Keskerakonna volikogu riigi- ja korrakaitsekaitsekomisjoni koosolekul valiti esimeheks Jaan Toots

Jaan Toots

Keskerakonna volikogu riigi- ja korrakaitsekaitsekomisjoni koosolekul valiti esimeheks Jaan Toots ning aseesimeesteks Jaak Haud ja Valeri Lõõnik.

Praegu ettevõtja ja Keskerakonna Tartu piirkonna esimehena tegutsev Jaan Toots on töötanud Eesti Vabariigi eriteenistuse peadirektorina, Politseiameti peadirektori I asetäitja ja peadirektori kohusetäitjana ning Siseministeeriumi kantslerina.

Kolonelleitnant erus Jaak Haud on Eesti Eruohvitseride Kogu juhatuse liige, koduloolane ja Tondi SK Ajalooklubi juhatuse esimees. Valeri Lõõnik on Lääne-Virumaa endine politseiprefekt ja Harju maakohtu endine kohtunik. Valeri Lõõnik on töötanud Eesti õigussüsteemis rohkem kui 40 aastat. Tema juhtida oli näiteks viimaste aastate kõmulisim kohtuprotsess nn maadevahetuse süüasjas.

Soovime komisjonile jõudu tööle!

1 Kommentaar
  1. Ühest 1 aasta ago
    Reply

    küljest tundub, et Jurka tahab oma bande toetajaskonda laiendada just Tartu ja Tartumaa arvelt, teisest aga lööb tugevasti läbi lubjakate edutamine. Viimane tähendab enamasti tühja pikka pinki.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.