Kes on tasuta ühistranspordi vastu, see on lihtrahva vaenlane

Hillar Kohv Viinahaualt, Tori vald Pärnumaalt

Alates 1. juulist on tasuta ühistransport paljudes maakondades, aga Pärnumaal on ühe võimalusena võimalik osta 10-eurone kuupilet ning sellega sõita nii maaliini kui ka linnaliini bussis.

Näiteks kui sõita Torist Tartusse (sõitsin 7. septembril esinema DJ Heiki Hainsalu korraldatud “Suvelõpusimmanile”, mis toimus Tartu baaris Sodiaak), siis on esmalt vaja piiksutada bussis Pärnumaa ühiskaart, mis kehtib kuni Kaansooni ning seal osta pilet Tartusse. Tartus ostsin linnaliinibussis 1.50 maksva pileti bussijuhilt.

Kui 8. septembril sõitsin Moostest väljunud bussiga koos Heiki Hainsalu ning tema naise Maarika ja lastega Tartusse, siis see buss oli kõikidele tasuta, Ma algul ei uskunud, et Moostest saab tasuta Tartusse sõita, aga veendusin selles ise, kui tõesti sain tasuta sõita. Ka Tartus hakkasid silma mitmed bussid, millel peal silt „Tasuta“. Tartu bussijaamast ostsin pileti Kaansoosse ning sealt kehtis juba minu Pärnumaa ühiskaart.

Tasuta või soodsam bussisõit on ainult tänu Keskerakonnale, sest Keskerakond lubas tasuta bussisõitu, ning paljudes maakondades on see nüüd olemas.

 1. 3. märtsil 2019 on taas Riigikogu valimised, ning tahaks siiralt loota, et valijad hääletavad taas Keskerakonna poolt.

Kindlasti ei tasuks hääletada Kaja Kallase ja Reformierakonna poolt, sest Kaja Kallas on juba avalikult välja öelnud, et kui nemad võimule pääsevad, siis tasuta ühistransport kaotatakse ära. Valija peaks rumal olema, kui hääletaks lihtrahva vaenlase poolt.

Reformierakond toetab ainult rikkureid ning lihtrahvast pole neil sooja ega külma. Kas selliseid tasub siis võimule valida? Mitte mingil juhul! Ainus lihtrahva poolt olev partei on Keskerakond. Kuigi ise olen siiani olnud parteitu, kuulub minu poolehoid Keskerakonnale.

Keskerakond võiks teha nüüd ka rahvale tasuta prügiveo ning muuta toiduseadust, et kauplused ei hävitaks edaspidi enam mahakantud toitu, vaid annetaks selle Toidupanga kaudu abivajajatele.

19 kommentaari
 1. Või 4 aastat ago
  Reply

  nii tehakse 21. sajandil vaenlasi! Kui oled töökate inimeste röövimise vastu, siis oled vaenlane. Kui oled teise teenitud raha laialiparseldamise vastu, siis oled vaenlane! Kui oled loomulike majandussuhete vastu, siis oled vaenlane!
  Aitähh, SÕBER Hillar!

 2. Ära solva kodanikke sigu 4 aastat ago
  Reply

  Suured tänud sulle Keskerakonna häälekandja Kesknädal. Keskerakond avaldades sellise kirjatüki paljastas oma tõelise pale. Sõimates rahvavaenlasteks inimesi, kes käivad tööl, maksavad makse, tasuvad ise oma eluaseme eest ja näevad igapäevaselt vaeva – ei ole sõnu… Viimati lahtertati inimesi nii räigelt jossi-aegadel. Siit saab vaid järeldada, et Keskerakond peab lugupeetud kodanikeks vaid parasiite, kes elavad teiste turjal ja elatuvad maksumaksja taskust tulevast sotsiaalabist.

 3. Hääl rahva seast 4 aastat ago
  Reply

  Mingi värdjas siga kiunub siin. Peadki kiunuma, kui sa teenid näiteks 1000 euri. Kas sinu arust peavad inimesed toime tulema selle toimetulekutoetusega mida see haige EESTI RIIK MAKSAB. Sina paned tasku tuhande, aga toimetulekutoetus on vaid 140 eurot. Sellest pole võimalik elada. Tasutac ühistransport aitab leevendada seda sotsiaalselt ebavõrdsust. Miks sina raibe teenid rohkem kui aus lihtinimene, kellel on väärikust ja kes ei kummarda kapitalisti orjama. Värdjast rahvavaenlane oled neetrud räpane siga!!!!!!!!

  • Mis 4 aastat ago

   imepärane elukas on Eesti riik? See on VALITUSUS! Kes juhib valitsust? Ratta JURKA!

