Kas rahvale meeldib

Hillar Kohv. Foto: Madis Sinivee/Scanpix

väikeste koolide ja postkontorite sulgemine ega meeldi tasuta ühistransport?

Kuna nüüd on mõnda aega võimul olnud Keskerakonna juhitav valitsus, siis ehk oleme juba jõudnud ära unustada selle, et mida “head” saatis korda pikalt võimul olnud Reformierakonna juhitud valitsus? Aeg on nüüd sedagi meelde tuletada, mälu värskendada.

Pikalt ja kaua võimul olnud Reformierakonna valitsus suutis maaelu hävitada, sealhulgas sulgeda maakoole, nagu näiteks Viira kooli Tori vallas, ning sulgeda postkontoreid või muutes need postipunktideks. Praegu pole Toris aga enam postipunktigi ning õnneks teenindab rahvast ja osutab postiteenust Jõesuus asuv Kodukõrts.

Reformierakonda ei huvita maaelu ja rahva sotsiaalne staatus. Tema jaoks on oluline ainult äri, ärikate soosimine ja rikastamine. Kõik selle, mis rikkust ei too ja rikkaks ei tee, tahab Reformierakond põrmustada ja hävitada.

Kui valite 3. märtsil 2019 toimuvatel Riigikogu valimistel võimule reformierakondlasi, siis kaotate ka tasuta ühistranspordi, mille Keskerakond on rahvale võimaldanud. Kaja Kallas on ju otse välja öelnud, et kui tema erakond võimule saab, siis pole enam mingit tasuta ühistransporti. Rahvas peaks olema ju peast põrunud, kui ta hääletab võimule sihukesi. Reformierakonna eesmärgiks on lihtrahva kõri kallal toimetamine, maksukoorma suurendamine, rikaste rahastamine ning samas vaeste nurkasurumine.

Kevadistel Riigikogu valimistel tuleks valima minna kõigil, et anda oma hääl rahvaparteile, ning selleks on praeguse seisuga Keskerakond.

Selle asemel, et Eesti riigi rahadega abistada välismaal elavaid hädalisi, on vaja toetada ka oma elanikke. Kui Riigikogus eksisteerivad endiselt ka need nn katuserahad, millega valijaid ostetakse, siis on asi seegi, et rahvale võimaldatakse tasuta ühistransporti.

Hillar Kohv Viinahaualt Pärnumaa Tori vallast

12 kommentaari
  1. Hillar 6 aastat ago
    Reply

    tuleb Pärnumaal riigikogu valimise nimekirja panna nr 1 alla. Hillari koht on riigikogus!

  2. Palun toetage tuntud kirjamehe hambaravi 6 aastat ago
    Reply

    Toeta tunnustatud kirjameest ja lihtrahva eest võitlejat.

    Hillar Kohv: Kui keegi soovib minu hammaste ravimist toetada, siis saab seda teha arvele 10010696824010
    Nagu me kõik väga hästi teame, on Eesti Vabariigis muudetud tervishoid ja ravimid äriks ning paljudel vähese sissetulekuga inimestel on raske endal oma tervise eest hoolt kanda. Apteegist ravimeid ostes on samuti nii, et kel on ravikindlustus, siis need saavad ravimeid osta soodsama hinnaga, aga kel ravikindlustus puudub, need peavad maksma täishinna, et ravimiärikaid nuumata.
    Julgen arvata ka seda, et paljude inimeste üks suuremaid probleeme on katkised hambad ning nende ravimiseks kulub ikka päris palju raha.
    Ühes oma valimislubaduses lubas SDE ehk Sotsiaaldemokraatlik Erakond panna sõitma hambaravi bussi, aga lubaduseks see jäigi. Olukord on ikka endine. Ei mingit hambaravi bussi ega riiklikku hambaravi.
    Tunnistan ausalt, et mina sain käia viimati hambaarsti juures kusagil paarkümmend aastat tagasi, mil Toris oli ka hambaravi ning hambaarstiks vahva ja sõbralik Liivi Kavak. Tema ravis hambaid tasuta ning siis sai ikka pidevalt käidud talle oma hambaid näitamas.
    Tänasel päeval käib poliitika poliitikute vahel, et kes on opositsioonis ja kes koalitsioonis ehk teisisõnu- kes saab Riigikogus sõna ja kes peavad teiste sõnavõttude peale lihtsalt naeratama ja kätt tõstma. Idiootsus on tänapäeva poliitika juures märksõnaks.
    Sel ajal kui poliitikud oma võimu jagavad, lagunevad hambad rahval ning neid on vaja parandada. Riigikogus valitsev opositsioon ja koalitsioon ei aita rahval hambaid ravida kahjuks.
    Kuna laen pidevalt ka Youtubesse videosid üles, siis nii mõnigi on kommenteerinud, et hambaid pole suus…
    Kuna hambaravi on kallis, siis ehk keegi rikkam soovib minu hammaste ravimist toetada?
    Minu konto SEB pangas on 10010696824010

    • Hillar 6 aastat ago

      riigikokku! Siis saab ka hambad korda ja edasi pureda.

