Uus väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister astus ametisse

Uus väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister astus ametisse. Foto: Riigikantselei

Stenbocki maja, 7. november 2019 – Uus väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Kaimar Karu astus täna riigikogu ees ametivande andmisega ametisse. Karu osaleb täna ka esimest korda valitsuse istungil.

“Soovin uuele ministrile ametisse sisseelamisel jõudu ja jaksu. Väliskaubandus- ja infotehnoloogiaministri portfell on meie riigi ja ka erasektori jaoks väga kaalukas ning vastutusrikas. Ministri ülesanne on avada meie ettevõtjatele eksporditurge ja koostöövõimalusi välismaal ning arendada edasi meie edulooks olevat digiriiki,” sõnas peaminister Jüri Ratas.

Uue ministri nimetas laupäeval peaministri ettepanekul ametisse president Kersti Kaljulaid.

Karu on töötanud IT-sektoris üle 20 aasta ja tal on Tartu Ülikoolist teadusmagistri kraad filosoofias.

Kaimar Karu elulugu: https://www.valitsus.ee/et/peaminister-ministrid/valiskaubandus-ja-infot…

1 Kommentaar
  1. Kaimer 2 aastat ago
    Reply

    võiks mõne väikse ämbrikesega hakkama saada, saaks KaKa ja InSa kambad ja Viha-Kersti Luige Hansu ja Linnamäe Marguse sopalehtedes teda sõimama hakata. Muidu suguliselt ülesärritatud aga … lahti ei lähe!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.