju selgelt mitu korda järjest õelnud, et oravate ja kesikuteda, ehk ühe tagumiku kah kanniga, meie valitsusse ei lähe. EKRE jaoks on välistatud koostöö poliitkartelliga, kes toetab rail balticut, euroopa föderaliseeritud olekut, eestlaste koormist maksudega jne.

  3. Uued uudised 6 aastat ago
    Reply

    Ajastul, mil suur osa mis tahes saitide, sealhulgas ajakirjandusliku sisu veebiliiklusest tuleb sotsiaalmeediast, on kätte jõudnud erakonnameedia kuldaeg. See õitseb sinu ja minu raha eest eriti lopsakalt parteimaastiku paremkonservatiivses tiivas, kus pinnas sedasorti sisu loomiseks kõige rammusam.

    • käsu korras 6 aastat ago

      Kallutatud ajakirjandusele jälle antud käsk kiilu tagumiseks! RE on ikka täiega hädas, no ei saa teine selle vene kaardiga haljale oksale.

  4. Aga 6 aastat ago
    Reply

    Vikris lavastatavad kaiode, kokkide, ojakivide, samostite ja sildamite sopapildumised rahva vastu? Ka need saavad teoks rahva raha eest ehk rahvas maksab ise enda mõnitamise kinni.

    • Ja 6 aastat ago

      lisaks veel Raadio2-s Lobjaka ja Karnau vihkamisminutid.

  5. õukonnameedia 6 aastat ago
    Reply

    tiraazid on kõik ju vähenenud, alles käis uudis läbi. Nüüd siis on luubi alla võetud kõik teised sh ka ERR, et saaks neid kuidagi minema puksida või ära erastada. Erameedia ajupesu abil on refid saanud valitseda kõik need pikad aastad. Nüüd hakkab asi käest ära libisema ja see ajab närvi. Kanal 2 on ere näide ja sealne vaadatavus on ka oluliselt langenud. Mina näiteks ei vaata Reporterit teadlikult kuna see on kallutatud. Ja kõige rohkem ihuvad nad hammast tegelikult just ERR peale, sest sealtkaudu on eelnevatel perioodidel tulnud neile kasulikku infot ja reklaami tohutult. Mõõtmatult palju, sest kui oled võimul, siis oled ka pildil. Vähemalt Savisaare käik luua oma meediakanalid oli igati õige otsus. Selle eest võib teda kiita küll.

    • suitsutavad jah 6 aastat ago

      Mis teha, “Правда” ja “Россия” reklaami pinna on Ekre märtsi lõpuni omale broneerinud. No ajakirjandus saab veel lõket sutitada mitu kuud.Päris huumoriks kisub juba.Ainult üksikud artiklid on sellised kainelt arutlevad.Aga Keskerakonnal on viimane aeg üle vaadata oma “põhitõed” .Ei ole mõistlik hoida ennast ühes nende ÜRO hulludega.Maailm ,euroopa, on muutumas mehepojad.JA see muutus toimub kiiremini,kui arvata oskate.Kaua see Merkeli muti lahtiste uste poliitika enam ei ruuli.Aeg oleks mõistus koju kutsuda,keskid,ja te kestade veel kenasti edasi!!!

  6. poliitiline pederastia 6 aastat ago
    Reply

    Juba Lenin andis selle määratluse.
    Praegu on ametis palju kahtlasi jõmme. Kuidas uskuda seda,kes juba NSVL aegu kandis eraisikuna relva? Oli ise Afganistanist soldatite tagasitoomise viimase jupsu juures ajakirjanikuna?
    Kajastas seda tohutut häbi nagu mingi võiduna!
    Tänajälle figureerib siin. Kas on usaldatav?

  7. kremmel meitega jah 6 aastat ago
    Reply

    Punane “Pjaevaleht” enam ei häbenegi enam, et ta on tühipaljas Vene propaganda vahendaja ning Kremli hääletoru!

    • vaikselt peidus 6 aastat ago

      Tallinna linna taha-varjus, analoogselt, kuni viimase ajani oli ka…Narva linnaleht-Gorod sisuliselt juutide-mossad juhtida, olgugi, et ka uue linnalehe-Narva juhtimine on ikkagi juutide kontrolliall sh volikogu juudilobby kätega…, ja siis on jah tegelik pilt hoopiski teine…st nn vene kaart püüda väljamängida KE juudilobby huvides nii ja naa… …jah, ja sealt püüda Ratas ikkagi lõpuks oma st juut Tšernogorova-Toom, juut Korb, juut Stalnuhhin, juut Must-Simson jt kontrolliaalla saada, siis parim viis selleks…juut Helme-mossad peal see väljamängida…st diskrediteerida…, ja kus nn natsionalistid EKRE-s ja analoogselt juut Žirinovski-Edelstein Venemaal ning mossad poliititehnoloogia järgi on pelgalt selleks nn äärmuseks üliosavalt väljaprovotseeritud… …jah, ja seal taga on äärmiselt mossad poolt mõelnud läbi viia mis iganes kombinatsioonid ja kelle iganes…diskrediteerimisel…, ning seejuures, mis eriti oluline-väliselt ju mossad mängib välja päris geniaalselt kõik selle ja justkui õige nn missioonitundega rahvusidee varjus ja kaitseks…, ja seda silmakirjalikust paljastada polegi nii lihtne ja sealt mitte mossad lõksu langeda ja ettemängimisel löögialla…

