Vahvad suvepäevad Varemurrul

Keskerakonna seekordsed suvepäevad leidsid möödunud nädalavahetusel aset maalilises kohas mereäärses Lääneranna vallas, millele aitas kaasa imekaunis ilm. Laupäeval jõuti aktiivselt osaleda nii vestlusringides kui ka sportida ning laulda ja tantsida.

Suvepäevade algul heiskasid erakonna esimees ja peaminister Jüri Ratas, aseesimees Kadri Simson ning peasekretär Mihhail Korb pidulikult erakonna lipu. Soovides erakonnakaaslastele toredaid päevi nentis Ratas, et neid ei olnud unustanud sel päeval ka opositsiooniline Reformierakond, kes lubas algatada umbusaldusavalduse peaministri vastu.

Elavalt osaleti seejärel poliitilistes aruteluringides, kus üles astusid nii valitsuse ja Riigikogu liikmed kui ka kohaliku elu aktiivsed osalised. Sel korral olid arutluse all erakonna poliitika valitsuses, valijate usalduse võitmine, Eesti asja ajamine Euroopas, pealinna Tallinna tulevikuvisioon ning maapiirkondade ja muukeelse elanikkonna toetus Keskerakonnale. Erakonna naiskogu ehk KENA võttis arutelu alla tervena elamise teema – „Tervis, eks“, hüüdes vahepalaks kõigile ka: „Terviseks!“ Suvepäevalistele käis jaksu soovimas ka erakonna endine esimees Edgar Savisaar.

Tervendavat tegevust jätkus terveks õhtuks. Suurima osalejaskonnaga viidi läbi kummikuviskamisvõistlus, kus kummik lendas parimatel katsetel võrkpalliplatsil askeldavate palluriteni. Käesurumises parimad leiti parema ja vasaku käe surumiste kokkuvõttes. Õhtu lõpetas Karl Madise meeleolukas kontsert kaasalaulmise ja tantsimisega. Öörahu saabus öödisko saatel.

Pühapäevastel lahkujatel jäi ootus ja lootus, et järgmised Keskerakonna suvepäevad tulevad vähemalt sama vahvad.

Vaata ka meeleolukat fotogaleriid!

Aivar Jarne

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.