101 rahvakohtumist

2 kommentaari
  1. Rebase kättemaks 6 aastat ago
    Reply

    Kas Korb oli vastu karusnahafarmide kaotamisele ??? Või eksin ma?
    Kui oli, siis kaotate kümneid tuhandeid haritud, välismaiste sidemetega ja jaõukamaid noori, sest just nemad on tegusamad loomakaitselistes küsimustes. Kaotate ka need südametunnistusega inimesed, kes loomadest hoolivad ja neid on palju, väga palju. Teid hakatakse võtma kui tagurlikku parteid, kes toetab negatiivseid algatusi, “arenguid” ,millest on kahju, sest olete ka head teha tahtnud, vähemalt sõnades, lubades.
    Paljuks neid karusnahakandjaid siis tänapäeval enam on või ärijaid. Uuema aja inimene pöördub humaansuse poole vaistlikult, sest vajab seda.

  2. järg 6 aastat ago
    Reply

    Teil on vigade paranduseks paljudes asjades veel aega kuu.
    TEHKE midagi ära /pensione tõsta on hilja,selle magasite maha = 400 000 pensionäri võtame sellest 50% maha- reaalne valijate arv nende hulgast – 200 000 häält.
    Ei parandanud majade renoveerimise seadust ega tekitanud puhverfondi vaesematele = teist samapalju
    Ei arendanud kuidagi loomakaitselisi seadusi, ei abistanud selles, ei väärinud teie tähelepanu loomakaitsjate isegi mannetuks nuditud ettepanekud.
    Ei astunud samme karusnahafarmide kaotamiseks – seda ehk jõuaks -midagigi ära teha = 100 000 haritud noort +
    teised loomaarmastajad,kes seovad oma veendumuse valimistega 100 000.
    Kui ma arvudes liialdasin ,piisab ka 100 000 andmata jäänud häälest…
    Teil on valida, kas valite oma inimeste hulgas, kes on kes ja teete häid tegusid, arengulisi muutusi,kummardate EETIKAT ja HOOLIVUST KÕIGI ELUSOLENDITE VASTU või SKP TROONIL KULDVASIKAT.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.