 4. Aivar 4 aastat ago
  Reply

  Hääl Rahva Seast? Millise rahva? Kas rahvaks lugeda lollakate ja krooniliste logardite kooslust? Tegelikult huvitab mind, millele loodab keskerakonna “rahvaleht”, et avaldab tegelaste, kelle koht on kinnises raviasutuses, lugusid. Ma saan aru neist, kes kasutavad seda ullikest endale rahateenimise huvides ära, kuid igal asjal olgu piir

  • Hillar 4 aastat ago

   on ju tibla. Ta tahab ainult saada.

  • Aivarile 4 aastat ago

   Kes oled sina vana t.rapea, et siin praalid? Kas lakud kapitalistide tagumist karvast kehaosa?

  • Sul 4 aastat ago

   on õigus.

 5. Aivar 4 aastat ago
  Reply

  Sina lakud jälle vankade perset. Kapitalistidelt on vähemalt midagi lakkuda, sul aga peale sitaste sivkakoorte midagi

 6. n.78 4 aastat ago
  Reply

  “ärge laske eesti-rahvast ära surra,siis me jääme kõige lollimaks rahvaks”(tšuksi-rahva-palve)

 7. Marko 4 aastat ago
  Reply

  Egas see Lohvi-poiss aru ei saa, et meiesugune töölisklass ei jöua selliseid üleval pidada. Ütle ausalt, miks sa tööle ei lähe? Töökohti on ju piisavalt!

  • Lohv 4 aastat ago

   käib ainult kalastamas. Et püüda kinni kuldkalake ning siis soovida, et pagan võtaks.
   Ainult et kalake pidi täitma vaid 2 soovi, 3nda järel pidi eelmised tühistama. Lohv nüüd mõtlebki kuidas kalake ära petta.

 8. IT 4 aastat ago
  Reply

  Antud loo puhul on nüüd selline asi, et kõikide kommentaatorite aadressid uuritakse välja ning kommentaatorite nimed avalikustatakse. Sama taktika sisuliselt, mis näitleja Maarika Korolevi puhul.
  Saame järgmise nädala alguses kõik teada, et kes on need Aivarid, Ära solva kodanikke sigu jne. Aeg on avalikustada kommentaariumi solkijate nimed ja need rahva ette tuua.

  • Väga 4 aastat ago

   õige1 Kodanik Lohv saab siis tuhandeid valuraha. Väga kasulik amet on olla …

 9. Aivar 4 aastat ago
  Reply

  Kulla IT, minu nimi ja meil(on muuseas minu täisnimi) on aastaid siin esindatud, vastupidiselt igasugustele eveene ja muu tegelaskonna omadele. Kui keegi arvab, et olen t..apea, nagu üks sivkanärija siin, siis võiks ka teada saade, kes see pervert on! Et pervert on , see kindel. Tavaliselt on igasugustel alaarenenutel komme teisi alaväärtustede, et sarnaneksid nende endiga- pole mingi uudis. Ja kahjuks on pasapartei täis igasugu hälbega tegelasi, kuigi pean mainima, et mitte kõik. Üks osa lihtsakujulised pikanäpumehed

  • Ka 4 aastat ago

   mina kirjutasin aastate eest oma nime all aga Urmi pani ruttu kommimiskeelu peale, sest ei kannatanud ta tõde. Sellest alates ma oma nime ei kasuta, äkki tulevad jarned, veiserikud, tammed ja maksimid Urmi eeskujul kallale.

 10. tore 4 aastat ago
  Reply

  …et me lõpuks saame teda, kes tegelikuses on need vaagijad, stenid, eved jamuud tegelased.

 11. Ela 4 aastat ago
  Reply

  Kõige suuremad lihtrahva vaenlased on pugenud Reformi tahatuppa. Sealt tulev laim, vassimine, teiste töö halvustamine ja segamine teenib vaid võimule saamise eesmärki ilma töötulemusteta. Aga kuidagi peab inimesi mõjutama ja uskujaid leidub. Kuidas muidu oravatel nii palju hääli on, aga töötulemusi pole. Keskerakondlik valitus hoolib ka kõige vaesemast inimeset ja püüab parandada neid tohutuid vigu, mida tegid eelmised.Vähemalt pooled inimesed elavad vaesuses ja keskerakondlased püüavad nende elutingimusi parandada. tasuta sõit on paljudele tähtis.

 12. Ah soo 4 aastat ago
  Reply

  küll on ebameeldivad need teiste kommentaaride arvustajad. Minge peavoolumeedia kommentaariumi seal kustutatakse ära õiged kommentaarid ja jäävad valelikud, laimavad ja labased. Siia aga sobivad õiglased ja pooldavad kommentaarid. Keskerakond on ainuke erakond, kes teeb tööd rahva elatustaseme tõstmiseks, mille eelmised valitsused on viinud viimase kolme hulka.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.