Jaanus Karilaid: Kaja Kallas on närvid kaotanud

Jaanus Karilaid

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid kommenteerib oma Facebooki kontol Kaja Kallase väljaütlemist Jüri Ratase kohta:

“Kaja on närvid kaotanud ja lahmib juba täitsa suvaliselt. Kuidas saab Mart Järviku isikust sõltuda Kallase täiesti ebaadekvaatne hinnang peaministri kohta?

Tundub, et poliitiline liivakeel jookseb – kui sel aastal Reformierakond võimule ei saa, siis järgmine aasta näeme juba uut Reformierakonna esimeest või selle erakonna lagunemist. Ka Keskerakond on õilmitsenud kõrgete reitingute najal, aga sellest üksi jääb väheks.”

4 kommentaari
  1. Ammu 5 aastat ago
    Reply

    selge, et KaKa vajab ravi. Alustuseks võiks katsetada Josef Švejgi soovitusest teha talle klistiiri. Et ajuni ulatuks.

  2. vana 5 aastat ago
    Reply

    Võimule pürgimise iha on muutunud isiklikuks vihaks Jüri Ratase vastu. Riigipirukast ilma jäämine
    on tekitanud kriiskava kõneviisi ja perekonna kaotus teisele perekonnale moraalse kahjustuse.

  3. John Titor 5 aastat ago
    Reply

    Vaadake pilti veidi laiemalt ja mitte nii etnotsenriliselt. Vaadake, mida teie poliitika tähendab Rootsi-Soome uuskolonisaatoritele ja arvestage, et uus Suur Depressioon 2.0 on lävel. Kui Wallenberg Löfeni Kunksmoor oma köögiga valmis ei saa pole seda kokka uuskolonisaatoritele enam vaja ja leitakse keegi teine. Siit siis ka tema lahmimine.
    vaadake veel taustaks ka SEBi plärisemist valitsuse poliitika suunas ja arvestage, et Rootsi militaristidel õnnestus enese rahastamiseks sisse viia uus pangandusmaks, mis loomulikult 8 miljonilt baltlaselt sisse põmmitakse.

  4. hm 5 aastat ago
    Reply

    Kui Kaja Kallas mõne aasta eest poliitikasse ilmus, siis tundus ta võrdlemisi sümpaatne – kena välimus, terved närvid, jutt advokaadile kohaselt suhteliselt mõistlik jne. Võimuiha polnud veel välja kujunenud või hindas ta peaministriks saamise võimalust hüpoteetiliseks, sest suutis oma võimeid hinnata objektiivselt. Nii vähemalt näis ning tema reiting hakkas uustulnuka kohta võrdlemisi kiiresti tõusma.
    Nüüd on talle antud ilmselgelt üle jõu käiv ülesanne, mille täitmiseks avaldatakse erakonna poolt ja võib-olla veel kuskilt üha rohkem survet ning ta on meeleheites kaotanud reaalsustaju. Kaja Kallas hakkab üha enam meenutama Hillary Clintonit ja sellest on tõesti kahju. Minu heatahtlik soovitus oleks talle: mine tagasi advokaaditööle ja ela normaalse inimese elu. Sa oled seda väärt.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.