Prokuratuur esitas Indrek Tarandit rünnanud meestele süüdistuse

Indrek Tarand aetakse EKRE meeelavalduselt ära. Kuvatõmmis videost.

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kohtusse kriminaalasja, milles süüdistatakse kahte meest Indrek Tarandi suhtes toime pandud vägivallas eelmise aasta novembris.

Prokuratuur esitas süüdistuse 58-aastasele Meelisele ja 56-aastasele Mardile, mehi süüdistatakse poliitik Indrek Tarandi suhtes toime pandud vägivallas eelmise aasta 26. novembril riigikogu hoone ees, edastas Põhja ringkonnaprokuratuur.

Põhja ringkonnaprokuratuuri vanemprokurör Alar Lehesmets sõnas, et oma seisukohtade kaitseks vägivalla kasutamine on lubamatu.

„Igal inimesel on õigus meelt avaldada ning riigikogu esine plats Toompeal ongi kõige õigem koht, kus oma arvamus välja öelda. See õigus peab jääma igale inimesele ning seejuures ei tohi keegi karta, et teda oma mõtete välja ütlemise eest võidakse rünnata,“ ütles Lehesmets.

Kriminaalmenetluse viis läbi Põhja prefektuur ja juhtis Põhja ringkonnaprokuratuur.

BNS

3 kommentaari
  1. Ehe 5 aastat ago
    Reply

    näide, kuidas pedesotside seas kandideerinud rünnnust tehakse ohver ja võetakse pedesotside kohtu kaitse alla. Nagu 1940.a kordus.
    Nii et kui jota-Tarakan tungib kuskil koosolekul Jurkalt mikrit ära rebima, siis on ta õige mees. Eriti kui ta on pedesots.
    Selline on Eesti euroliiduvabariigi ÕIGLANE pale.

  2. Aga 5 aastat ago
    Reply

    kelle käsul võeti maha teabelugu Helme Martini koputamisest meie ajuloputajate peale? Eia veel oli üleval aga täna enam mitte. Kas tõesti seltsimees Kesknädal taipas, et sellise koputamise levitamine ei tee Martinile head, sest näitab teda nõrga petisena?

  3. Prokuratuur,ppa ja kapo esindavad peterburi maffiat ja imevad taskuvaraste peeniseid.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.