Kristen Michal liitus Keskerakonnaga

Kauaegne Reformierakonna liige Kristen Michal tegi elus kannapöörde ja astus Keskerakonda. “Tuleb teha vigade parandus. Tänan kolleege oma koduerakonnast, aga varemgi on Reformierakonnast inimesi Keskerakonda liikunud ning need käigud on end õigustanud. Täna hommikul tundsin südamesopis, et just nüüd on õige aeg Keskerakonnaga liituda,” rääkis Michal suure õhinaga.

Ministrikogemusega Michal tunnistas, et viimase tõuke andis talle värske erakondade populaarsuse küsitlus, mis näitab suurt langust Reformierakonnale ja viimase viie nädala tõusu Keskerakonnale.

“Opositsioonis olles saab ainult kiruda ja ebakõlasid võimendada. Mina ei ole sisimas sellist tüüpi inimene. Olen harjunud tegutsema ja suuri asju korda saatma. Praegu on sobiv hetk lõpetada vastasseis ja kutsun kõiki erksaid reformierakondlasi liituma Keskerakonna sõbraliku perega. Kaja, Jürgen, Taavi – nüüd on teie kord,” tegi Michal, naeratus näol, üleskutse.

Koos Michaliga Reformierakonda kuulunud Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni aseesimees Andrei Korobeinik tervitab endise kolleegi otsust. “Kristen on end tõestanud võimeka poliitikuna. Tema legendaarne empaatiavõime on võitnud talle palju sõpru nii eesti- kui venekeelses kogunnas. Kristen tunneb end rahanduse vallas koduselt ja seetõttu näen teda eelkõige astmelise tulumaksu eestkõnelejana,” ütles Korobeinik tõsisel toonil.

16 kommentaari
  1. Aprill 4 aastat ago
    Reply

    Aprilli nali aga mõnus!

    • Veel üks 4 aastat ago

      Viimaste andmete kohaselt soovib kadrioru resident ameti maha panna ja Keskerakonda astuda, sest mõlemad olevat Putini austajad.Tanel Kiik aga tuli kapist välja.

    • Almar Glustsenko 3 aastat ago

      Vaatamata 1. alprilli artiklile

      Imselgelt pole veel täitunud (Bilderb)orgias OravaRatta poolt antud vanne Oraava ADL-sionistidele ja Rockefeller-2010 Maailma lukku teeramise otsustajatele, et igas erakonnas peab olema enamusotsustajaid sionistid, kelle poliitiline ülesanne on hävitada päris-Maalased oma DNA-d hävitavate vaktsiinidega.

  2. veteran 4 aastat ago
    Reply

    Respekt! Paigutage poiss igaks juhuks karantiini.

  3. Värske uuduus 4 aastat ago
    Reply

    Seoses Keskerakonna ja EKRE ühinemisega on veel täna oodata uut pressiteadet, kus vahetub ka pääministeri ametikoht.
    Seda hakkavad täitma kordmõõda kõik opossoonis olevad parteijuhid.

  4. Noo 4 aastat ago
    Reply

    See tuleb küll suure üllatusena. Mina pole Michalist kunagi lugu pidanud aga ehk tal on nii kergem Tallinna linnapeaks saada. Ta ju oli Reformierakonna linnapeakandidaat. Ma ei usalda seda meest. Siim Kallase võtaks küll kahe käega Keskerakonda vastu tema tütart aga mitte.

  5. Soo 4 aastat ago
    Reply

    Mulle ei meeldi reformierakondlaste lahkumine oma erakonnast. Nad on keskerakondlastele palju halba teinud oma laimuga. On vaja veel välja selgitada miks jäi parim ajakirjanik Ummelas laimurataste vahele, kes on süüdi E.Savisaarele tehtud ülekohtus jne. Kuidas on võimalik et peavoolumeedia pikka aega on olnud reformierakondlaste hääletoru lne. Aga jõrsku tuleb üle ka meie suurim kurikael E.N.Kross. Ainult mõne üksiku reformierakondlase võiks võtta vastu Keskerakonda sest nii palju halba on teinud reformierakondlased keskerakondlastele.

  6. Maali Maalt 4 aastat ago
    Reply

    Kristen Michal on liiga aus, et liitude sellise korrumpeerunud mäda paisega.

  7. Tohoh 4 aastat ago
    Reply

    Jälle see vastik inimene liba Maali Maalt. Tõeline Maali Maalt kirjutab õigesti ja targalt aga see liba on arvatavsti mingi joodik.

  8. Eve 4 aastat ago
    Reply

    Keskerakond on parim erakond selles pole kahtlustki- Ehk on Michal jõudnud ka sellisele arusaamisele või ei näe ta enam võimalusi edukaks tööks Reformierakonnas. Las siis olla nii aga massilist ületulekut Reformierakonnas küll näha ei taha sest liiga palju halba on nad teinud meie rahvale ja riigile ning mitte kuidagi ei saa andestada nende valestsenaariume ja laimu peamiselt keskerakondlaste vastu.

  9. Oli 4 aastat ago
    Reply

    kuulda, et Kristen olla täna keskbandest juba välja astunud ning on taas muutustevihkajate bandes.

  10. Oi 4 aastat ago
    Reply

    Julge samm. Nii hea ja rahulik oli Reformierakonna tagatoas kus ollakse alati süüdistustest prii, kus vaid arendatakse laimukampaaniat. Arvan et sinna kardavad isegi koroonaviirused pugeda. No lepime sellega et Michal tuli üle aga rohkem küll seslt Reformierakonnast kedagi ei taha Keskerakonda. Ainuke reformierakondlane keda ma austan ja tahaks näha Keskerakonnas on Siim Kallas.

  11. hää nali oli terviseks 4 aastat ago
    Reply

    Eesnimi:
    Kristen
    Perenimi:
    Michal
    Sünniaeg:
    12.07.1975
    Erakond:
    Eesti Reformierakond
    Liikmeks astumise aeg:
    21.11.1996

  12. Olgu 4 aastat ago
    Reply

    Parem hiljem kui mitte kunagi. Reformierakonnas on peamiselt vigu tehtud ja hea on mõista et lõpuks tuleb teha vigade parandus.

  13. Eks temale lubatud ministri koht. 4 aastat ago
    Reply

    Elame näeme.

  14. Aprill 4 aastat ago
    Reply

    Kõige naljakamad olid lihtsameelsed. Aga ikka hea, et nad on olemas.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.