Balti keti 30. aastapäeva luulekonkurss “Vabaduse loits 2019”

1989. aasta 23. augustil seisis peaaegu 2 miljonit inimest käsikäes Balti ketis Tallinnast Vilniuseni ning lausus kordamööda “Vabadus!”. Ootame värsikirjutajaid mõtisklema vabaduse tähenduse üle praeguses maailmas, looma oma põlvkonna vabaduse loitsu. Mida tähendab vabadus meie jaoks täna? Mis on meie vabaduse loits – “Vabaduse loits 2019”?

Luuletused on oodatud aadressile rrmuuseum@rrmuuseum.ee kuni 10. juunini 2019. Faili nimeks palume märkida luuletuse autori nime, e-kirja pealkirjaks “Vabaduse loits 2019”. E-kirjale palume lisada autori telefoninumbri ja vanuse. Luuletuse pikkuseks on kõige rohkem 40 rida. Küsimused ja korralduslik info: rrmuuseum@rrmuuseum.ee.

Luuletusi hindab komisjon kahes vanusekategoorias: 11–17 ning 18 ja vanemad. Konkursil osalemine ei ole piiritletud vanusega; ootame luuletusi nii lastelt, kes alles avastavad enda jaoks elu ja maailma, kui ka juba väärikas eas inimestelt, kelle luuletused kannavad endas elukogemust ja -tarkust. Vanusekategoorias 11–17 on võitja autasuks 200 eurot ja õpetaja/juhendaja autasuks 100 eurot. Vanusekategoorias 18 ja vanemad on võitja autasuks 200 eurot.

Silmapaistvatele luuletajatele on ette nähtud eriauhinnad!

Luulekonkursi tulemused kuulutame pidulikult välja Balti keti 30. aastapäeval 23. augustil 2019 Tallinnas Vabaduse väljakul Balti keti ajaloo telgis.

Helen Lausma-Saar, Rahvarinde Muuseumi juhataja

1 Kommentaar
  1. Vaagija 5 aastat ago
    Reply

    See oleks juhtunud, nagu eile… mööda sõites ikka meenutan – näe, siin me seisime!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.