Kuma Raadio/Kesk-Eesti Tre Raadio meeleolukas 25. sünnipäev

25. sünnipäeva pidu peeti taas koos Paide linna, Paide Muusika- ja Teatrimaja ning Paide E-Piim Spordihalli ühiste jõududega.

Nii valmis ettevõtmine, mis ühtekokku kestis 16 tundi ning pakkus meelelahutust kõigile. Toimusid suur laat, rammumeeste võistlus, kontsert balletitrupi ja linnaorkestri osalusel ning tsiklite paraad.

Õhtul toimus 90-ndate legendaarse DJ Arno Kuke videodisko saatel ning vaheldumisi muusikaga jätkusid humoorikad mängud, milles söakamad tegelased said hea õnne korral auhindu võita. Publik sai kuulda iginoort ansamblit „Kuldne Trio“ ja ka „Smilersit“.

Lisaks toimus raadio sünnipäeval traditsiooniline VIP-ide võistlus, kus tuntud poliitikud proovisid rammu nii jooksuvõistluses kui ka ratta kinnitamises. Võisteldi kolmel alal:

Paide–Türi rahvajooksu minivariant koos euroalustest Kirna mäe ületamisega. Mõnekümnemeetrise jooksuringi “trikiks” oli see, et kaks võistlejat pidid end ühte jalga pidi kokku siduma. Parima tulemuse sai Keskerakonna võistkond Valeri Ivanov ja Peeter Saldre. Nende finaalikonkurendiks olid EKRE-lased Brad Jürjens ja Priit Põder, kes ebaõnnestusid kohe stardis, kui jalgade sidumise sõlm lahti hargnes.

Teiseks alaks oli autoratta vahetus Stik Autoteeninduses valmistatud võistluspukil. Siin sai parima tulemuse Reformierakond. Et aga Keskerakond sai siin teise koha, kuulus neile ka üldvõit.

Kolmandal alal paremust ei selgitatud, kuid valimislubaduste õngitsemine pani proovile poliitikute närvikava, sest üldjuhul hakkas “õnge otsa” mõne teise poliitiku seisukoht, mis tuli silmagi pilgutamata rahva ees ette lugeda. Lõpuks tõdesid osalejad Vabaerakonnast, EKRE-st, Reformierakonnast, SDE-st ja Keskerakonnast, et ega need soovid ja plaanid väga erinevad olegi ning et koostööks on Järvamaa tipptegijad valmis ka siis, kui Riigikogu-pingis kohtutakse.

Osavõtjad jäid võistlusega rahule. Vaja läks nii sportlikku hasarti kui ka taiplikkust.

Ille Laal-Hinrikus,

Keskerakonna Järvamaa piirkonna arendusjuht

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.