    • No mida 6 aastat ago

      Enamik hambahaigusi on tingitud lohakast või puuduvast suuhügeenist, seega sellele kulutada maksumaksja raha või nuruda annetusi on ikka tõesti kurjast. Teised ei pea maksma inimese enda lohakuse pärast!

  3. Valitsusele. 6 aastat ago
    Reply

    E – HÄÄLETUS KEELUSTADA.
    SEE OLI KESERAKONNA OTSENE LUBADUS.
    KAS KESKA ON SIIS SÕNAMURDJATE ERAKOND JA SAMASUGUSED NAGU KA REFORMID.
    TÄITKE OMA LUBADUD.

  4. Jopakolla 6 aastat ago
    Reply

    Mina ei kavatse küll kohvile ühtki senti annetada. Sellisele laiskvorstile, haisukotile, valla abiraha kerjajale pole kellelgi vaja annetada. Mingu tööle, siis pole vaja kerjata. Kas kohv üldse teab mis on hambahari ja hambapasta ja et hambaid peab iga päev pesema. Muudkui ainult kirub ja laimab kõiki ja siis annetage talle. Ennem annetan paljulapselistele peredele või loomadele. AGA MITTE ELUILMASKI KOHVILE.

    • Hillar 6 aastat ago

      on keskbande tõeline täht valimisel. Ta on isegi Saagimi Anuga koos voodis lamanud. Parimat reklaami vaevalt keegi välja mõtleb.

  5. Jopakollale 6 aastat ago
    Reply

    Jopakollale lõi kord hambad perse polla ja jopakolla kirus, et jube sitt on haige persega olla.

  6. Kuidas 6 aastat ago
    Reply

    Hillar sellesse suhtub, et Kata raudteeühenduse Pärnu ära kaotas? Või ei tohi suhtuda? Et oodake aastani 2030, siis saate Reilpeldikuga ilma vahejaamadeta kohe Tallinna sõita? Vene Hillar, tema peab siis bussiga Pärnu kärutama ja edasi rongiga Tallinna. Ja kindlasti pole siis Kata bande võimul ning kõik on taas tasuline. Isegi ordeni järgi kadriorgu peab Hillar sõitma siis raha eest.

  7. Aivar 6 aastat ago
    Reply

    Kohvile raha annetades on hulk ohte! Nimelt võite te ise pärast sõimata saada, on ennegi juhtunud, et Hillar oma heategijad hiljem kole hirmsasti läbi sõimab. Ja kuna meie seadused näevad ette, et kui riigi elatustoetuse saaja kusagilt mujalt raha saab, jääb ta toetusest ilma. Ja siis võib arvestada, et Hillar teid pihuks ja põrmuks teeb. Nii et armas annetaja, kui sa ei taha pärast annetust Nelli Teatajas “laulu sees olla” mõtle järele!

  8. sabakummardajad 6 aastat ago
    Reply

    Arvad, et EKRE parem oo ? Maamõisnike partei, suutis juba praegu vanad ja keskealised tülli aada,
    neis rajoonides,kus bussid tasuta ainult eakatele on nooremad jube kadedad + seegi, et eakad juba pensil ja nende pensiaega pikendati.
    Ei ole pensionäridel EKRElt midagi head oodata.
    Huvitav, et sulasrahvas ka EKREt toetab, meenutab Downtoni filmi, kus teenrid leidsid oma identiteedi
    lordi teenimises ja sõdisid omavahel toapoisiks ülendamise pärast.
    Konservatism muutub tavaliselt piduriks – on kui relikt = saba, mida enam pole aga liputada tahaks.
    Selle saba kummardamine. on kuulutaet heaks ja ilusaks + ÜHENDAVAKS. Nii seisabki peni paigal ja mediteerib oma olematut saba.

  9. Ott 6 aastat ago
    Reply

    Reformierakonnale annavad hääli need, kes ei hooli vaesematest inimestest, kes usuvad reformikate laimukampaaniat parimate inimeste suhtes, kes on rahul nende alatute intriigidega, alaväärtuslikud inimesed kes arvavad, et on paremad meil elavatest teisest rahvusest inimestest. Need inimesed ei hooli, et eelmiste valitsuste ajal vaesus aina kasvas ja seega töötulemusi polnud. Keskerakond saab hääli tublidelt inimestelt tubli töö eest.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.