  8. Mart teab paljusid 6 aastat ago
    Reply

    Marksismi-lenininismi osakonnas töötanud Mart Helmel võivad veel alles olla nõuka vastaste ja pooldajate nimekirjad.Mart ütles,et EKRE erakonda igaühte vastu ei võeta justnagu punapartei ajal,igaühte kommunistlikku parteisse ei võetud.Ka ei ole välistatud,et Rüütlil neid nimekirju alles ei ole.Ju Mart Helme teab.kellede pead võivad veerema hakata. Venemaa kasutab nagu Prantsusmaal Le Peniga rahvuslust ära,kuidas on võimalik rahvast mässama panna.EKRE ja Keskerakond ainult lõhestavad Eesti rahvast omavahel.Lõhestamine käib ka tänaval, segaduste külvamise ja vastandumisega.

    • mismoodi 6 aastat ago

      see Keskerakond nüüd rahvast lõhestab. Et Helme seda teeb, pole kahtlustki, aga milles seisneb KE süü lõhestamisel. Nad ju räägivad kogu aeg sidusamast ühiskonnast ja pole kuulnud et nemad tahaks kellegi päid veeretada või käiks mingete ilgete plakatitega kusagil linna peal ringi. Ärme ikka kõike nüüd ühte patta ka pane.

  9. Tallinn ruulib 6 aastat ago
    Reply

    Pealinn on kõigile eeskujuks!
    Nii maal kui ka merel. Kadedatel pole seal kohta.

  10. pidevalt.... 6 aastat ago
    Reply

    …loen keskerakonna pooldajatelt lauset: “Nad on nii palju head linlaste (maarahva) heaks teinud, kuid mitte kunagi ei räägita mitte ühest “heategemise” juhtumist. Ainuke, on see roostes ratsu “Tasuta transport” kõigi arvelt. Rikas Luksenburg võib seda endale lubada, vaeses Eestis on see pakasuhha, kui samas pole raha teede korrashoiuks, kus see “tasuta” buss liigub. Mis puutub meedia kasutamist, siis nii ongi ju –Stolitsas on peatoimetaja Tsaplõgin on täielikult Eesti üle ilkuja (nüüd siis Ukraina ka hammaste vahel) . Ükski endast lugupidav valitsus, sellist õelat pasaloopijat oma palgal ei hoiaks (kõik ettevõtjad nõuavad ja loodavad oma alluvatelt, nendelt palgasaajatelt, LOJAALSUST, aga nimetatud soviett on truu Keskerakonnale, ülejäänu võib täis pasandada. PBK, s saade “Vene Küsimus” on läinud pisut leebemaks, seal ei esine ainult Kesikud, nagu vanasti, kust ju Y. Toom tuule tiibadesse sai, kirudes ja solvates nii Eestit kui eestlasi. Sellised ongi siis need kesikute iidolid—mida rohkem põlisrahvast solvad, seda suurem tegija vene – Keskerakonnas oled.

  11. Ele 6 aastat ago
    Reply

    Tallinnas tehakse juba pikemat aega kõik, mis võimalik inimeste heaks. Mulle meeldib kõik, mida siin tehakse . Küll on tahetud Tallinn üle võtta. Loodeti, et kui saab E.Savisaarest lahti siis see õnnestub. Aastaid otsiti süüdistusi ja rikuti parima inimese tervist. Ega pole ausa inimese kohta süüdistusi leida kerge. Aga inimesed oskasid hinnata Tallinnas tehtut ja keskerakondlik valitsus jätkab siin tööd ja saab hääli tubli töö eest. Reformierakonna poliitikud seevastu saavad hääli laimu, vassimise ja vihavaenu õhutamise teel, töötulemusi ju pole, nende valitsemise ajal vaesus aina kasvas, isegi arstiabi saamise võimalus kohapeal kaotati ära, pensionid ega abirahad ei tõusnud kordagi. Peavoolumeedia teenindab neid võimendades laimu ja valesid tublide inimeste suhtes. laim ja teiste inimeste tervise rikkumine pole demokraatia ilmingud. Nüüd püütakse veel korruptsioonisüüdistusi keskerakondlaste kaela ajada kuigi kõige suuremad korruptsioonimeistrid asuvad Reformi tagatoas ja võivad kõike teha karistamatult.

