Yana Toom: mulle tehti Narvas vastukampaaniat

Fotol: Yana Toom

Ida-Virumaal 6197 häält saanud Keskerakonna juhatuse liige ja eurosaadik Yana Toom ütles, et talle tehti Narvas ägedat vastukampaaniat, eelmistel valimistel sai ta Ida-Virumaal 11 574 häält, kirjutab rahvusringhääling.

“Narvas ju antakse välja lehte, kus oli iga nädal mingi üleskutse boikoteerida valimisi jne. See oli päris massiivne. Väga rahul tulemustega olla ei saa, sest võrreldes eelmise korraga toetus kahanes,” ütles Toom.

Toomi arvates ei saa öelda, et venekeelne valija jäi koju, sest muidu poleks ta saanud üle 6000 hääle Ida-Virumaal.

“Jah, osalus oli tagasihoidlikum kui eelmine kord, aga ajalooliselt ongi Ida-Virumaal kõige madalam osalus Eestis üleüldse. Muidugi teatud pettumus vene valijate seas on, mis siin salata,” arvas ta.

Toomi kinnitas, et kindlasti kandideerib ta Euroopa Parlamendi valimistel.

BNS

6 kommentaari
  1. Kui 5 aastat ago
    Reply

    midagi ei tee, siis hääli ei tule. Nii lihtne see ongi. Jaana lootis oma nimele aga see ainult ei mängi.

  2. Ah soo 5 aastat ago
    Reply

    Yana Toom oon ainuke meie saadkutest kes on kogu aeg tegevuses, teised saadikud on kadunud nagu vits vette ja pole teinud mitte midagi meie riigi ega rahva kasuks.

    • Miks 5 aastat ago

      Jaana politseid ei kutsunud?

  3. Ah või kui 5 aastat ago
    Reply

    Reformierakondlased said hääli väga suure vaevaga, kuigi mitte töötulemuste põhjal. Ega pole kerge tublidele ja ausatele inimestele süütõendeid otsida, laimata, vihavaenu õhutada, koostada valestsenaariume, peavoolumeedia ajakirjanikele teemasid ette ütelda ja keda laimata tuleb Ega pole kerge kogu aeg valetada ja vassida. Aga sedasi tulid hääledinimesi mõjutades reformierakondlastele. Mis töötulemustest saab üldse rääkida kui nad viisid meie elatustaseme viimaste hulka ja tegid vaid vigu. Mitte ühtegi positiivset tegevust ei meenu Ansipi ja Rõivase valitsuse ajal.

  4. Eda 5 aastat ago
    Reply

    Arvan, et Keskerakond sai vähem hääli kui tavaliselt sest E.Savisaarel on ka praegu suur toetajaskond ja nad ei suuda andestada et omad talle selja keerasid ja vastased tegutsesid ääretult alatult ja kartes tema suurt häältesaaki tahtsid temast päriselt lahti saada ja omad ei astunud tema kaitseks välja. See mis tehti Savisaarele on stalinlik kuritegu ja kurjategijad istusid reformi tagatoas ja mõtlesid talle välja igasuguseid süüdistusi. Need kes keeldusid Savisaart süüdistamast söödi poliitikast välja. Kapo läks ta kodu rüüstama ja raskest haigusest paranev peremees istus ratastoolis ja vaatas pealt. Aga millegi pärast kapo ei külastanud Krossi kodu kes riigirahadega renoveeris oma elamisi, ei käinud ka sadama afääri tegelaste juures kus olid miljonid mänguds jne. Õigusmõistmine jäi ka keskerakondliku valitsuse ajal valedesse kätesse ja oli reformierakonna käsutuses. Inimesed olid pettunud ja paljud ei tulnud üldse valimaö Küll reformikad teadsid miks tuli Savisaar teelt kõrvaldada.

  5. Mati 5 aastat ago
    Reply

    Meeldis see kuidas Yana suutis Zirinovski lollile mögale nö ;kõrgest tornist peale lasta. nüüd peale nii näru häältesaaki see Solovjovi ahvikari Yanat enam vist ei kutsu pealinna.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.