Raimond Kaljulaid liitus sotsiaaldemokraatidega

Raimond Kaljulaid. FOTO:SANDER ILVEST/SCANPIX

Riigikogu liige Raimond Kaljulaid astub Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda (SDE).

Riigikogu liige Raimond Kaljulaid teatas neljapäeval, et astub Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda ning täitis samas ka erakonda astumise avalduse.

Tänavu aprillis teatas Keskerakonna ridades riigikokku valitud Põhja-Tallinna linnaosa endine juht Raimond Kaljulaid, et astub Keskerakonnast välja.

BNS

8 kommentaari
 1. Iga 2 aastat ago
  Reply

  … otsib omale ikka …dele sobivat bandet.

 2. Nüüd 2 aastat ago
  Reply

  saime näha, milleni võib viia viha nende vastu, kes seisavad eestluse eest. Kuid imestada pole siin midagi – nii Raimondo kui ka tema poolikane õde on ju kremlimeelsed tiblad. Pange tähele, tema poolõde sõidab suure vungiga Punasele väljakule tähistama Eesti okupeerimist.

 3. Ahah 2 aastat ago
  Reply

  Peaasi et ta ei astunud Reformierakonda. Sotsiaaldemokraatidega oles kõige parem koostöö. Nemad tahavad ka meie elatustaset tõsta mille reformierakondlased viisid viimaste hulka. reformierakondlased seadsid endale sisse tagatoa kus muidugi raha eest koostatakse valestsenaariume tublide inimeste suhtes ja arendatakse laimukampaaniat. Aga kuidagi peab ju hääli saama kui töötulemusi pole.

 4. Nojah 2 aastat ago
  Reply

  Tavaliselt solvavad vene rahvast need kes ise on alaväärtuslikud või need poliitikud kes tahavad hääli saada alaväärtuslikelt inimestelt. Iga rahvuse seas on igasuguseid inimesi . Minule meeldib väga Venemaa intelligents. Üldiselt on vene inimene südamlik ja abivalmis. On ka teistuguseid nagu meilgi. Praegune Venemaa pole meile midagi halba teinud ja me võiks lõpetada oma naeruväärsed intriigitsemised. Tore oleks kui meie president seaks sisse head suhted Venemaaga.

 5. Jah 2 aastat ago
  Reply

  Tõepoolest tore et ta ei astunud Reformierakonda. Muidugi on kahju et ta läks ära Keskerakonnast sest on jäänud meelde tema tubli töö Tallinnas. Mina soovin sellele tüükale ja tublile mehele kõike head.

 6. Jah 2 aastat ago
  Reply

  Parandan vea–peab olema töökale.

  • Mida 2 aastat ago

   sa vabandad, lõunas räägitaksegi nii et TÜÜKAS. Aga tüükusel peab ka kasutegur olema, mitte lihtne lahmimine.

 7. Enn 2 aastat ago
  Reply

  Eesti ei okupeeritud praeguse Venemaa poliitikte poolt. Praegune Venemaa tahab meiega hästi läbi saada. venemaal ei halvustata Eestit kuigi meiepoolne vihavaenu kiskumine on kurjast ja põhjendamatu. Venemaa ei vasta s amaga.Kellelegi on kasulik Venemaa–vastane tegevus. Olgu mis on aga vähemalt tore, et Kaljulaid ei läinud Reformierakonda- kõige alatumasse erakonda kus vaid töö asemel laimatakse tublisid inimesi ja koostatakse valesüüdistusi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.