  12. Jane 6 aastat ago
    Reply

    Oma tervise huvides püüan peavoolumeedia lehti mitte lugeda. seal nagunii ei kirjutata sellest, mis tegelikult toimub vaid otsitakse vigu keskerakondlaste töös. Ausad ajalehe Postimees ajakirjanikud ju kirjutasid, et neile öeldakse ette millest nad peavad kirjutama ja keda laimama eriti E.Savisaart. Muidugi ei saanud nad edasi seal töötada. Ausatele inimestele hakkab vastu pidev vassimine ja teiste inimeste laimamine. Tallinna TV-s seevastu ei laimata kedagi, seal räägitakse tehtud tööst ja mis tegemisel. Ajalehed Kesknädal ja Pealinn on ka asjalikud.

  13. Eve 6 aastat ago
    Reply

    Mulle meeldib muidugi see, mida teevad keskerakondlased meie inimeste heaks, kuid ei meeldi sekkumine teiste riikide siseasjadesse, meil on omal palju probleeme. Ma ei ole vaimustatud EL-us olemisest ja mulle meeldiks meie oma raha. Muidugi on Keskerakond parim erakond ka praegu, kuid mulle meeldis rohkem Savisaare juhitud erakond.Ka meeldis mulle rohkem minu lemmikajakirjaniku U.Reinde juhitud Kesknädal, kuid ka praegu on see ajaleht kõige ausam ja peavoolumeedia vassimistega ei saa võrreldagi. Muidugi on J.Ratas palju parem peaminister kui Ansip või Rõivas, kuid mulle ei meeldi tema suhtumine Ukrainas toimuvasse. Kuidas sai heaks kiita Kiievis toimunud verine ja ebaseaduslik võimuvahetus, kuidas saab heaks kiita vaesuse kasv Ukrainas nii et ka ukrainlased põgennevad oma kodumaalt. Kuidas küll ei saada aru, et Ukraina provotseerib igasuguseid alatusi, et Venemaa kaela ajada. Kuidas küll õigustatakse järjekordset provokatsiooni laevadega, mida lasti luba küsimata Venemaa vetesse. See oli ju meelega tehtud. Valimised on ukse ees, aga Poroshenko poolehoidjaid on väheseks jäänud ja et valimisi ei tuleks ja ta saaks jätkata tuli kuidagi sõjaseisukord luua ja selleks need provokatsioonid. Huvitav et isegi meie peaminister ei mõista seda. Muidugi ma ei nõuaks sanktsioone Ukrainale, sest rahvas elab niigi vaesuses ja rahvas pole milleski süüdi, kuid Ukraina peaks endale küll parema presidendi leidma, praegune on alatu intriigide punuja.

    • Sa 6 aastat ago

      old IDIOOT!

  14. ..ühe pee mitu palet.... 6 aastat ago
    Reply

    Eve, Jane, Ele, Ene…….üks ja sama ajukääbik kommenteerib siin erinevate nimede all. Kas tõesti Kutseri asendaja. Terve maailm mõistab Venemaa tegevuse hukka ja peab seda agressiooniks—ajukääbik õigustab ja seda Kremli argumentidega. Vot selline ongi see “Aus” Keskerakond. Ratas on aga nagu kits, kes käib kõikidest kaussidest söömas—küll punasest vene künast, küll roosast sotside künast, küll Brüsseli vikerkaare värvilisest. Ei liha ega kala.

    • mida see venemaa siis tegi? 6 aastat ago

      Mida Venemaa pahasti tegi? Kas see, et ajab äri Saksamaa gaasi ja muude varadega?
      Või kaupleb Ameerikaga, või ikka Prantsusmaaga ka?
      Pidid olema SANKTSIOONID?
      Miks Venemaa küll rikub neid! Küll on ikka paha teine.

  15. to: "Pidevalt" ja muud ajukääbikud 6 aastat ago
    Reply

    Oma lollustest saate kohe vabaks kui loete Pealinna ja Kesknädalat.
    Kõik ilus, mis partei on teinud on seal kirjas.
    Ja kui ikka aru ei saa, on võimalus küsimusi esitada.
    Aga ikka viisakalt-kätt tõstes!

    • Võitlus jätkub 6 aastat ago

      Oleme endiselt veel noor riik, aga loetletu edutee teeb meid samm-sammult rahvana rikkamaks. Palju suuremate sammudega kui riike, kellega seda teekonda koos alustasime, nagu näiteks Valgevene või Läti. Meid on juhtinud Keskerakond ja me koondume ka edaspidi tema tiiva alla. Uute võitude poole!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.