Savisaar: juba teine poliitiline protsess on läbi kukkunud

FOTO: EERO VABAMÄGI/SCANPIX

Tallinna kunagine linnapea ja Keskerakonna eksjuht Edgar Savisaar märkis oma sotsiaalmeediapostituses Tallinna TV endise juhi Toomas Lepa õigeksmõistmise kohta, et see oli poliitiline protsess, mis kukkus läbi.

“Süüdistused tema vastu olid sama rängad kui minu vastu, kuid neist ei tulnud midagi välja,” kirjutas Savisaar.

Savisaare sõnul aga kõrvaldati niimoodi Tallinna Televisiooni juhi ametist Toomas Lepp ja see oligi eesmärk.

“Isamaa erakond ja selle esindajad prokuratuuris ning KAPO-s said, mida tahtsid. Meil ei ole aga enam Tallinna Televisiooni. Kui kaua kestab ühe partei omavoli Eestis?,” leidis ta.

Neljapäeval mõistis Harju maakohus Lepa ja tema kaaskohtualused õigeks, kuna ei leidnud nende tegevuses kuriteokoosseisu.

BNS

5 kommentaari
 1. hm 1 nädal ago
  Reply

  Ehk on nüüd aeg taastada Tallinna Televisioon?
  Tallinna uudised Kanal 2-s on pigem naljanumber. TTVs tehti huvitavaid ja asjalikke saateid, millest enamikku enam ei ole või tuleb mõnda neist (Gräzin ja Raid) otsida Uute Uudiste saidilt, mis on ka tegelikult vaid hädaabinõu. TTV programm oli terviklik ning selle vaatajaskond kasvas pidevalt. Eks sellepärast see suletigi.

 2. Eve 2 nädalat ago
  Reply

  Keskerakonnal pole teist sellist erakonda millega ühineda.Isamaa on vaid koha täiteks et valitsust moodustada. Keskerakonnal ei jää muud üle kui peab nendega arvestama eriti välispoliitikas. Veel ühte reformistlikku valitsust ei kannataks enam Eestimaa välja sest vaesuse kasv oli suur.Nad arendavad laimukampaaniat ja vorbivad valesüüdistusi tublide inimeste suhtes kes neil on teel ees võimule.

 3. Nojah 2 nädalat ago
  Reply

  Tore et meie riigi suurkuju E.Savisaar võtab sõna. Võiks rohkem kirjutada. See mis Savisaarele tehti oli kuritegu mis sarnaneb stalinismi kuritegudega. Lepast taheti lahti saada. Aga saadi lahti TTV-st mis oligi ehk eesmärk. Savisaarest taheti lahti saada hirmust suure häältesaagi pärast ja Tallinn taheti üle võtta. Savisaar on austudt väärt ja mitte süüdimõistmist. Ega kerge polnud süüdistusi leida ausale inimesele sellepärast võttis see kaua aega. Kes polnud nõus süüdistama söödi poliitikast välja. See oli juba tapmiskatse kui kapo käis Savisaare kodu rüüstamas . Peremees vaatas pealt olles paranemas raskest haigusest istudes ratastoolis. Savisaar ja tema pooldajad on Eestimaa parimad inimesed.

 4. Ratta meeskond 2 nädalat ago
  Reply

  ei ole Isamaaga vaenlased vaid kukutasid Savisaare ja teised koos. Reeturid jäävad ikka reeturiteks.

 5. See-eest 2 nädalat ago
  Reply

  on endised vaenlased nüüd sõbralikult valitsuses koos. Sest vaenlane ühendab.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.