Mis jääb meelde lõppevast aastast, mida ootate uuelt?

Uuno Laul, Otepää vallavalitsuse liige

Soetasime koos Marikaga (poliitik Marika Tuus-Laul) Otepääle maakodu juba mõned aastad tagasi. Marikal on ju emapoolne suguvõsa siitkandist.  Otepää ja selle ümbrus on aga võrratu!

Avastamisrõõmu pakub see paik tohutult – mäed ja orud, seene- ja marjametsad. Imeilus Pühajärv oma saartega. Aga muidugi ka toredad inimesed ja uued tutvused. Otepääl on huvitav igal aasta-ajal. Talvepealinna tiitel lisab sellele muidugi oma sära. Kus siis veel saaks olla talvepealinn kui mitte siin – kohas, kus toimuvad maailma karikaetapid suusatamises, kus on rohkesti lund ja külmem kui mujal.

Eelnev pikk töökogemus Jõgeva vallas paneb pilgu ikka ringi käima ja vaatama, kus midagi saaks teisiti või paremini teha. Praegu on mõtteis Pühajärve rannapargi ja supelranna arendamisega seonduv.

Usun, et Keskerakond kindlalt võidab eelolevad Riigikogu valimised. Saaksime paremini ellu viia need  eesmärgid, mille eest Keskerakond on loomisest peale seisnud.

Olgu ka vähem vihaseid loosungeid ja rohkem üksteise ärakuulamist.

 

2 kommentaari
  1. Täna 6 aastat ago
    Reply

    on siis Uuno ja Maarika Otepääl naiste 2-võistlust jälgimas. Maarika võiks seal Eestit esindada, meil muidu mehiseid naisi ei jätkuvat.

  2. Ott 6 aastat ago
    Reply

    Tore. Keskerakondlased püüavad igal pool teha kõike, mis võimalik inimeste heaks. Otepäälastel veab, et nende kodukandis on nii toredad poliitikud. Jõudu ja edu.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.