Presidendil ja peaministril suur vahe

7. ja 8. detsembril toimusid Toidupanga toidukogumiskampaania päevad. Olin Pärnus ning võtsin kampaaniast osa. 7. detsembril kohtusid Pärnus Port Artur 2 kaubamaja esimesel korrusel valijatega peaminister Jüri Ratas ja majandusminister Kadri Simson ning tutvustati Kadri Simsoni meeskonda.

Esimesena jõudis kohale Kadri Simson, kellega mõne sõna vahetasime. Minister kiitis mind, et aktiivselt tegelen toiduhävitamise vastu võitlemisega.

Peaminister Jüri Ratast tuli pisut kauem oodata. Kujutasin ette, et ta saabub turvameeste saatel nagu presidendi puhul oli. Siiani polnud ma mitte ühegi peaministriga veel silmast silma kohtunud ega ka pilti koos teinud.

Tegelikult oli asi hoopis teistsugune. Peaminister Jüri Ratas saabus ise rahva sekka ja hakkas kohe kõiki kättpidi tervitama. Ei mingit turvameeskonda! President Kersti Kaljulaidist meenub mulle see, et kui ta Torisse saabus, olid tal turvamehed kaasas ning presidendile ei lastud kedagi lähedalegi. Pilti ei saanud presidendiga koos keegi teha, kui keegi oleks seda teha tahtnud.

Miks presidendil on turvameeskonda rohkem vaja on kui peaministril? Ühed tipp-poliitikud ju mõlemad.

Olen parteitu, aga hääletan kindlasti Kadri Simsoni poolt ning soovitan sama teha teistelgi. Ministri vanaema Juta Must oli Tori koolis ka minu õpetaja ning mu vend Kardo elab juba aastaid korteris, kus kunagi elas Juta Must.

Hillar Kohv Viinahaualt Tori vallast Pärnumaal

6 kommentaari
 1. Vohh! 2 aastat ago
  Reply

  Vaat see oli juba RAHVA HÄÄL!

 2. Kahjuks ei tule oma tööga 2 aastat ago
  Reply

  Simson toime. Teedel avariid, laibad jne. Ka täna sai Põltsamaa lähedal inimene surma ja osa haiglasse. See ju Simsoni tööpõld.

 3. Mida 2 aastat ago
  Reply

  me küll teeks, kui meil poleks Harrit ja Hillarit.

  • Rägale 2 aastat ago

   Sina vana röga tatista edasi.

 4. Ahto Räga 2 aastat ago
  Reply

  Hillar vana logard millal sa ükskord tööle lähed ja lõpetad maksumaksja kukil elamise?

  • Ei 2 aastat ago

   pilla midagi Hillarit pilpa pealt maha tegelikku ellu!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.